- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
- 103
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
o saatlerde gün yeni başlıyor hiçbir şey olmaz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bugün gidip magazaları gezicem ordaki, indirim varmışHaritaya baktım çok çok yakınmış en iyisi böyle yapayımTaksimde yemek de atarım
![]()
O saatler ortalığın daha çok kalabalık olduğu saatler. İstanbul'da yaşıyor olsaydınız gecenin 3ünde bile metrobüse biniyor olurdunuz merak etmeyin.
Saat kısıtınız varsa buna bel bağlamayın.
Trafik bir tıkanırsa o 50 dakika, 1 saat 50 dk oluverir.
Tamam o zaman. İstanbul sözkonusu olduğunda otobüsün vs planlanan saatine güvenmemek lazım. Okuldan eve 4 saatte döndüğümü biliyorum trafik tıkandığı içinElbette, ben de buyukce bir otelde kalmayi planliyorum, gunun 24 saati girebiliyorsun odana. Zaten sabahin korunde ayrilicam butik otel falan olmaz![]()
İyi ve güzel bir yemek istersen mutlaka Çengelköy/ Boon a git olur mu ? Avrupa yakasında ise Lokma ya gitmelisin. İyi gezmeler ❤
Tamam o zaman. İstanbul sözkonusu olduğunda otobüsün vs planlanan saatine güvenmemek lazım. Okuldan eve 4 saatte döndüğümü biliyorum trafik tıkandığı için![]()
Taksime gittiysen ıslak hamburger ye bence :))
Hatta benim yerime de ye ,ya da eşime söyliim üç aylık bebeyle biz gidip yiyelim :) ıslak hamburger sarımsaklı yalnız biriyle buluşacaksan onu götür o da yesin yazıktır kamile :))
Son yıllarda Taksim-Kadıköy arası özellikle köprüye giriş gecenin 4ünde bile tıkalı oluyor ama diğer taraflar açık olur.
Gece vakti de mi oyle haydi mesai saati eyvallah ama![]()
Havabusle gittim Taksim'e. Guzel bir secimdi benceBir diğer alternatif de Havabus -> Taksim 50dkda gidiyormuşBuna ne dersiniz, şimdi websitesinden baktım 9dakine binsem saat 10da Taksimde oluyorum.
Alışveriş için sana tek tavsiyem var mutlaka ya bakırköy sosyete pazarına ya da salı pazarına gel (kadıköyde) inan mağazadakilerim yarı fiyatına alırsın. Zara da ki elbise 300 küsürdü aynısını pazardan 65 tl aldım.Simdi Googledan baktim, burasi cok iyiymis kiz hem denize 0 hem de yemekler super fotolar sahaneydi
Cumartesi olene kadar alisveris yapicaz, pazar da pufur pufur deniz yaparim
Bence sıkıntı olmaz, eğer ağır bir valiziniz yoksa gayet rahat gidersiniz, metrobüsü de ben hamileliğimin başından beri hemen her gün kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım, abartıldığı kadar sıkıntı yaratmıyor.Sevgili KKdaşlar,
Ufak bir sorum olacak. Akşam 8 buçuk-9 civarlarında Sabiha Gökçen'den Şişli'ye kadar gitmek güvenli olur mu? Google haritalarda 2 vasıtayla gidebilirim görünüyor toplam 1.5 saat oluyor. Vasıta değişimi Uzunçayır metrobüste oluyor, oraya 21.30gibi varıyorum güvenli bir yer midir? Başka bir alternatif de geceyi Sabiha Gökçen'e yakın bir yerde geçirip yola sabah düşmekTeşekkür ederim.
Alışveriş için sana tek tavsiyem var mutlaka ya bakırköy sosyete pazarına ya da salı pazarına gel (kadıköyde) inan mağazadakilerim yarı fiyatına alırsın. Zara da ki elbise 300 küsürdü aynısını pazardan 65 tl aldım.
Bence sıkıntı olmaz, eğer ağır bir valiziniz yoksa gayet rahat gidersiniz, metrobüsü de ben hamileliğimin başından beri hemen her gün kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım, abartıldığı kadar sıkıntı yaratmıyor.