geçmiş olsun canım sana aman dikkat et tam salgın havasıselamlar herkese
ben gribim hastayım yatıyorum yatmaktan bi hal oldum
ctesi sizden sonra taksime gittik,sonuda böyle bitti:))) taksim faciası yani soguktu hava.
bir-2 sayfa gerisini okudum bir dahaki buluşma için mekanlarmı???
agakapısına gittim ben biliyorum,yazın daha iyi olur çok esiyorrr
kahvaltı için çok sevdiğim bir yer bende linkini koyayım.manzara vs yok ama:)ortam temiz güzel
Caprice Restaurant
m.köyde
beğenmene sevindim canımceydacım mekanlara bayıldım heleki brunch için olan yere bittim resmen en kısa zamanda kocişler gitmem lazım
selam canım hoşgeldiiinn..slm kızlar. nasılsınız....
ya çok guzel yerler... harıka olur... ben kanguru olarak her zaman gelırım.... :))))
selamlar herkese
ben gribim hastayım yatıyorum yatmaktan bi hal oldum
ctesi sizden sonra taksime gittik,sonuda böyle bitti:))) taksim faciası yani soguktu hava.
bir-2 sayfa gerisini okudum bir dahaki buluşma için mekanlarmı???
agakapısına gittim ben biliyorum,yazın daha iyi olur çok esiyorrr
kahvaltı için çok sevdiğim bir yer bende linkini koyayım.manzara vs yok ama:)ortam temiz güzel
Caprice Restaurant
m.köyde
en kısa zamanda bekliyoruz linkleriflorya da da guzel yerler var.. ama lınkını sonra bulayım... kızım kucagımda ve tek elle yazıyorum..
yaz gelsın her gun bır yere gıdecegım... butum kış evde oturdum.. enerjı topladım... eee kış uykusundan çıkmam lazım ..
dişleri kaşınıyodur cnmcım diş çıkarana kadar sürer hemen hemen benimkide öyleydi her bulduğunu ağzına sokardıberra önceden sadece elını emıyordu, sonra bılegıne geçtı, şimdi ne bulursa agzına göturuyor, battanıye, pecete,.. battanıyesını o kadariştahla agzına sokuyor kı :)))
baltalımanında oba cafe var.. orası da çok guzel.. açık bufe her gun.. fiyatı en son 22 tl idi.. hafta içi açık bufe oldugu için daha sakın oluyordu...
ceyda sana zahmet oranın lınkının ve resımlerını koyarmısın canım... benım kızdan fazla ugraşamıyorum
buluşmada yosungözlü nickinde bir arkadaş vardı bu omu acaba
hemracım biliyorum orayı eşim çok sever çok sık gideriz açık büfe fiyatlarını bilmiyorum ama akşam yemeği için falan biraz tuzlu fiyatları ama manzara süper deniz hemen yanınızda duvarı yalayıp geçiyo
kız ceydoş gitmez olurmuyum hiç şimdi deyin geleyimama bi iyileşmem lazım önceeee
canım o bahsettiğiniz benim yani buluşmadaki.....)) YAGMURGOZLU
ceydoşum ben yaz kış dinlemem şekerim ama şu hastalık mahvetti 1 haftadır evdeyim yahu:26:
Oba Sultan Cafe
Adres : Baltalimanı Cad. No:54 Baltalimanı Sarıyer / İstanbul
Tel : 0212 323 40 50
Fax : 0212 323 40 51
Web Adresi : Oba Restoran
Eşsiz boğaz manzarasında hafta içi ve hafta sonu 08:00 - 15.00 arası 100 e yakın açık büfe kahvaltıyla hizmetinizdeyiz.
Hafta içi: 20TL
Hafta sonu: 30 TL
ayy burasıda süpermiş canım denize bayılıyorum ben yaa
ömrünüz en kıymetli anı neydi bölümünü okuyodum biraz önce Tortellini adlı arkadaş annesinin ölümünü yazmış çok etkilendim çok duygulandım yaa