İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

:KK60::KK60::KK60: ayy sorma ne dedikodu yaptık yaff birilerinin kulakları falan çınlamıştırr anladın sen onlarıı:KK60::KK60::KK60:
o bahsettiklerimiszden biri benimkiydi :KK60: niye o kadar ağır eleştirdim sanıyosun :KK60:
dün metrobüste giriyoduk birbirimize az daha :KK53:

Yok canım ya o kadarda değill :KK17: dikkat ediyorum kendime ondan yaniii :KK61:

Ben fururum merak etmeeee :KK57: :KK57:
Yok en kokoş biziz phili ve bennn :KK53: :KK53: vermeyiz kimselereee ona göre yaniiii :KK60: :KK60:

Herkes çok güzel ve şıktı :nazar: :nazar:

Byıldım berra bebeğe :nazar: :nazar: bir parçada olsa bebek hasreti giderdim

Şekerler ben kaçıyommm bugün günümüz var yokummm yaniiii :KK55: :KK58:

yok ablam en kokoş ben olcem :63:

Çok teşekkürler canım :KK19: boğazlar hala kötü ama aksine bugünde apartman günümüz var gitmem lazımm kimse tutamaz beni yani :KK53: :KK53:

:KK1:
Günaydın kızlar nabersiniz?

Yine tipik bir pazartesi sendromundayımmmm...:KK68:

Çalışanlar için zor bir gün gerçekten canım..:97: kolay gelsin :KK19:
selamlar topiğimiz açılmış resimler eklenmiş ayy ben ne kadan korkunç çıkmışım kendimden korktumm napıss hatırasına bayıldım ama yaa herşey çok güzeldi hepinizi tanıdığım için çok mutlu oldum arkadaşlar :KK69::KK69::KK69:

ne korkuncu kız :KK57: kimseden duymayayım böle şeyler :KK19:

:KK71:

ay ne güzel çıkmışız ya
maşallah bize :nazar::nazar:
buluşma dediğin böyle olur böyle olur böyle olur:KK1::KK1:

evet evet maaşallah bize :nazar: :KK53:
günaydınnnnnn iyi haftalarrr arkedeşlerrrr:KK3::KK16:
günaydın ablacıkkk sana da iyi haftalar :KK71:
Cyd canım öyle yaparız artık halay başı olarakta seni alırız :KK53: :KK37::KK37:

meltem canım inşallah. yapalım bişeyler görüşelim ama :nazar::nazar::nazar:

bu arada o gün gelinlik bakmaya gittik ama pazar netleştirdim modelimi :KK34::KK34: resim çektirmediler tabi :KK36: ama içime sindi :KK36:

Karar vermiş olman ne güzel.. hayırlı uğurlu olsun canım.. :KK54:
günaydınnnnnnnnnn:KK3:
günaydınnn :KK16:
günaydın kızlar haftasonu giremedim ben foruma resimlerde eklenmiş herkes şahane:KK16:
nerdesin kız sennn :KK19:
he kuşumm herkes müthişşş :21:

cnm yemeğe kalamadım ben kahve dünyasından sonra ayrıldım yanımda babyboys vardı kucağında oğlu vardı 4 yaşında

şimdi hatırladım canım :KK34: bir sonraki buluşmada daha ayrıntılı görüşürüz inş. :97::KK69:
becerebildim mi acaba?:KK53:

mapıs hatıramıza bakıp bakıp gülüyorummmmmm:KK60::KK60::KK60::KK60:
tadı damağımda kaldı kızlarrrr,yine buluşalımmmm:KK19:

becermişimmmm:KK62::KK62:

süper süperr :KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK60::KK60::KK60::KK60: Allah iyiliğini versin kız :KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlarr hepiniz çoook güzzelsiniz orda olmayı çok istedim hatta son dakiklarda eşime adeta yalvardım amma velakin nişana yetişemeyiz dedi gelemedim:KK5::KK5::KK5::KK5: bidahakine inşallah:KK71::KK71::KK71::KK71:

valla özellikle ben senin gelmeni çok istemiştim tatlım ama kısmet değilmiş. inş. bir sonrakine gelebilirsin :KK19:
Hiç kıskanmadım :63: dicem ama kıskandım :2: :2:

Ne güzel buluşmuş kaynaşmışsınız kızlar :KK3:

Arkadaşlığınız daim olsun inşallah :98:
inş. canım sağol :KK71:

evet çok güzel çıkmışşsın :nazar: :21:

:KK23::KK23::KK23:

Eki Görüntüle 153719

kesinlikle katılıyorum :KK9::KK9:
nasılsınız kızlar anca girebildim bulusma cok guzeldi ben cok guzel vakit gecirdim yeni insanlar tanıdım mahalle komsumu buldum ceydacım sanada tesekkur ederim inşallah bu bulusma cevahirle kalmaz birbirimize gelip giderizde hepiniz cok sekersiniz fotolarda cok guzel ellerinize saglık sıksık girmeye sizi takip etmeye calısacagım:KK9:

Hoşgeldin şekerim.. :KK71: ay evet ya meğersem komşuymuşuz da haberimiz yokmuş :KK60:

Mayıs'tan sonra daha da yakın o
lucaz canım, size daha da yakın yeere taşınıyorum kısmetse :KK34: irtibatı koparmayalım bacım :KK51:
kızlar bide resimlerin orjinalleri istiyorum ben yazısız olarak nasıl yapcaz onu:KK6:

canım bana özelden msn yaz :KK34:

kızlar çok zevkli bi bluşma geçirmişsiniz belli..keşke bende gelebilseydim:) kıslarr aranızda okmeydanında oturan var mı acaba? görüşüp tanışmak isterimmm :)

cnm ben şişli izzetpaşadayım aslında yakın sayılırız ama okmeydanına da sık giderim annem orda oturuyo sen neresindesin ?

:KK1:

Çalışanlar için zor bir gün gerçekten canım..:97: kolay gelsin :KK19:

ne korkuncu kız :KK57: kimseden duymayayım böle şeyler :KK19:

:KK71:

evet evet maaşallah bize :nazar: :KK53:

günaydın ablacıkkk sana da iyi haftalar :KK71:

Karar vermiş olman ne güzel.. hayırlı uğurlu olsun canım.. :KK54:

günaydınnn :KK16:

nerdesin kız sennn :KK19:
he kuşumm herkes müthişşş :21:

şimdi hatırladım canım :KK34: bir sonraki buluşmada daha ayrıntılı görüşürüz inş. :97::KK69:

süper süperr :KK9::KK9::KK9::KK9:

valla özellikle ben senin gelmeni çok istemiştim tatlım ama kısmet değilmiş. inş. bir sonrakine gelebilirsin :KK19:

inş. canım sağol :KK71:

kesinlikle katılıyorum :KK9::KK9:

Hoşgeldin şekerim.. :KK71: ay evet ya meğersem komşuymuşuz da haberimiz yokmuş :KK60:

Mayıs'tan sonra daha da yakın o
lucaz canım, size daha da yakın yeere taşınıyorum kısmetse :KK34: irtibatı koparmayalım bacım :KK51:

canım bana özelden msn yaz :KK34:

inişaallah canım koparmayalım irtibatı yeni evinde hayırlı olsun allah gule gule oturmayı nasip etsin ilk gözagrım topiğindede gordum evinin rsimlerini cok guzel evin bayıldım bana ozelden face adresini yazarsan sevinirim

ayy sabahtan beri haluk leventin Elfida şarkısını dinliyorum dinle dinle bıkmadım az kaldı ezberlicem .. çok güzellllll

uuu bebeto çok güzel çıkmışsın:13:

"uuu beybi" geldi aklım sen öyle yazınca :KK60::60:

bıyıkları saklamışın logolarla :KK60:

:KK60::KK60:

evet çok güzel çıkmışşsın :nazar: :21:

:KK23::KK23::KK23:

Eki Görüntüle 153719

:KK19::KK19:

kızlar bide resimlerin orjinalleri istiyorum ben yazısız olarak nasıl yapcaz onu:KK6:

ceyda yazdımı bakamadım canımcım da mailini yaz ona, maillere atacak resimleri :87:

selam canım yazık çocuğa ya arada baksaydın teline bende kız arkadaşıma anlattım o kadar bayanı ne arada nasıl buldunuz die şok oldu:KK53::KK1::KK1:

sarışın halini avatarında gördüm ne kadar değişiyorsun saçın değişincee:KK12:

drfsdzdferrrrrrrgggggggggggggew gyrhgshgf

bu neyce ben çözemedim :44::44::KK1:

:KK53: :KK53: amonredimmmm eve gelince hemen sürdümmm oceyiiiiii :KK12: kokoşuyuz ya yaniiiii pempe pempee oldummmm :KK24: :81:
ank abla penbe ocede ısrarcı olan benim işte hani kahveyi alıyodun penbeyi sürüp göstermiştim tırnağıma
o rengi çok beğendim kalmamış rafta:KK1:
ne göz varmış amonra da

inişaallah canım koparmayalım irtibatı yeni evinde hayırlı olsun allah gule gule oturmayı nasip etsin ilk gözagrım topiğindede gordum evinin rsimlerini cok guzel evin bayıldım bana ozelden face adresini yazarsan sevinirim

sağol güzelim, inş. mayıs'ta evimde olacağım. Allah isteyen herkse nasip etsin. Kiracı olduğum için şimdiki evim tam istediğim gibi değil ama yine de konumda da belirttiğim gibi ilkgözağrım benim :KK16: canım faceimi yazdım azönce :KK34:

"uuu beybi" geldi aklım sen öyle yazınca :KK60::60:

:KK19::KK19:

ceyda yazdımı bakamadım canımcım da mailini yaz ona, maillere atacak resimleri :87:

sarışın halini avatarında gördüm ne kadar değişiyorsun saçın değişincee:KK12:

bu neyce ben çözemedim :44::44::KK1:

evet canım ya çok olması esmer olalı sence hangisi iyi sarışın halime geri dönüş istiolar ama kararsız kaldım:26:

kıskanma kıskanma :KK33:

bıyıkları saklamışın logolarla :KK60:

Kıskanmadım nen :KK57: özendim :2:

seni de andık canım kulakların çınladı mı:KK23:

Çınlamıştır çınlamıştır canım :KK23: oje bakarken andıysanız kesin çınlamıştır :KK60: :KK60:

çınlamamış kıskançlık ağır basmış amoşum :KK37:

:63: :63:

oce almadık kuzu ank ablaya yardım ettik o aldı
biz tırnak bakım ıvırları aldık:KK53:

Bakım ıvırlarının fotosunu istiyoruz :KK74: :KK74:

kıskanmamıştır canım olsa olsa imrenmiştir:KK1:

:98: :98:

oce recimim başladı benim :KK45::63:
bi dahaki buluşma havalar biraz ısınınca olsun litfen
totom donuyo benim :KK14:

pazar günü gene cevahirdeydim
sevgilimden inciler çok güzeldi.
c.tesi bi türlü konusamadık o defalarca aradı ben duymadım
ben aradım o müsait değildi
en sonun konuştuk tabi bi fırça yedim

dünde c.tesi cigara içtiğimiz yerdeydik hatunlarla burdaydık dedim
baktı baktı bende tek oldugumu sanıyodum, bi benim yanımda dünyayı unutuyosun telefonu fırlatıyosun sanıyodum,tek değilmişim :63: yaptı
inanamıyorum 24 tane kadınımı kıskanıyosun dedim
8 kere aradım seni açmadın :63: dedi . tabe muhabbetten kafamı kaldırıp hemen dönmedimde :KK60::KK60::KK60:

Oce recimi :97: ben çok canım çekerse bi tane alırım demiştim geçerli biliyosun dimi kuzu :kk77:

Kıskanmasın nen :KK57: sen ona söyle 24 kadının saldırısına uğradın mı diye bak nasıl tırsıyo :KK60: :KK60:

X