maaşallah çok şeker ama nazar boncuğunu ihmal etme,kucağıma almak istedim ama dışardayız toz falan olmuştur üstümüz başımız diye sevemedim..öp yerime...
seve seve öperim canım
başın sağolsun canım gelseydin güzel olurdu walla seni diğer topiklerden hatırlıyorum bi dahaya kısmetseNe kadar çok istemiştim bu buluşmaya gelmeyi sizlerle tanışmayı ama kısmet değilmiş geçen perşembe gecesi babanemin vefat ettiğini öğrendim deryaya haber verdim gelemiycem diye hemen yola çıktık cenazesini kaldırdık pazar akşamı döndük. Ara ara hep girdim foruma baktım ne yaptığınıza fln aklım hep sizdeydi valla çok üzüldüm çok.
bunlar iyi günlerin tatlımmmmm :89:iş, yemek derken ancak gelebildim.. kızım hep kucakta... ve şu anda bagırıyro gıne
slm kızlarrr
sizi tanıdığıma çokçoookkkk memnun oldum
en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere
ben giremedim o günden beri nette sorun var anlayamadım
çok yavaş çalısıyo
mutsuz82 başın sağolsun canımm Allah sabır versin
ceyda fotoları için çok saol hepsi birbirinden güzel olmuş
veeee deryamm buluşmaya o kadar işin içinde özen gösterdiğin ve gerçekleştirdiğin için çok sağol inş. yenisinide yaparız
hepinizi çok öptüm byy
saol hayatım yaa gerçekten zor hastaların işi evet biliorum o doktoru adını duydum eğer gelirsen uğra bana mutlaka
mutsuz cnm başın sağolsun inş. bi dahaki buluşmada görüşürüz
selammm kızlarrrr
vuhuuuuu kıslarrr hızınıza yetişmek ne mümkünnnn giremiyorum ben zaten gün içinde pek fırsat bulamıyorum zaten bugün bide adet olmuşum off karnım çok ağrıyoo oğluşumda hasta ateşi düştü ama şükür şimdide öksürüğü var çok fena bide öksürdükçe kusuyo ondan banada bulaştı öksürük feci durumdayız yaniannem bende bi haftadır ama oda gitçek bi iki güne iyiydik böyle walla ama napalım artıkkk hadi bakem azcuk yatem ben ama boğazım fena tahriş oldu ufff
öptüm hatunlarrr
başın sağolsun canım gelseydin güzel olurdu walla seni diğer topiklerden hatırlıyorum bi dahaya kısmetse
bunlar iyi günlerin tatlımmmmm :89:
günaydın bayanlar kadınlar gününüz mübarek olsun
Cyd naber canım
günaydın topic dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsunkızlar nasılsınız sabah o nasıl tipiydi öyle dondummmmm :84::84::84:
iyidir kuzum senden naber..kız bana bak bi dahaki buluşmya gel hee
günaydın canım, hoşgeldin.. senin de kadınlar günün kutlu olsunvalla kar diye diye yağdırdılar
ceydacım süpersin
topiği şenlendirdin canım benim