İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

nolsun bendende sabah ufak bi kaza atlattık
işe gelirken servis kaza yaptı allahtan bizde bişe yok ama serviste hasar var,avon kolim geldii bide
siz neler yapıyısunuz anlatın bakalım

allah korumuş canım... sıze bır şey olmamiş , gerısı önemlı degil zaten...

işe gelirken servis kaza yaptı allahtan bizde bişe yok ama serviste hasar var,avon kolim geldii bide

cnm merhaba sen nslsın... bende poyrazı uyuttum aşk ve cezayı izliyorum güzel filmmiş yahu :)

havada soğuk ama çoook güzel iyiki kar yağdı oleyyyy

kar yagdı, ama çatıların tepesınde bile kalmadı erıdı((

allah korumuş canım... sıze bır şey olmamiş , gerısı önemlı degil zaten...
allahtan canım bizde ona şükrediyoruz zaten:80:

cnm merhaba sen nslsın... bende poyrazı uyuttum aşk ve cezayı izliyorum güzel filmmiş yahu :)

havada soğuk ama çoook güzel iyiki kar yağdı oleyyyy

iyilik sağlık canım senden naber?bebiş napıyo uyuyomu

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin ..

Merhaba ablacım. ben de heyecanla kar tutsun diye bekliyorum ama boşa sanırım. :97: Bu enişte beyin eline fena koz geçmiş aman aman
selam kızlar
nasılnız? anca uğrayabildim buralara neler yapıyosunuz bakim

iyidir şekerim evde olanlar kar yağsın diye bekliyor işte olanlar da çalışıyor vs vs :97:
Ay canım ya Allah korumuşş yollar kaygandır tabi az bi yağış olsun kazalar üst üste geliyor hemen aman Allah muhafaza. :26:
ya canım nargıle içmek istıyor... :)))

benim evde nargile var kuzumm atla gel nargile keyfi yapalımmm

Pazartesi gününden beri ' of ne zaman kar yağacak' diye söylenip duruyorum. kar yağdı, bu kez de ' biraz fazla yağsın da kar topu oynayaım' diye söylenmeye başladım. İnternetten meteoroloji' nin sitesinden hava durumunu takip ediyorum sürekli. Eşim artık dün akşam patladı. ' ya aşkım denizcimisin sanki balığa mı çıkacaksın ne durmadan takip ediyorsun, yağarsa yağar otur evinde bekle' ' tamam bee' deyip sustum napim :26:

Bu arada Uludağ fikri süpermiş

OFF sen mi ben mi? dün gidecektim kısmet olmadı
nargile diyince akan sular duruyor. bi akşam toplanalım kızlar tophaneye gidelim

aaa benim evde var diyorum kuşumm çıkın çıkın gelin

şaka bi yana Tophane' de nargile keyfi yapsak bi ara tam süper olur

ceyda hazılamaya başla gelıyorummmm:)))

aman üşümesin soğukta:18:
evi iyice ısıtıcam mecbur cnm 1 haftayı geçti artık yapsın terliyo filan bi rahatlasın...
yenı uyudu canım.. oynadık, dolaştık evın içinde yoruldu artık.. uyudu.. bende artık kahvaltı yapacagım... :)))

tabı pc başından kalkabilirsem
:)) oyy uyuyomu pamuk şekeri.. anneler öyle akşama kadar aç duruyoruz çoğu zaman ama ye bişiler cnm emziriyosun sen emzikli kadınsın derler bizde

UOTE=cyd86;18076876]Pazartesi gününden beri ' of ne zaman kar yağacak' diye söylenip duruyorum. kar yağdı, bu kez de ' biraz fazla yağsın da kar topu oynayaım' diye söylenmeye başladım. İnternetten meteoroloji' nin sitesinden hava durumunu takip ediyorum sürekli. Eşim artık dün akşam patladı. ' ya aşkım denizcimisin sanki balığa mı çıkacaksın ne durmadan takip ediyorsun, yağarsa yağar otur evinde bekle' ' tamam bee' deyip sustum napim :26:

Bu arada Uludağ fikri süpermiş
[/QUOTE]

ayy sorma cnm bende istiyorum kartopu oynamak şöyle karda yürümek ayaklarım bata bata .. oğlumuda çıkarcam kar olursa bayağı bakalım napcakk

kızlar teşekkür ederim hepinize sağolun evet katlanılması zor bir ağrı en kötüsü de yanında olup hiç bişey yapamamak çünkü hiçbiey iyi gelmiyorr :84:
hemracım cnm bizim evde de nargile var ve pek çok tütün çeşidimiz sigara içmioruz ama bu ara kocişle nargileye sardık ne zaman isterseniz buyrun gelin şekerler

bacım kar var, tipi var mahsur neyim kalırız maazallah :18:

havalar azcık düzelsin gidelim valla ne iyi olur

TAmam canım ozaman ayarlayalım ben kesin katılırım
unutmayalım.
ooohhh bizim evdede var ama olmuyor evdeki gibi. orada ateş devamlı yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…