evet yaa şöyle uludağ'da bi kaysak sucuk mangal yapsak harika olurrr....:)
evet yaa şöyle uludağ'da bi kaysak sucuk mangal yapsak harika olurrr....:)
kızlar daha erken söyleseydiniz buluşmayı uludağda yapardıkkayak mevsimi ne zaman bitiyor bilmiyorum,aslında ucuza günübirlik tur ayarlayabilirdim ben:26:
merhaba kızlar burdan cok guzel bır dost edındım zamanında kendısnı cok severım umsrım ole yenı arkadaslarım olur
günyadın kızlarr moralim çok bozuk dün akşam acildeydik kocişimin çok sancısı vardı böbreklerinde üşüttü sanmıştık doktora geldi yanıma meğer kum düküyormuş çok sıkıntısı var doğum sancısından farkı yok diyo doktor :85::85:
Günaydın hanımlarrrr hava buz gibi kar yağdı ama tutmadı hiç keşke çok yağsada biraz kartopu oynask demi gribim hala geçmedi şimdi doktordan geldim ilaç verdi ..
Eşim akşam kafa buluyor benimle kadınlar kulubü terasında sigara içersen soğukta böyle olursun diyoooyok canım dedimmm bide savunmaya geçiyom hemen
günyadın kızlarr moralim çok bozuk dün akşam acildeydik kocişimin çok sancısı vardı böbreklerinde üşüttü sanmıştık doktora geldi yanıma meğer kum düküyormuş çok sıkıntısı var doğum sancısından farkı yok diyo doktor :85::85:
Günaydın hanımlarrrr hava buz gibi kar yağdı ama tutmadı hiç keşke çok yağsada biraz kartopu oynask demi gribim hala geçmedi şimdi doktordan geldim ilaç verdi ..
Eşim akşam kafa buluyor benimle kadınlar kulubü terasında sigara içersen soğukta böyle olursun diyoooyok canım dedimmm bide savunmaya geçiyom hemen
geçmiş olsun kocana canımgünyadın kızlarr moralim çok bozuk dün akşam acildeydik kocişimin çok sancısı vardı böbreklerinde üşüttü sanmıştık doktora geldi yanıma meğer kum düküyormuş çok sıkıntısı var doğum sancısından farkı yok diyo doktor :85::85:
geçmiş olsun canım bir an once iyilişmeye bakkkGünaydın hanımlarrrr hava buz gibi kar yağdı ama tutmadı hiç keşke çok yağsada biraz kartopu oynask demi gribim hala geçmedi şimdi doktordan geldim ilaç verdi ..
çok geçmiş olsun arkadaşım bende yaşamıştım hemde hamileyken evet çok zor bişiy ama atlatır merak etmeyin. acil şifalarrr
:)) bunların elinede koz verme sakın hemen kullanırlar .. bende çocukla bi yere gitsem es kaza hasta olsa tamam yandık gittinde hasta olduda dır dır dır ama tabi biz bayanların çenesi daha kuvvetli oldugu için altta kalırmıyı asla !!!:)))
ayy ne fenayızevet gamzecimm şşşştttt duymasınlarrr :)))
selam kızlar
nasılnız? anca uğrayabildim buralara neler yapıyosunuz bakim
selam kızlar
nasılnız? anca uğrayabildim buralara neler yapıyosunuz bakim
nolsun bendende sabah ufak bi kaza atlattık
işe gelirken servis kaza yaptı allahtan bizde bişe yok ama serviste hasar var,avon kolim geldii bide
siz neler yapıyısunuz anlatın bakalım