İstanbullulara bir soru

Taksime gittiysen ıslak hamburger ye bence :))
Hatta benim yerime de ye ,ya da eşime söyliim üç aylık bebeyle biz gidip yiyelim :) ıslak hamburger sarımsaklı yalnız biriyle buluşacaksan onu götür o da yesin yazıktır kamile :))

Elbette, ben de buyukce bir otelde kalmayi planliyorum, gunun 24 saati girebiliyorsun odana. Zaten sabahin korunde ayrilicam butik otel falan olmaz

Elbette, ben de buyukce bir otelde kalmayi planliyorum, gunun 24 saati girebiliyorsun odana. Zaten sabahin korunde ayrilicam butik otel falan olmaz
Tamam o zaman. İstanbul sözkonusu olduğunda otobüsün vs planlanan saatine güvenmemek lazım. Okuldan eve 4 saatte döndüğümü biliyorum trafik tıkandığı için

İyi ve güzel bir yemek istersen mutlaka Çengelköy/ Boon a git olur mu ? Avrupa yakasında ise Lokma ya gitmelisin. İyi gezmeler ❤

Simdi Googledan baktim, burasi cok iyiymis kiz hem denize 0 hem de yemekler super fotolar sahaneydi
Cumartesi olene kadar alisveris yapicaz, pazar da pufur pufur deniz yaparim

Yok, 2 adet hatun kisi olacak Biri kebabi soganli gomer ama digeri sosyetik takiliyor oyle sogan sarimsak falan yemez

Simdi Googledan baktim, burasi cok iyiymis kiz hem denize 0 hem de yemekler super fotolar sahaneydi
Cumartesi olene kadar alisveris yapicaz, pazar da pufur pufur deniz yaparim
Alışveriş için sana tek tavsiyem var mutlaka ya bakırköy sosyete pazarına ya da salı pazarına gel (kadıköyde) inan mağazadakilerim yarı fiyatına alırsın. Zara da ki elbise 300 küsürdü aynısını pazardan 65 tl aldım.

Ay şimdi aklıma geldi mutlaka ama mutlaka şazeli florya ya git. Ardından aqua park florya ya uğra tabi ki. Şazeli de Lokum alın mutlaka birde ortaya şazeli salata nasıl canım çekti şu an anlatamam.

Bence sıkıntı olmaz, eğer ağır bir valiziniz yoksa gayet rahat gidersiniz, metrobüsü de ben hamileliğimin başından beri hemen her gün kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım, abartıldığı kadar sıkıntı yaratmıyor.

Bakırköye daha önce gittim acaip bir alışverişi var her yer mağaza insan hangi vitrine bakacağını şaşırıyor

Havaş’a bineceksen Taksim’e kadar gitmene gerek yok, Levent’te de yolcu indiriyor. Ordan metroya binersen yol biraz daha kısa sürebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…