- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
ank abla penbe ocede ısrarcı olan benim işte hani kahveyi alıyodun penbeyi sürüp göstermiştim tırnağıma
o rengi çok beğendim kalmamış rafta
ne göz varmış amonra da
sende oyleydin canım hele bebişin cok tatlıydı
ayy sorma ne dedikodu yaptık yaff birilerinin kulakları falan çınlamıştırr anladın sen onlarıı
ayy o zilliye maşallahçok güzeldi tabi anneside öle dönerken zorluk çektinizmi canım ben bekleyemedim sizi çok geç kalmıştım çünkü
drfsdzdferrrrrrrgggggggggggggew gyrhgshgf
nen rejimi felan bırakmışınız ne tabakların hali. silip süpürmüşünüz.
Oceeeee güzel oldu amaahemen sürdüm zatennn amonra oceeeee canavarı yaaa ondannn
Bu sefer cidden kaçtım gidiyommm benn görüşürüz hanımlarrrr
sağol güzelim, inş. mayıs'ta evimde olacağım. Allah isteyen herkse nasip etsin. Kiracı olduğum için şimdiki evim tam istediğim gibi değil ama yine de konumda da belirttiğim gibi ilkgözağrım benimcanım faceimi yazdım azönce
kızlar selamlarr
derya ve ceydadan başka resim ekleyen yok değil mi???
bence yakışır cnm ama kızıl çok çabuk akar iyi düşün derimceyda amora ile konuştum.. benım fotoların oldugu resımlerı çıkardı... istersen yenıden ekleyebilirsin.. arkadaşların resımlerini..
bu arada bende de bır kaç resım var.. uygun zamanda verırım...
bende saçlarımı boyatmak istiyorum.. ama ben kızıl yapmak istiyorum.. bana gıdermı sızce??
ablacım süperdi o renk ayrıca sarı saçla da çok güzel gidiyordu
Oceeeee güzel oldu amaahemen sürdüm zatennn amonra oceeeee canavarı yaaa ondannn
Bu sefer cidden kaçtım gidiyommm benn görüşürüz hanımlarrrr
Yasaklı aşkta diyebilirizsiyasi aşk olmuşş buuu
şey banada alırsan bi tane olur :26:Kıskanmadım nenözendim :2:
Çınlamıştır çınlamıştır canımoje bakarken andıysanız kesin çınlamıştır
Bakım ıvırlarının fotosunu istiyoruz
:98: :98:
Oce recimi :97: ben çok canım çekerse bi tane alırım demiştim geçerli biliyosun dimi kuzu
Kıskanmasın nensen ona söyle 24 kadının saldırısına uğradın mı diye bak nasıl tırsıyo
hadi yaaa ozman ben sarıyamı dönsem bir grup yapayım bende cadıyı sarımı istersiniz esmermi diee
evet canım ya çok olması esmer olalı sence hangisi iyi sarışın halime geri dönüş istiolar ama kararsız kaldım:26:
evet cadikazani sarı saçlarıyla daha sexi havalıı
sarı saçı ben de çok seviyorum yaa :97: bu sebeple eşimi ikna edip sarı kervanına ben de katıldım 1 ay önce
nen rejimi felan bırakmışınız ne tabakların hali. silip süpürmüşünüz.
ceydoşş harika çıkmışsınnnn
ceyda amora ile konuştum.. benım fotoların oldugu resımlerı çıkardı... istersen yenıden ekleyebilirsin.. arkadaşların resımlerini..
bu arada bende de bır kaç resım var.. uygun zamanda verırım...
bende saçlarımı boyatmak istiyorum.. ama ben kızıl yapmak istiyorum.. bana gıdermı sızce??
Yasaklı aşkta diyebiliriz
bi muhafazakar sağcı
bi tane muhafasız solcu
şey banada alırsan bi tane olur :26:
she oce istiyom ben.
bu sabah biri gördü tırnaklarımı oceler yeni deditikkate bakr mısın yandım yandım onun bilmediği bi sürü ocem var
kadından korkar o ..
der ki kadından korkmayanın dini imanı yoktur
ben bu halini daha cok sevdim şahsen bizzat kendim
giderken son anda konuşamadık ama güle güle demiştim hemracımcanım sende oradaymışın ama ben senı hıç göremedım galıba??? konuşamadıklarımın arasındasın...
valla bende sarıyı daha beğendim
boyaya karşıyım aslında
ne zaman saçlarım beyazlar o zaman bi karamel düşünüyorum kendimde
ama sana çok yakışmış sarı
kübracımaa katılıyorum sarı ayrı bi hava vermiş canımm
sana da çok yakışır sarı
gözlerinle, sarı saçlarfıstık gibisindir açıkken
ceyda hayırlı olsun evınız. gule gule oturun...