İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

vuhuuuuu kıslarrr hızınıza yetişmek ne mümkünnnn giremiyorum ben zaten gün içinde pek fırsat bulamıyorum zaten bugün bide adet olmuşum off karnım çok ağrıyoo oğluşumda hasta ateşi düştü ama şükür şimdide öksürüğü var çok fena bide öksürdükçe kusuyo ondan banada bulaştı öksürük feci durumdayız yani :KK43: annem bende bi haftadır ama oda gitçek bi iki güne iyiydik böyle walla ama napalım artıkkk :KK53: hadi bakem azcuk yatem ben ama boğazım fena tahriş oldu ufff
öptüm hatunlarrr :KK70:

Ne kadar çok istemiştim bu buluşmaya gelmeyi sizlerle tanışmayı ama kısmet değilmiş geçen perşembe gecesi babanemin vefat ettiğini öğrendim deryaya haber verdim gelemiycem diye hemen yola çıktık cenazesini kaldırdık pazar akşamı döndük. Ara ara hep girdim foruma baktım ne yaptığınıza fln aklım hep sizdeydi valla çok üzüldüm çok.
başın sağolsun canım gelseydin güzel olurdu walla seni diğer topiklerden hatırlıyorum bi dahaya kısmetse

iş, yemek derken ancak gelebildim.. kızım hep kucakta... ve şu anda bagırıyro gıne
bunlar iyi günlerin tatlımmmmm :89::21:

günaydınnnn kızlarrrrr:KK3::KK16:
kadınlar gününüz kutlu olsunn:KK9::KK71:
komşum takipteyimmm peşinden geliyorummm:KK34::KK9:

günaydın kızlar dünya emekçi kadınlar gününüzü kutlarım bende...

Günaydın kızlarrr kadınlar gününüz kutlu olsun
dışarıda kar yağıyorr sonunda :KK8:

slm kızlarrr
sizi tanıdığıma çokçoookkkk memnun oldum
en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere
ben giremedim o günden beri nette sorun var anlayamadım
çok yavaş çalısıyo

mutsuz82 başın sağolsun canımm Allah sabır versin

ceyda fotoları için çok saol hepsi birbirinden güzel olmuş

veeee deryamm buluşmaya o kadar işin içinde özen gösterdiğin ve gerçekleştirdiğin için çok sağol inş. yenisinide yaparız

hepinizi çok öptüm byy

Seni tanımak da çok çok güzeldi canım.. Daha nice güzel buluşmalara diyelim :KK69: :KK71:
saol hayatım yaa gerçekten zor hastaların işi evet biliorum o doktoru adını duydum eğer gelirsen uğra bana mutlaka
mutsuz cnm başın sağolsun inş. bi dahaki buluşmada görüşürüz

Gelirsem bir ''merhaba'' demek için uğrarım yanına tatlım inş. :KK34:
selammm kızlarrrr:KK3::KK3:
:KK3: :KK71:
vuhuuuuu kıslarrr hızınıza yetişmek ne mümkünnnn giremiyorum ben zaten gün içinde pek fırsat bulamıyorum zaten bugün bide adet olmuşum off karnım çok ağrıyoo oğluşumda hasta ateşi düştü ama şükür şimdide öksürüğü var çok fena bide öksürdükçe kusuyo ondan banada bulaştı öksürük feci durumdayız yani :KK43: annem bende bi haftadır ama oda gitçek bi iki güne iyiydik böyle walla ama napalım artıkkk :KK53: hadi bakem azcuk yatem ben ama boğazım fena tahriş oldu ufff
öptüm hatunlarrr :KK70:

başın sağolsun canım gelseydin güzel olurdu walla seni diğer topiklerden hatırlıyorum bi dahaya kısmetse

bunlar iyi günlerin tatlımmmmm :89::21:

Geçmiş olsun canım.. inş. çok ilerlemeden atlatırsınız. Kıyamam kuzucuğa ve annesine :KK70:
günaydın bayanlar kadınlar gününüz mübarek olsun:KK1::KK3:
:KK60:

:KK19:

"Ey kahraman Türk KADINI! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın"

M. Kemal ATATÜRK

günaydın topic dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun :KK16:kızlar nasılsınız sabah o nasıl tipiydi öyle dondummmmm :84::84::84:

Cyd naber canım:KK3::KK3:

iyidir kuzum senden naber.. :KK19: kız bana bak bi dahaki buluşmya gel hee :KK19:
günaydın topic dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun :KK16:kızlar nasılsınız sabah o nasıl tipiydi öyle dondummmmm :84::84::84:

günaydın canım, hoşgeldin.. senin de kadınlar günün kutlu olsun :KK71: valla kar diye diye yağdırdılar :KK60:

:KK70:

X