İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

merhaba kızlar burdan cok guzel bır dost edındım zamanında kendısnı cok severım umsrım ole yenı arkadaslarım olur:KK70:

ah ah bu buluşmayı kaçıranlardanım ankam philiyle gelecektektim ama oğlumun hasta olması nedeniyle katılamadım.inşalllah bir dahi ki sefere:)ayrıca hepinizin kadınlar günü kutlu olsun :KK9::KK9:

kızlar daha erken söyleseydiniz buluşmayı uludağda yapardık:KK1: kayak mevsimi ne zaman bitiyor bilmiyorum,aslında ucuza günübirlik tur ayarlayabilirdim ben:26:

canım daha kar yenı başladı..ikinci buluşma için çok iyi olur uludag gunubırlık tur için.. gıderız mangalda sucuk yemege

ayy kızlar bende kartepe manzaralarına bakıyodum merve arkadaşımız gitmiş sanırım ohh sucuk ekmek kar süper bnmde canım çektii....

günyadın kızlarr moralim çok bozuk dün akşam acildeydik kocişimin çok sancısı vardı böbreklerinde üşüttü sanmıştık doktora geldi yanıma meğer kum düküyormuş çok sıkıntısı var doğum sancısından farkı yok diyo doktor :85::85:

Günaydın hanımlarrrr hava buz gibi kar yağdı ama tutmadı hiç keşke çok yağsada biraz kartopu oynask demi gribim hala geçmedi şimdi doktordan geldim ilaç verdi ..
Eşim akşam kafa buluyor benimle kadınlar kulubü terasında sigara içersen soğukta böyle olursun diyooo :KK53: :KK53: yok canım dedimmm bide savunmaya geçiyom hemen :KK61: :KK61:

günyadın kızlarr moralim çok bozuk dün akşam acildeydik kocişimin çok sancısı vardı böbreklerinde üşüttü sanmıştık doktora geldi yanıma meğer kum düküyormuş çok sıkıntısı var doğum sancısından farkı yok diyo doktor :85::85:

ay çok geçmiş olsun tatlım böbrek ağrısı da kum dökme de fenadır çok çok geçmiş olsun
Günaydın hanımlarrrr hava buz gibi kar yağdı ama tutmadı hiç keşke çok yağsada biraz kartopu oynask demi gribim hala geçmedi şimdi doktordan geldim ilaç verdi ..
Eşim akşam kafa buluyor benimle kadınlar kulubü terasında sigara içersen soğukta böyle olursun diyooo :KK53: :KK53: yok canım dedimmm bide savunmaya geçiyom hemen :KK61: :KK61:

savunacaksın tabii.. kendine dikkat et biran önce iyileş :nazar:

çok geçmiş olsun arkadaşım bende yaşamıştım hemde hamileyken evet çok zor bişiy ama atlatır merak etmeyin. acil şifalarrr

:)) bunların elinede koz verme sakın hemen kullanırlar .. bende çocukla bi yere gitsem es kaza hasta olsa tamam yandık gittinde hasta olduda dır dır dır ama tabi biz bayanların çenesi daha kuvvetli oldugu için altta kalırmıyı asla !!!:)))

geçmiş olsun kocana canım
geçmiş olsun canım bir an once iyilişmeye bakkk
çok geçmiş olsun arkadaşım bende yaşamıştım hemde hamileyken evet çok zor bişiy ama atlatır merak etmeyin. acil şifalarrr

:)) bunların elinede koz verme sakın hemen kullanırlar .. bende çocukla bi yere gitsem es kaza hasta olsa tamam yandık gittinde hasta olduda dır dır dır ama tabi biz bayanların çenesi daha kuvvetli oldugu için altta kalırmıyı asla !!!:)))

aynen canım ellerine koz vermemek lazım bizde kucuk cocuk olunca daha beter gezdinde usudude hasta oldu cocuk hiç bitmez soylenmeleri ne kocaların ne kaynanaların aman duymasınlarrr :KK34:

canım çok geçmiş olsun... çok zor olur o agrı.... üzme kendını fazla.. geçer inşallh

çoook özledım kar topu oynamayı bende....

selam kızlar:KK3:
nasılnız? anca uğrayabildim buralara neler yapıyosunuz bakim:KK76:

iyiyiz canım... neler yapıyorsun bakalım??

nolsun bendende sabah ufak bi kaza atlattık
işe gelirken servis kaza yaptı allahtan bizde bişe yok ama serviste hasar var,avon kolim geldii bide:KK8:
siz neler yapıyısunuz anlatın bakalım:KK51:

nolsun bendende sabah ufak bi kaza atlattık
işe gelirken servis kaza yaptı allahtan bizde bişe yok ama serviste hasar var,avon kolim geldii bide:KK8:
siz neler yapıyısunuz anlatın bakalım:KK51:

gecmiş olsun canım allah korumus avon kolin içinde gözun aydın hadi

X