kız balkonda ne işin var üşütecek hasta olacaksın Allah korusun
bu arada ben giyim kursuna gidiyorum aslında. elime hiç iğne iplik almayan biri olarak kendime 2 tane etek, 1 tane de gömlek diktim valla ben bile şaştım kendimdeki potansiyele
BU arada haklsıın meltemcim konular hep yeme-içme-gezme olarak belirleniyo
tekstilkentte çalışıyorum canım servis gelememiş daha bekliyoruz bakalım
bende evde olsam ikimiz yapardk canım :86::86:
aynen öyle bi süre sonra alışılıyor sanırım çalışmaya
mutluyum böyle yaw. :82:
ben de istiyorum gün yapmak ama dediğin gibi canım kimle yapıcaz :97:
bence de otobüsle uğrşma hiç tatlım, uzakmışsın eve otobüs daha berbat
altın günü yapalım kk da
olamaz mı ?
olabülür
ne guzel kaynatmıssınız hanımlar tabi benim yazdıklarım içinde kimse oralı olmamıs nedense :85: bende yazmam artık napıyım
ayda bir, bi ben sana bi sen banane gün olurdu ama!
buluşmada yosungözlü nickinde bir arkadaş vardı bu omu acaba
ilk başta anlamadım da sonradan üşüdüm zati
hem kocacım da geliyordu mutfağa geçmiş bulundum
aa ne kadar güzel ben de geçen sene boş vaktimde ismek'in kurslarına sarmıştım
e kadın milletinin başka temel işi var mı? yesin, içsin, gezsinaa ama bi de harcamak var
yukarıda yazmışsın canım görmeden sormuş bulundum :78:
ayda bir, bi ben sana bi sen banane gün olurdu ama!
belki ileride değişmeyen görüşme günleri ve kişileri belirlenirse olur canım
şimdi zor tabinapalım beklicess
olma mı tabiki de olur
çok yazan olduğu için kimse cevap veremeden kaynamıştır canım
yoksa hiç olur mu öyle şeyyy
allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun canımcım inş kısa sürede atlatır sağlığına kavuşurgünyadın kızlarr moralim çok bozuk dün akşam acildeydik kocişimin çok sancısı vardı böbreklerinde üşüttü sanmıştık doktora geldi yanıma meğer kum düküyormuş çok sıkıntısı var doğum sancısından farkı yok diyo doktor :85::85:
geçmiş olsun çok ablacık aynen bende öyleyim valla öksürük tıksırık hapşırık o biçim bende cigara grubundaydım ondanmı böle oldum acep :44:Günaydın hanımlarrrr hava buz gibi kar yağdı ama tutmadı hiç keşke çok yağsada biraz kartopu oynask demi gribim hala geçmedi şimdi doktordan geldim ilaç verdi ..
Eşim akşam kafa buluyor benimle kadınlar kulubü terasında sigara içersen soğukta böyle olursun diyoooyok canım dedimmm bide savunmaya geçiyom hemen
geçmiş olsun hayatım verilmiş sadakanız varmış allah beterinden saklasın kolindekileride güle güle kullannolsun bendende sabah ufak bi kaza atlattık
işe gelirken servis kaza yaptı allahtan bizde bişe yok ama serviste hasar var,avon kolim geldii bide
siz neler yapıyısunuz anlatın bakalım
benimde beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeya canım nargıle içmek istıyor... :)))
sorma be bebişim bende bayılırım hatta oğluş yokken yakar yakar içerdik her akşam ama şimdi nerdeeeeeeeeee gidelimde bebişleri netçez gııı bakıcısı olan nargileciye gidekOFF sen mi ben mi? dün gidecektim kısmet olmadı
nargile diyince akan sular duruyor. bi akşam toplanalım kızlar tophaneye gidelim
yavruşum aradan kaçıyo bazen yazılanlar falan maşallah çok aktif bi topik olduğu için yazzz yazzzzzz hiç olurmu öyle şeyyyyyne guzel kaynatmıssınız hanımlar tabi benim yazdıklarım içinde kimse oralı olmamıs nedense :85: bende yazmam artık napıyım
doğru diyorsun komşum g yanına oz eklemiş gelmişşgirdiği konuların hepsine aynısını yapmışşş.
selam hatunlar amma kaynatmışsınız yahu oku oku bitiremedim
minikim sen nasılsın canikom olay ne durumda..? anladın sen onu
Günaydınnn hanımlarrr keyifli sabahlarrr hepinizee
kokoş hatun kahve yapta içmeye geliyim
gelll kızzzzz kahvede yaparımmm sana tüttürürüz hemdeee
Günaydınnn hanımlarrr keyifli sabahlarrr hepinizee
verilmiş sadakanız varmış,çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun hayatım verilmiş sadakanız varmış allah beterinden saklasın kolindekileride güle güle kullan
]
buluşmada yosungözlü nickinde bir arkadaş vardı bu omu acaba
tüttürek tüttürek yogun bi baskı var
bırakmam yönünde of of
içimden gelmeden olmaz anlatamıyorum birilerine
günaydınn
nasılsınız bayanlar?istanbulda yine karlı ve soğuk bigün var:18:
günaydın kızlarr dışarıda manzara süperr
ama keyfini çıkartamıyoruz malesef kocişim sancılardan uyku bile uyuyamaz oldu
philemon cnm saol evet öyleymiş malesef doğum sanıcından betermişş :85:
neslihang cnm çok saol sanada geçmiş olsun bnde çektirmiştim 20lik dişimi resmen ameliyat yapmışlardı çok fenaydı inş. zor geçiyor bi de grip..dikkat et tatlım ya
Günaydın canımmm iyiyiz sen nasılsınnn burada kar yok ya sadece arabalrın üstünde kaldı yerde tutmadı bile