- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
bende iyiym ben Bursadayım kiSiz gelin buraya
he olar biz gelürük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn kadınlar günümüz kutlu olsunn
he olar biz gelürük
İstanbul'dan sonra nerde yaşamak istersin deseler Bursa derim..Çok severim orayı...Çok gezmişliğim var
İstanbul'dan sonra nerde yaşamak istersin deseler Bursa derim..Çok severim orayı...Çok gezmişliğim var
Koceme dedm yolla beni dedim kızlar çok ısrar ediyor dedim yok
Bende severim
Benim eşim de Bursa' yı çok beğendiğini dile getirir hep. Ben de diyorum beni de götür de ben de beğeneyim Yaşasın gezmek
He nolur sanki gönderse
gunaydın kızlar.. 8 Mart dunya kadınlar gününmüz kutlu olsun..
senin de kutlu olsun canım
Benim eşim de Bursa' yı çok beğendiğini dile getirir hep. Ben de diyorum beni de götür de ben de beğeneyim Yaşasın gezmek
Bize yeter ki gezmek olsun di mi kız...
Bize yeter ki gezmek olsun di mi kız...
evet canım aynen öle
Deryacım, kübracım fotolarınızı aldınız mı kızlar
nasılsınız kızlar kadınlar gununuz kutlu olsun
aldım şekerim teşekkürler
iyidir canım sağolasın.. topikte kimsecikler yok işler kesat bugün :97:
rica ederim kuşum
benim içinde alnından koklayarak öp annesii
vuhuuuuu kıslarrr hızınıza yetişmek ne mümkünnnn giremiyorum ben zaten gün içinde pek fırsat bulamıyorum zaten bugün bide adet olmuşum off karnım çok ağrıyoo oğluşumda hasta ateşi düştü ama şükür şimdide öksürüğü var çok fena bide öksürdükçe kusuyo ondan banada bulaştı öksürük feci durumdayız yani annem bende bi haftadır ama oda gitçek bi iki güne iyiydik böyle walla ama napalım artıkkk hadi bakem azcuk yatem ben ama boğazım fena tahriş oldu ufff
öptüm hatunlarrr
başın sağolsun canım gelseydin güzel olurdu walla seni diğer topiklerden hatırlıyorum bi dahaya kısmetse
bunlar iyi günlerin tatlımmmmm :89:
bende çok severım bursayı... geçen sene gıdemedık.. bu senede zor gıbı....
ya bız bursa ya tur yapsak gunubilirk ne guzel olur aslında... uludag a bır çıkıp temız hava alsak :)))