İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

ank abla penbe ocede ısrarcı olan benim işte hani kahveyi alıyodun penbeyi sürüp göstermiştim tırnağıma
o rengi çok beğendim kalmamış rafta
ne göz varmış amonra da

Oceeeee güzel oldu amaa hemen sürdüm zatennn amonra oceeeee canavarı yaaa ondannn
Bu sefer cidden kaçtım gidiyommm benn görüşürüz hanımlarrrr

sende oyleydin canım hele bebişin cok tatlıydı

teşekkurler canım.. sende öyleydin..

ayy sorma ne dedikodu yaptık yaff birilerinin kulakları falan çınlamıştırr anladın sen onlarıı

ya be emzırmeye gıtmekten dedıkoduya fırsat bulamadım... ama bır dahakı sefere bol bol yapacagım..

ayy o zilliye maşallah çok güzeldi tabi anneside öle dönerken zorluk çektinizmi canım ben bekleyemedim sizi çok geç kalmıştım çünkü

canım ben epey geç çıkabildim. ancak bebekle ilgilendım. yatıya kalacaktım nerdeyse..
yok canım rahat geldık. zorlanmadım hııç.. sorun olmadı..

tesekkur ederim canım ekledim

Akşamları nete girdiğimde eşim hemen"yine kk di mi"diyo
napalım bizim de tek uğraşımız var ayol..kendisi maç izlerken giriyorum genelde yine de "ilgilenmiyo muşum"o zaman izleme alla alla

ceyda amora ile konuştum.. benım fotoların oldugu resımlerı çıkardı... istersen yenıden ekleyebilirsin.. arkadaşların resımlerini..

bu arada bende de bır kaç resım var.. uygun zamanda verırım...

bende saçlarımı boyatmak istiyorum.. ama ben kızıl yapmak istiyorum.. bana gıdermı sızce??

kızlar selamlarr

derya ve ceydadan başka resim ekleyen yok değil mi???

bence yakışır cnm ama kızıl çok çabuk akar iyi düşün derim

Oceeeee güzel oldu amaa hemen sürdüm zatennn amonra oceeeee canavarı yaaa ondannn
Bu sefer cidden kaçtım gidiyommm benn görüşürüz hanımlarrrr
ablacım süperdi o renk ayrıca sarı saçla da çok güzel gidiyordu

siyasi aşk olmuşş buuu
Yasaklı aşkta diyebiliriz
bi muhafazakar sağcı
bi tane muhafasız solcu
şey banada alırsan bi tane olur :26:
she oce istiyom ben.
bu sabah biri gördü tırnaklarımı oceler yeni dedi tikkate bakr mısın yandım yandım onun bilmediği bi sürü ocem var
kadından korkar o ..
der ki kadından korkmayanın dini imanı yoktur
hadi yaaa ozman ben sarıyamı dönsem bir grup yapayım bende cadıyı sarımı istersiniz esmermi diee

ben bu halini daha cok sevdim şahsen bizzat kendim

evet canım ya çok olması esmer olalı sence hangisi iyi sarışın halime geri dönüş istiolar ama kararsız kaldım:26:

evet cadikazani sarı saçlarıyla daha sexi havalıı

valla bende sarıyı daha beğendim
boyaya karşıyım aslında
ne zaman saçlarım beyazlar o zaman bi karamel düşünüyorum kendimde
ama sana çok yakışmış sarı
kübracımaa katılıyorum sarı ayrı bi hava vermiş canımm

sarı saçı ben de çok seviyorum yaa :97: bu sebeple eşimi ikna edip sarı kervanına ben de katıldım 1 ay önce

sana da çok yakışır sarı
gözlerinle, sarı saçlar fıstık gibisindir açıkken

ceyda hayırlı olsun evınız. gule gule oturun...

nen rejimi felan bırakmışınız ne tabakların hali. silip süpürmüşünüz.

ceydoşş harika çıkmışsınnnn

valla kı gamze beni kandırdı iskender ye diye ben masumum sağol bitanemm o senin güzelliğin

tamam tatlım amonracım haber vermiş özelden. bi ara tekrar eklerim canım fotoları

kızıl saç ben çok uzun süre kullandım. güzel boyanırsa şahane bi renk ama sonra vazgeçmesi epey zaman alıyor :97:

senimi kırcam canım ya böle kalsın ozaman ben yeni boyattım daha açık kahveydi ama boyanın azizliğinden siyah oldu saçım kendim boyayım dedim içi farklı cıktı bakmadan boyadım boyadıktan sonra fark ettim rengi farklıymış

sağol tatlım beyaz tenli olduğum için saç boyası konuunda genelde istediğim her rengi bıyatabildim bi ara albüme ekelrim açık halimi bakıp daha net fikir sahibi olursuuz

ceyda hayırlı olsun evınız. gule gule oturun...

sağol canım.. Allah razı olsun.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha güzellerini inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…