İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

:KK60::KK60::KK60: siyasi aşk olmuşş buuu:KK60::KK60::KK60:

Kıskanmadım nen :KK57: özendim :2:

Çınlamıştır çınlamıştır canım :KK23: oje bakarken andıysanız kesin çınlamıştır :KK60: :KK60:

:63: :63:

Bakım ıvırlarının fotosunu istiyoruz :KK74: :KK74:

:98: :98:

Oce recimi :97: ben çok canım çekerse bi tane alırım demiştim geçerli biliyosun dimi kuzu :kk77:

Kıskanmasın nen :KK57: sen ona söyle 24 kadının saldırısına uğradın mı diye bak nasıl tırsıyo :KK60: :KK60:

hadi yaaa ozman ben sarıyamı dönsem bir grup yapayım bende cadıyı sarımı istersiniz esmermi diee:KK60::KK60:

senimi kırcam canım ya böle kalsın ozaman ben yeni boyattım daha açık kahveydi ama boyanın azizliğinden siyah oldu saçım kendim boyayım dedim içi farklı cıktı bakmadan boyadım boyadıktan sonra fark ettim rengi farklıymış:KK60::KK60::KK60:

kırma beni tabe
benimde dip boyası geldi haftaya bi gidem kuaföre :KK69:
karameli istediğim renk oturtana kadar 4-5 boya gerekcek :KK51:

meltem okula gitcektin sanki sen benmi yanlış hatırlıyorum yoksa:KK45:

okuldayım zaten yetişemiyorum hatta hızınıza
hoca ara verdi geldim hemen
ama hoca bizi unuttu sanıyorum gelemedi hala :KK1::KK1:

sağol tatlım :KK69: beyaz tenli olduğum için saç boyası konuunda genelde istediğim her rengi bıyatabildim :KK1: bi ara albüme ekelrim açık halimi bakıp daha net fikir sahibi olursuuz :KK34:

sağol canım.. Allah razı olsun.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha güzellerini inş.:KK71:

ay resimlerde senle ben beyaz tenin de ötesinde çıkmışız gördün mü :KK60:
sen bilirsin tabi ama bence ekleme
noolur nolmaz diye hani :44::44:

naber güzeller napisiniz yeni kalktım valla zombi gibiyim üsteli:KK56:kte açımmmm kahvaltı edem gelem

yeni mi kalktın :KK53:
maşallaahhh :emir_bebek:

prensesım tunaydın..... bende çok özledım saatlerce uyumayı...

okuldayım zaten yetişemiyorum hatta hızınıza
hoca ara verdi geldim hemen
ama hoca bizi unuttu sanıyorum gelemedi hala :KK1::KK1:

ay resimlerde senle ben beyaz tenin de ötesinde çıkmışız gördün mü :KK60:
sen bilirsin tabi ama bence ekleme
noolur nolmaz diye hani :44::44:

yeni mi kalktın :KK53:
maşallaahhh :emir_bebek:

canım sımıtte aldın mı ? tenefüste...?

selamlar hanımlar
nasılsınız keyifler nasıl herkeste
bakalım konuştukça oturacak taşlar yerine
hala karıştırıyorum kim kimdi diye.

meltemre saçların çok güzeldi gerçekten.

yemek faslı daha güzel geçmişş,keşkeee kalabilseydim ben bile heveslendim yeniden

yaa arkadaşlar ben deryanın koydugu sayfa 5teki resimleri göremiyorum
pc ayarlarımı ne anlamadım,norton var ondanmı
küp şekli çıkıyor.

o resimleri nasıl görebilirim biri bana gönderebilirmi veya???

ben de bi kahve molası vereyim dedim maşallah sayfalar ilerlemiş ohh ne güzell resimlerde çok güzel gerçekten biz kalamadık gökaycım ama inş. bi dahaki sefere uzun uzun kalırız dimi?
oğluşuna ne aldınız uslu durma hediyesii?:21:
pamuk prensesim seni merak etmiştim ama sonradan gelmişsin neyse resimlerden gördüm çok tatlı birine benziosun valla ne güzell ben de geç saatlere kadar uyumak isitorummmmm

2ps0jte.jpg

kızlar çok zevkli bi bluşma geçirmişsiniz belli..keşke bende gelebilseydim:) kıslarr aranızda okmeydanında oturan var mı acaba? görüşüp tanışmak isterimmm :)

cnm ben okmeydanında çalışıorum ssk okmeydanı hastanesinde yakınsan uğrayabilirisn bana :KK16:

ben de bi kahve molası vereyim dedim maşallah sayfalar ilerlemiş ohh ne güzell resimlerde çok güzel gerçekten biz kalamadık gökaycım ama inş. bi dahaki sefere uzun uzun kalırız dimi?
oğluşuna ne aldınız uslu durma hediyesii?:21:
pamuk prensesim seni merak etmiştim ama sonradan gelmişsin neyse resimlerden gördüm çok tatlı birine benziosun valla ne güzell ben de geç saatlere kadar uyumak isitorummmmm

tşkr ederım canm evet benımde göremedıklerım vardı olsun baska sefere inş.

malesef olunabilecek en kötü yerdeyim..
onkolojideyim tatlım ilk başlarda çok zor geliyordu ama alıştım 4 sene oldu

Allah yardımcın olsun tatlım. :KK71:Ben 2 sene boyunca çok gittim okmeydanı' na tahliller için falan. Romatoloji' de Melek Özer var onun hastasıydım özel muayenehanesine gidiyordum ama tahlillerimi hastanede yaptırıyordum.:KK61:

X