nolsun bendende sabah ufak bi kaza atlattık
işe gelirken servis kaza yaptı allahtan bizde bişe yok ama serviste hasar var,avon kolim geldii bide
siz neler yapıyısunuz anlatın bakalım
nolsun bendende sabah ufak bi kaza atlattık
işe gelirken servis kaza yaptı allahtan bizde bişe yok ama serviste hasar var,avon kolim geldii bide
allahtan canım bizde ona şükrediyoruz zaten:80:allah korumuş canım... sıze bır şey olmamiş , gerısı önemlı degil zaten...
cnm merhaba sen nslsın... bende poyrazı uyuttum aşk ve cezayı izliyorum güzel filmmiş yahu :)
havada soğuk ama çoook güzel iyiki kar yağdı oleyyyy
allahtan canım bizde ona şükrediyoruz zaten:80:
iyilik sağlık canım senden naber?bebiş napıyo uyuyomu
uyuyo canım birazdan uyanır sonra yemek yedircem sonra banyo yaptırcam öyle..
berra kızımız napıyo oyyyy yerim ben onuu
günyadın kızlarr moralim çok bozuk dün akşam acildeydik kocişimin çok sancısı vardı böbreklerinde üşüttü sanmıştık doktora geldi yanıma meğer kum düküyormuş çok sıkıntısı var doğum sancısından farkı yok diyo doktor :85::85:
Günaydın hanımlarrrr hava buz gibi kar yağdı ama tutmadı hiç keşke çok yağsada biraz kartopu oynask demi gribim hala geçmedi şimdi doktordan geldim ilaç verdi ..
Eşim akşam kafa buluyor benimle kadınlar kulubü terasında sigara içersen soğukta böyle olursun diyoooyok canım dedimmm bide savunmaya geçiyom hemen
selam kızlar
nasılnız? anca uğrayabildim buralara neler yapıyosunuz bakim
Ay canım ya Allah korumuşş yollar kaygandır tabi az bi yağış olsun kazalar üst üste geliyor hemen aman Allah muhafaza. :26:nolsun bendende sabah ufak bi kaza atlattık
ya canım nargıle içmek istıyor... :)))
ya canım nargıle içmek istıyor... :)))
OFF sen mi ben mi? dün gidecektim kısmet olmadı
nargile diyince akan sular duruyor. bi akşam toplanalım kızlar tophaneye gidelim
aaa benim evde var diyorum kuşumm çıkın çıkın gelin
şaka bi yana Tophane' de nargile keyfi yapsak bi ara tam süper olur
evi iyice ısıtıcam mecbur cnm 1 haftayı geçti artık yapsın terliyo filan bi rahatlasın...aman üşümesin soğukta:18:
:)) oyy uyuyomu pamuk şekeri.. anneler öyle akşama kadar aç duruyoruz çoğu zaman ama ye bişiler cnm emziriyosun sen emzikli kadınsın derler bizdeyenı uyudu canım.. oynadık, dolaştık evın içinde yoruldu artık.. uyudu.. bende artık kahvaltı yapacagım... :)))
tabı pc başından kalkabilirsem
vallahi ben koşa koşa gelirim bu akşam diyin yine gelirim
seviyorum her zaman gittiğim yere giderim ama milano cafe
ceyda hazılamaya başla gelıyorummmm:)))
bacım kar var, tipi var mahsur neyim kalırız maazallah :18:
havalar azcık düzelsin gidelim valla ne iyi olur