naber güzeller napisiniz yeni kalktım valla zombi gibiyim üstelikte açımmmm kahvaltı edem gelem
naber güzeller napisiniz yeni kalktım valla zombi gibiyim üstelikte açımmmm kahvaltı edem gelem
siyasi aşk olmuşş buuu
Kıskanmadım nenözendim :2:
Çınlamıştır çınlamıştır canımoje bakarken andıysanız kesin çınlamıştır
Bakım ıvırlarının fotosunu istiyoruz
:98: :98:
Oce recimi :97: ben çok canım çekerse bi tane alırım demiştim geçerli biliyosun dimi kuzu
Kıskanmasın nensen ona söyle 24 kadının saldırısına uğradın mı diye bak nasıl tırsıyo
hadi yaaa ozman ben sarıyamı dönsem bir grup yapayım bende cadıyı sarımı istersiniz esmermi diee
senimi kırcam canım ya böle kalsın ozaman ben yeni boyattım daha açık kahveydi ama boyanın azizliğinden siyah oldu saçım kendim boyayım dedim içi farklı cıktı bakmadan boyadım boyadıktan sonra fark ettim rengi farklıymış
meltem okula gitcektin sanki sen benmi yanlış hatırlıyorum yoksa
sağol tatlımbeyaz tenli olduğum için saç boyası konuunda genelde istediğim her rengi bıyatabildim bi ara albüme ekelrim açık halimi bakıp daha net fikir sahibi olursuuz
sağol canım.. Allah razı olsun.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha güzellerini inş.
okuldayım zaten yetişemiyorum hatta hızınıza
hoca ara verdi geldim hemen
ama hoca bizi unuttu sanıyorum gelemedi hala
ay resimlerde senle ben beyaz tenin de ötesinde çıkmışız gördün mü
sen bilirsin tabi ama bence ekleme
noolur nolmaz diye hani :44::44:
yeni mi kalktın
maşallaahhh
kızlar çok zevkli bi bluşma geçirmişsiniz belli..keşke bende gelebilseydim:) kıslarr aranızda okmeydanında oturan var mı acaba? görüşüp tanışmak isterimmm :)
amonra sana özel mesaj atamıyorum kutunu boşaltırmısın
ben de bi kahve molası vereyim dedim maşallah sayfalar ilerlemiş ohh ne güzell resimlerde çok güzel gerçekten biz kalamadık gökaycım ama inş. bi dahaki sefere uzun uzun kalırız dimi?
oğluşuna ne aldınız uslu durma hediyesii?
pamuk prensesim seni merak etmiştim ama sonradan gelmişsin neyse resimlerden gördüm çok tatlı birine benziosun valla ne güzell ben de geç saatlere kadar uyumak isitorummmmm
cnm ben okmeydanında çalışıorum ssk okmeydanı hastanesinde yakınsan uğrayabilirisn bana
canımcımm hangi bölümdesin hastanede? :97:
malesef olunabilecek en kötü yerdeyim..
onkolojideyim tatlım ilk başlarda çok zor geliyordu ama alıştım 4 sene oldu