İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

TAmam canım ozaman ayarlayalım ben kesin katılırım
unutmayalım.
ooohhh bizim evdede var ama olmuyor evdeki gibi. orada ateş devamlı yanıyor.

haklısın canım, evdekinin pek tadı olmuyo bedava ya ondan heralde, illaki para ödeyecen bi de ortam da önemli tabii:97:

Selam hanımlarrr ben daha iyiim ama hala başım zonkluyor öksürk filan devam ediyor kocayada inatla direniyom yaniii bu arada taviz vermiyomm nargileler içiliyor haaa hadi bakalımmm hiç içmedim ben ya nasıl bişi bu tadı filan nasılll

geçmiş olsun ablacığım
nargile aromalı dumanı bol bişe. boşver deneme sigaradan bile zararlı,gerçi sen sigarada içiyodun dimi unuttum ben:26:

aaa benim evde var diyorum kuşumm çıkın çıkın gelin

şaka bi yana Tophane' de nargile keyfi yapsak bi ara tam süper olur

Nargile ve bilimum tütün mamülleriyle aram hiç yoktur ama tophaneyi çok severim,siz nargile içersiniz bende yeşil çay içerim

Sigara benzeri bişey ablacım tek farkı bunun dumanı aromalı olması yani seçtiğin tütüne göre bi aroması var.. Ben 2 ay önce bıraktım sigarayı ve nargile de içmedim bu süre içinde. Ama ben nargileyi bırakmak istemiyorum ki yaa onun yeri başka

:13:katılıyorum nilgüncüm
hatta şöyle yaseminli bi yeşilçaya asla hayır demem

Nilgünüm sigarayı bıraktım 2 ay önce zatenn ama nargilenin tadı bi başka yawww Biz de içeriz yeşilçay nolmuşş elma çayı da güzel oluyo hee :81:

:13:katılıyorum nilgüncüm
hatta şöyle yaseminli bi yeşilçaya asla hayır demem

ne demek şekerim bizde onlara karşı fincanlarımızı tokuştururuz

Nilgünüm sigarayı bıraktım 2 ay önce zatenn ama nargilenin tadı bi başka yawww Biz de içeriz yeşilçay nolmuşş elma çayı da güzel oluyo hee :81:

ceydoşum yeter ki bitki çayı olsun hepsini içeriz valla

geçmiş olsun ablacığım
nargile aromalı dumanı bol bişe. boşver deneme sigaradan bile zararlı,gerçi sen sigarada içiyodun dimi unuttum ben:26:

Teşekkürler canım sağol

Hiç içmedim gerçi merakta ediyorum tadı nasıl diyeee sigara içiyorum bende yani içersem yabancılık çekmem herhaldeee

Meyveli olnları varmış herhalde denemek lazım bee ben şimdi koceme nargile içmek istiyom desem varyaaa kavalar benii kesinn ne üzel sen sigarayı bırakmışsın darısı bana inşallah ama çok zor bana göre bırakmak aç karnına bile içiyorum ben sabahları

Kızlar Markapon' da gördüm az önce Günübirlik Uludağ kayak turu 120 TL yerine 59 TL imiş. Öğlen yemeği ve rehberlik hizmetleri dahil. Bilginiz olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…