Kızlar bir de Donjon cafe var... açıkçası ben kahvaltı keyfine düşkün biriyimdir, brunch olayı da tam benlik bi aktivite. sabah 08:00 - 14:00 arası açıkbüfe kahvaltı var. Kişi başı açık büfe kahvaltı 20 tl idi en son.
işte cafe bilgileri
Yahya Kemal Caddesi No.24
Sarıyer - Rumelihisarı, İstanbul - Avrupa
(0212) 287 29 10
Mekan Açıklaması:
Donjon, gizli bir vaha gibi. Hamaklar, havuz, minderler, itina ile seçilmiş bir müzik... Donjon, Hisar'ın malum yapısı nedeniyle, doğal olarak çok katlı bir yer. Tam anlamıyla yeşilliklere boğulmuş bir noktada bulunuyor. Yeşili bu kadar bol olunca, dekor da buna göre doğal ve sade. Restoran bölümü hariç her yerde kocaman minderler var. Bağda...
Donjon, gizli bir vaha gibi. Hamaklar, havuz, minderler, itina ile seçilmiş bir müzik...
Donjon, Hisar'ın malum yapısı nedeniyle, doğal olarak çok katlı bir yer. Tam anlamıyla yeşilliklere boğulmuş bir noktada bulunuyor. Yeşili bu kadar bol olunca, dekor da buna göre doğal ve sade. Restoran bölümü hariç her yerde kocaman minderler var. Bağdaş kur otur, boylu boyunca uzanıp yat... Anlayacağınız atmosferi pek rahat. Çok mu bunaldın, dal havuza. Donjon, İstanbul'un en rahat edilebilecek yeri desem yalan olmaz. Hamaklar öyle göstermelik değil, gerçekten yatıp keyif yapabiliyorsunuz. Keyif için hiçbir ayrıntı eksik edilmemiş.
slm herkese ceyda cnm meakn cok gzlmiş gerçektenn
ayy burası çok güzelmiş ama yazın gidilcek biyer.Tanrıçamada yakın olabilir burası
hoşgeldin canım
biz de yazın gideriz kuzum
gidek gidek
hisarüstünde doga cafe var bende orayı cok severüm
bide karaköyde balık çarşısında bi balıkcıya gittik orada cok güzeldi
sitesi yoktur tabe balıkçının salaş bi yer
diğerinin sitesini felan bulam
aga kapısınada gidem bi ara hoş gözüktü gözüme
gidem diyor yaaagidek diyeceksinn bacımmm
pardon komşi pardon
gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidek
tamam şimci oldu iştee komşum
ben kahve içip ayılıyım hala uyukluyorum.
kendi ofisimi açmak istiyorum
mesaiyi öğlen başlatcam
açarsam haberim olsun beni de işe al
15 tane mükellef ayarlıyım aççam
sen mükellef ayarlamaya başla ben ruhsatı aldım
ofiside gopta tutarık oh oh
tamam bacım tuttuğumu getiririm
tamam canımcım sustummm tıpppp:97:Gamzecim o yazdıklarını hiiç okumamış sayıyorumne onlar öyle bi dahakine acı biber sürerim bak
Kızlar pasaklitanrica mın topiğinde paylaştım, buraya da yazmak istiyorum...
Yeni keşfettiğimiz mekanları paylaşma önerisinde bulunmak istiyorum. Daha sonraki buluşmalar için fikir olabilir bizim için. Eee madem düşündüm hadi paylaşım bir mekan sizlere. Çoğunuzun bildiğini varsaydığım bir mekan aslında ama olsun oldukça keyif aldığım bir yer; Ağakapısı..
işte mekandan birkaç fotoğraf
Acaba Nedennn ??İştee Uğradımm
ben kahve içip ayılıyım hala uyukluyorum.
kendi ofisimi açmak istiyorum
mesaiyi öğlen başlatcam
seni goruyorum ceydacım asagıda nasılsın
hoşgeldinoff bende bi geliyorum i gidiyorum yine geldimm hoşbelduk kızlar nasılsınız bakalım
:82:
öyle bir ofis açarsan ben gönüllüyüm cnmm şimdiden haberin olsun
cydacım güzel bir fikir sunduğun mekanlarda biribirinden güzelll