İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

ayy sorma ne dedikodu yaptık yaff birilerinin kulakları falan çınlamıştırr anladın sen onlarıı
o bahsettiklerimiszden biri benimkiydi niye o kadar ağır eleştirdim sanıyosun
dün metrobüste giriyoduk birbirimize az daha

yok ablam en kokoş ben olcem

Çok teşekkürler canım boğazlar hala kötü ama aksine bugünde apartman günümüz var gitmem lazımm kimse tutamaz beni yani

Günaydın kızlar nabersiniz?

Yine tipik bir pazartesi sendromundayımmmm...

Çalışanlar için zor bir gün gerçekten canım..:97: kolay gelsin

ne korkuncu kız kimseden duymayayım böle şeyler

ay ne güzel çıkmışız ya
maşallah bize
buluşma dediğin böyle olur böyle olur böyle olur

evet evet maaşallah bize
günaydınnnnnn iyi haftalarrr arkedeşlerrrr
günaydın ablacıkkk sana da iyi haftalar

Karar vermiş olman ne güzel.. hayırlı uğurlu olsun canım..
günaydınnnnnnnnnn
günaydınnn
günaydın kızlar haftasonu giremedim ben foruma resimlerde eklenmiş herkes şahane
nerdesin kız sennn
he kuşumm herkes müthişşş

cnm yemeğe kalamadım ben kahve dünyasından sonra ayrıldım yanımda babyboys vardı kucağında oğlu vardı 4 yaşında

şimdi hatırladım canım bir sonraki buluşmada daha ayrıntılı görüşürüz inş. :97:
becerebildim mi acaba?

mapıs hatıramıza bakıp bakıp gülüyorummmmmm
tadı damağımda kaldı kızlarrrr,yine buluşalımmmm

becermişimmmm

süper süperr
Allah iyiliğini versin kız

kızlarr hepiniz çoook güzzelsiniz orda olmayı çok istedim hatta son dakiklarda eşime adeta yalvardım amma velakin nişana yetişemeyiz dedi gelemedim bidahakine inşallah

valla özellikle ben senin gelmeni çok istemiştim tatlım ama kısmet değilmiş. inş. bir sonrakine gelebilirsin
Hiç kıskanmadım dicem ama kıskandım :2: :2:

Ne güzel buluşmuş kaynaşmışsınız kızlar

Arkadaşlığınız daim olsun inşallah :98:
inş. canım sağol

evet çok güzel çıkmışşsın

Eki Görüntüle 153719

kesinlikle katılıyorum

Hoşgeldin şekerim.. ay evet ya meğersem komşuymuşuz da haberimiz yokmuş

Mayıs'tan sonra daha da yakın o
lucaz canım, size daha da yakın yeere taşınıyorum kısmetse irtibatı koparmayalım bacım
kızlar bide resimlerin orjinalleri istiyorum ben yazısız olarak nasıl yapcaz onu

canım bana özelden msn yaz

kızlar çok zevkli bi bluşma geçirmişsiniz belli..keşke bende gelebilseydim:) kıslarr aranızda okmeydanında oturan var mı acaba? görüşüp tanışmak isterimmm :)

cnm ben şişli izzetpaşadayım aslında yakın sayılırız ama okmeydanına da sık giderim annem orda oturuyo sen neresindesin ?

inişaallah canım koparmayalım irtibatı yeni evinde hayırlı olsun allah gule gule oturmayı nasip etsin ilk gözagrım topiğindede gordum evinin rsimlerini cok guzel evin bayıldım bana ozelden face adresini yazarsan sevinirim

ayy sabahtan beri haluk leventin Elfida şarkısını dinliyorum dinle dinle bıkmadım az kaldı ezberlicem .. çok güzellllll

uuu bebeto çok güzel çıkmışsın:13:

"uuu beybi" geldi aklım sen öyle yazınca :60:

bıyıkları saklamışın logolarla

evet çok güzel çıkmışşsın

Eki Görüntüle 153719

kızlar bide resimlerin orjinalleri istiyorum ben yazısız olarak nasıl yapcaz onu

ceyda yazdımı bakamadım canımcım da mailini yaz ona, maillere atacak resimleri :87:

selam canım yazık çocuğa ya arada baksaydın teline bende kız arkadaşıma anlattım o kadar bayanı ne arada nasıl buldunuz die şok oldu

sarışın halini avatarında gördüm ne kadar değişiyorsun saçın değişincee

drfsdzdferrrrrrrgggggggggggggew gyrhgshgf

bu neyce ben çözemedim :44::44:

amonredimmmm eve gelince hemen sürdümmm oceyiiiiii kokoşuyuz ya yaniiiii pempe pempee oldummmm :81:
ank abla penbe ocede ısrarcı olan benim işte hani kahveyi alıyodun penbeyi sürüp göstermiştim tırnağıma
o rengi çok beğendim kalmamış rafta
ne göz varmış amonra da

sağol güzelim, inş. mayıs'ta evimde olacağım. Allah isteyen herkse nasip etsin. Kiracı olduğum için şimdiki evim tam istediğim gibi değil ama yine de konumda da belirttiğim gibi ilkgözağrım benim canım faceimi yazdım azönce

evet canım ya çok olması esmer olalı sence hangisi iyi sarışın halime geri dönüş istiolar ama kararsız kaldım:26:

kıskanma kıskanma

bıyıkları saklamışın logolarla

Kıskanmadım nen özendim :2:

seni de andık canım kulakların çınladı mı

Çınlamıştır çınlamıştır canım oje bakarken andıysanız kesin çınlamıştır

çınlamamış kıskançlık ağır basmış amoşum

oce almadık kuzu ank ablaya yardım ettik o aldı
biz tırnak bakım ıvırları aldık

Bakım ıvırlarının fotosunu istiyoruz

kıskanmamıştır canım olsa olsa imrenmiştir

:98: :98:

Oce recimi :97: ben çok canım çekerse bi tane alırım demiştim geçerli biliyosun dimi kuzu

Kıskanmasın nen sen ona söyle 24 kadının saldırısına uğradın mı diye bak nasıl tırsıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…