Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar... size bır bakayım..kızım gogsumde uyuyor..şimdi yatırıp temızlık yapayım bıraz... 2 gundur gezmekten evımı göremedım...
Ne kadar çok istemiştim bu buluşmaya gelmeyi sizlerle tanışmayı ama kısmet değilmiş geçen perşembe gecesi babanemin vefat ettiğini öğrendim deryaya haber verdim gelemiycem diye hemen yola çıktık cenazesini kaldırdık pazar akşamı döndük. Ara ara hep girdim foruma baktım ne yaptığınıza fln aklım hep sizdeydi valla çok üzüldüm çok.
Ne kadar çok istemiştim bu buluşmaya gelmeyi sizlerle tanışmayı ama kısmet değilmiş geçen perşembe gecesi babanemin vefat ettiğini öğrendim deryaya haber verdim gelemiycem diye hemen yola çıktık cenazesini kaldırdık pazar akşamı döndük. Ara ara hep girdim foruma baktım ne yaptığınıza fln aklım hep sizdeydi valla çok üzüldüm çok.
bır kısılık daha yerınız varmı
selam kıslar anklaralılarda katılabilirmi size
iş, yemek derken ancak gelebildim.. kızım hep kucakta... ve şu anda bagırıyro gıne
Senin minikte bağırıyosa eğer :)
geçen çıtı çıkmıyordu maaşallah...
Allah yardımcın olsun tatlım. Ben 2 sene boyunca çok gittim okmeydanı' na tahliller için falan. Romatoloji' de Melek Özer var onun hastasıydım özel muayenehanesine gidiyordum ama tahlillerimi hastanede yaptırıyordum.
dışarda hiç sesı çıkmıyor.. ama yenı yenı kucak istiyor, ayakta dolaşmak istiyor... oyun istiyor..