İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

slm kızlar... size bır bakayım..kızım gogsumde uyuyor..şimdi yatırıp temızlık yapayım bıraz... 2 gundur gezmekten evımı göremedım...

Ne kadar çok istemiştim bu buluşmaya gelmeyi sizlerle tanışmayı ama kısmet değilmiş geçen perşembe gecesi babanemin vefat ettiğini öğrendim deryaya haber verdim gelemiycem diye hemen yola çıktık cenazesini kaldırdık pazar akşamı döndük. Ara ara hep girdim foruma baktım ne yaptığınıza fln aklım hep sizdeydi valla çok üzüldüm çok.

Ne kadar çok istemiştim bu buluşmaya gelmeyi sizlerle tanışmayı ama kısmet değilmiş geçen perşembe gecesi babanemin vefat ettiğini öğrendim deryaya haber verdim gelemiycem diye hemen yola çıktık cenazesini kaldırdık pazar akşamı döndük. Ara ara hep girdim foruma baktım ne yaptığınıza fln aklım hep sizdeydi valla çok üzüldüm çok.

başın sağolsun :KK70:
bir dahaki buluşmaya kısmetse gelirsin :KK70:

slm kızlarrr
sizi tanıdığıma çokçoookkkk memnun oldum
en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere
ben giremedim o günden beri nette sorun var anlayamadım
çok yavaş çalısıyo

mutsuz82 başın sağolsun canımm Allah sabır versin

ceyda fotoları için çok saol hepsi birbirinden güzel olmuş

veeee deryamm buluşmaya o kadar işin içinde özen gösterdiğin ve gerçekleştirdiğin için çok sağol inş. yenisinide yaparız

hepinizi çok öptüm byy

basın saolsun canım kısmet bir dahaki bulusmaya

başın sağolsun canım kalanlara sağlık ve sabır versin

canım başınız sağolsun..

selam kıslar anklaralılarda katılabilirmi size

evet katılabilir..

iş, yemek derken ancak gelebildim.. kızım hep kucakta... ve şu anda bagırıyro gıne

Allah yardımcın olsun tatlım. :KK71:Ben 2 sene boyunca çok gittim okmeydanı' na tahliller için falan. Romatoloji' de Melek Özer var onun hastasıydım özel muayenehanesine gidiyordum ama tahlillerimi hastanede yaptırıyordum.:KK61:

saol hayatım yaa gerçekten zor hastaların işi evet biliorum o doktoru adını duydum eğer gelirsen uğra bana mutlaka
mutsuz cnm başın sağolsun inş. bi dahaki buluşmada görüşürüz

ben berra saatlerdır kucagımda tepeme zıplaya zıplaya çıkmaya çalışıyor desem, galıba kımse inanmaz bana:))):KK59::KK59::KK59:

ve oturdugum bagırıyor, bır elını agzına sokmaya çalişiyor... :)))

gözlerini açtı artık.. cevahır de:)))

dışarda hiç sesı çıkmıyor.. ama yenı yenı kucak istiyor, ayakta dolaşmak istiyor... oyun istiyor..

maaşallah çok şeker ama nazar boncuğunu ihmal etme,kucağıma almak istedim ama dışardayız toz falan olmuştur üstümüz başımız diye sevemedim..öp yerime...

X