• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullulara bir soru

MissCherryBlossom

Nirvana
Pro Üye
23 Ağustos 2012
50.943
En iyi cevaplar
1
237.076
898
Sevgili KKdaşlar,
Ufak bir sorum olacak. Akşam 8 buçuk-9 civarlarında Sabiha Gökçen'den Şişli'ye kadar gitmek güvenli olur mu? Google haritalarda 2 vasıtayla gidebilirim görünüyor toplam 1.5 saat oluyor. Vasıta değişimi Uzunçayır metrobüste oluyor, oraya 21.30gibi varıyorum güvenli bir yer midir? Başka bir alternatif de geceyi Sabiha Gökçen'e yakın bir yerde geçirip yola sabah düşmek🤗 Teşekkür ederim.

Sevgili KKdaşlar,
Ufak bir sorum olacak. Akşam 8 buçuk-9 civarlarında Sabiha Gökçen'den Şişli'ye kadar gitmek güvenli olur mu? Google haritalarda 2 vasıtayla gidebilirim görünüyor toplam 1.5 saat oluyor. Vasıta değişimi Uzunçayır metrobüste oluyor, oraya 21.30gibi varıyorum güvenli bir yer midir? Başka bir alternatif de geceyi Sabiha Gökçen'e yakın bir yerde geçirip yola sabah düşmek🤗 Teşekkür ederim.

Gayet güvenilir bence. Şişli gayet merkezi bi yer. Bir sıkıntı yaşamazsın cherry

Canım haberlere o kadar da inanma:)
İstanbulda yaşıyorum ve gecenin 2 sine kadar çok canlı bir şehir. Hele o dediğin saatlerde o bölgeler çok yoğun olur.
Korkacak bir şey yok emin olabilirsin.

Valla cıvıl cıvıl bir şehir İstanbul, denizi, boğazı, yemekleri, insanlarımız derken benzeri şehir Avrupa'da yok🤗Bakalım gezmenin dibine vurucam inşallah😜

Uzunçayır kalabalık zaten bir şey olmaz ama taksimden şişliye gitmek daha kolay. O saatlerde gerek yalnız gerek çocukla, yaz kış kullandım o yolları ama insan bilmeyince biraz tedirgin olur. Bu sebeple ne kadar az vasıta değiştirirseniz o kadar rahat edersiniz.

Sevgili KKdaşlar,
Canım dediğin yer yoğun kalabalık bir yer o nedenle sorun yaşayacağını sanmıyorum

Valla cıvıl cıvıl bir şehir İstanbul, denizi, boğazı, yemekleri, insanlarımız derken benzeri şehir Avrupa'da yok🤗Bakalım gezmenin dibine vurucam inşallah😜
İyi ve güzel bir yemek istersen mutlaka Çengelköy/ Boon a git olur mu ? Avrupa yakasında ise Lokma ya gitmelisin. İyi gezmeler ❤️

Canım İstanbul:KK200:

İyi gezin, ben İstanbul’da oturuyorum, çok da yoğun çalışıyorum ama zaman zaman gezdiğim yerleri tekrar tekrar geziyorum. Yolda çile çeksem de kalkıp Yeniköy’e gidip boğazı seyrediyorum. Beşiktaş’ın kalabalığına karışıyorum. Salacak’a gidip Kızkulesi ile bakışıyorum.

O saatler ortalığın daha çok kalabalık olduğu saatler. İstanbul'da yaşıyor olsaydınız gecenin 3ünde bile metrobüse biniyor olurdunuz merak etmeyin.

Bir diğer alternatif de Havabus -> Taksim 50dkda gidiyormuş😍 Buna ne dersiniz, şimdi websitesinden baktım 9dakine binsem saat 10da Taksimde oluyorum.
Saat kısıtınız varsa buna bel bağlamayın.
Trafik bir tıkanırsa o 50 dakika, 1 saat 50 dk oluverir.

Back
X