- 23 Ağustos 2012
- 50.943
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.072
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Bir diğer alternatif de Havabus -> Taksim 50dkda gidiyormuşBuna ne dersiniz, şimdi websitesinden baktım 9dakine binsem saat 10da Taksimde oluyorum.
Sevgili KKdaşlar,
Ufak bir sorum olacak. Akşam 8 buçuk-9 civarlarında Sabiha Gökçen'den Şişli'ye kadar gitmek güvenli olur mu? Google haritalarda 2 vasıtayla gidebilirim görünüyor toplam 1.5 saat oluyor. Vasıta değişimi Uzunçayır metrobüste oluyor, oraya 21.30gibi varıyorum güvenli bir yer midir? Başka bir alternatif de geceyi Sabiha Gökçen'e yakın bir yerde geçirip yola sabah düşmekTeşekkür ederim.
Taksimden Şişliye daha kolay geçersin, bence daha mantıklı.Bir diğer alternatif de Havabus -> Taksim 50dkda gidiyormuşBuna ne dersiniz, şimdi websitesinden baktım 9dakine binsem saat 10da Taksimde oluyorum.
Ahahahahahaha şimdi linkini attım sana özelden. Benden önce bulmuşsun. Saw taksim Şişli daha iyi bir alternatif.Bir diğer alternatif de Havabus -> Taksim 50dkda gidiyormuşBuna ne dersiniz, şimdi websitesinden baktım 9dakine binsem saat 10da Taksimde oluyorum.
Canım haberlere o kadar da inanma:)
İstanbulda yaşıyorum ve gecenin 2 sine kadar çok canlı bir şehir. Hele o dediğin saatlerde o bölgeler çok yoğun olur.
Korkacak bir şey yok emin olabilirsin.
Taksimden Şişliye daha kolay geçersin, bence daha mantıklı.
Canım dediğin yer yoğun kalabalık bir yer o nedenle sorun yaşayacağını sanmıyorumSevgili KKdaşlar,
Ufak bir sorum olacak. Akşam 8 buçuk-9 civarlarında Sabiha Gökçen'den Şişli'ye kadar gitmek güvenli olur mu? Google haritalarda 2 vasıtayla gidebilirim görünüyor toplam 1.5 saat oluyor. Vasıta değişimi Uzunçayır metrobüste oluyor, oraya 21.30gibi varıyorum güvenli bir yer midir? Başka bir alternatif de geceyi Sabiha Gökçen'e yakın bir yerde geçirip yola sabah düşmekTeşekkür ederim.
İyi ve güzel bir yemek istersen mutlaka Çengelköy/ Boon a git olur mu ? Avrupa yakasında ise Lokma ya gitmelisin. İyi gezmelerValla cıvıl cıvıl bir şehir İstanbul, denizi, boğazı, yemekleri, insanlarımız derken benzeri şehir Avrupa'da yokBakalım gezmenin dibine vurucam inşallah
Canım İstanbulValla cıvıl cıvıl bir şehir İstanbul, denizi, boğazı, yemekleri, insanlarımız derken benzeri şehir Avrupa'da yokBakalım gezmenin dibine vurucam inşallah
Saat kısıtınız varsa buna bel bağlamayın.Bir diğer alternatif de Havabus -> Taksim 50dkda gidiyormuşBuna ne dersiniz, şimdi websitesinden baktım 9dakine binsem saat 10da Taksimde oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?