Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şimdi Ceydayla görüştüm mesaj attı bana taşınmış yeni evineama internet ve telefon bağlı olmadığı için giremiyormuş
Tam saatini ve yerini mesaj atıp bildircem ben ona,bu tarihler kesin mi Deryacığım değişmez dimi tatlım:44:![]()
Yettim bende geliyom tabikii
Ama belki erken ayrılabilirim bavul hazırlıcamYine buluşup gidelim ben sarnıcın orayı bulamam heralde
![]()
bende geliorum tabikide inş. allahtan başka mani çıkmazsa ordayım![]()
kız cadı supurgen ıle gel buseferyada sen bıze kazanını getır derya ıle bana lazım
ıcınde bıseyler kaynatıcazda
![]()
süpürgeme atlayıp geliom ben ama saklıom nazar olur die kazanımdada iksir fln kaynatıom benolurda iksire ihtiyaç olursa getiririm fotolar nerde ya bana link atarmısın bitli bacı
![]()
ayyy inaşallllaaaahhhhh gelebilirsinpasaklitanrica nazi kampından bildiriyor
kızlar ikinci emir gelmedi ama yasak kalktı galibagerçi cumartesi için de nişanlımın ailesini ziyarete gitmeyi düşünüyorlarmış ama onlar da düğüne gidecekleri için evde olmayacaklar.gidemeyiz dedim ben de
bakalım cumartesi gelebilecek miyim
![]()
:13:bende geliorum tabikide inş. allahtan başka mani çıkmazsa ordayım![]()
kız cadı supurgen ıle gel buseferyada sen bıze kazanını getır derya ıle bana lazım
ıcınde bıseyler kaynatıcazda
![]()
gostermıyoruz resımlerı nazar deger dıye![]()
ayyy inaşallllaaaahhhhh gelebilirsin
:13:
hee kazan lazum
birilerini atıp kaynatmak lazım
abooowww ben gibi birisinin eline düşen vayy halineeeee
Kimse benimle düşman olmak istemez sanırım![]()
deryos haklısın ıkımzın elıne dusen yandı kızhahah kaynat kaynat etlerını kemıklerındne ayırırız
aaaa benı kurbaya cevırme cevrıyorsan sule seksu guzle fızıklı bı hatuna cevrı
kuzumm günaydınnn nasılsın bakimm bir görüşemedik yaaa telde neka konuşsakta tatilim sırasında fırsat bulmadık bee herkeze allah senin gibi düşman versin yaaa süpersin sennn![]()
hehehee dua ya bak
İyi sayılırım canım ne oslun
Valla bi buluşup fink fink gezemedik yaa
Tatilde bitti neyse bakalım cumartesilerini değerlendiririz artık çılgın partiler yaparız
![]()
evet kuzum hafta sonlarını değerlendirirz artıkın daha çok planlarımız varr yaa ağustosta falan anladın sen onu beraber elbise falanda bakarık yada başka bişey onuda anladın umarımm![]()
ben anlamadım bıraz daha acık konus kız cadıhehehehe bende gelcem banane
![]()
hee anladım çılgın partide var dimiiiievet kuzum hafta sonlarını değerlendirirz artıkın daha çok planlarımız varr yaa ağustosta falan anladın sen onu beraber elbise falanda bakarık yada başka bişey onuda anladın umarımm![]()
ben anlamadım bıraz daha acık konus kız cadıhehehehe bende gelcem banane
![]()