TAmam canım ozaman ayarlayalım ben kesin katılırım
unutmayalım.
ooohhh bizim evdede var ama olmuyor evdeki gibi. orada ateş devamlı yanıyor.
bacım kar var, tipi var mahsur neyim kalırız maazallah :18:
havalar azcık düzelsin gidelim valla ne iyi olur
haklısın canım, evdekinin pek tadı olmuyo bedava ya ondan heralde, illaki para ödeyecenbi de ortam da önemli tabii:97:
:)) oyy uyuyomu pamuk şekeri.. anneler öyle akşama kadar aç duruyoruz çoğu zaman ama ye bişiler cnm emziriyosun sen emzikli kadınsın derler bizde
Evet canım offf bak canım çok istediyaaaa
Selam hanımlarrr ben daha iyiim ama hala başım zonkluyor öksürk filan devam ediyor kocayada inatla direniyom yaniiibu arada taviz vermiyomm nargileler içiliyor haaa hadi bakalımmm hiç içmedim ben ya nasıl bişi bu tadı filan nasılll
aaa benim evde var diyorum kuşumm çıkın çıkın gelin
şaka bi yana Tophane' de nargile keyfi yapsak bi ara tam süper olur
Nargile ve bilimum tütün mamülleriyle aram hiç yoktur ama tophaneyi çok severim,siz nargile içersiniz bende yeşil çay içerim
Selam hanımlarrr ben daha iyiim ama hala başım zonkluyor öksürk filan devam ediyor kocayada inatla direniyom yaniiibu arada taviz vermiyomm nargileler içiliyor haaa hadi bakalımmm hiç içmedim ben ya nasıl bişi bu tadı filan nasılll
:13:katılıyorum nilgüncüm
hatta şöyle yaseminli bi yeşilçaya asla hayır demem
:13:katılıyorum nilgüncüm
hatta şöyle yaseminli bi yeşilçaya asla hayır demem
Nilgünüm sigarayı bıraktım 2 ay önce zatennama nargilenin tadı bi başka yawww Biz de içeriz yeşilçay nolmuşş elma çayı da güzel oluyo hee :81:
geçmiş olsun ablacığım
nargile aromalı dumanı bol bişe. boşver deneme sigaradan bile zararlı,gerçi sen sigarada içiyodun dimi unuttum ben:26:
Sigara benzeri bişey ablacım tek farkı bunun dumanı aromalı olması yani seçtiğin tütüne göre bi aroması var.. Ben 2 ay önce bıraktım sigarayı ve nargile de içmedim bu süre içinde. Ama ben nargileyi bırakmak istemiyorum ki yaa onun yeri başka
1 nargile kaç cigara eder hatunlar :86:
valla onu bilemedim ben şimdi :26:
BEN 50 biliyorum
eski patronum gelir laf sölerdi cigarama
(nargile tükkanımızda vardı o zamanlar)
dün aksam kaç nargile içtiniz derdim
odamı terk ederdi
10 paket sigara diye duymuştum. tek başına içersen ama emin değilim