• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullulaaarrr Sultanahmete gidelim mi?

Kızlar şimdi Ceydayla görüştüm mesaj attı bana taşınmış yeni evine:71:ama internet ve telefon bağlı olmadığı için giremiyormuş
Tam saatini ve yerini mesaj atıp bildircem ben ona,bu tarihler kesin mi Deryacığım değişmez dimi tatlım:44::54:

Kızlar şimdi Ceydayla görüştüm mesaj attı bana taşınmış yeni evine:71:ama internet ve telefon bağlı olmadığı için giremiyormuş
Tam saatini ve yerini mesaj atıp bildircem ben ona,bu tarihler kesin mi Deryacığım değişmez dimi tatlım:44::54:

Değişmez gülüm
ceyda toparlanabilmiş mi biraz daha
Sen bildir bende ararım nasıl olsa bir daha

pasaklitanrica nazi kampından bildiriyor:42:

kızlar ikinci emir gelmedi ama yasak kalktı galiba:46: gerçi cumartesi için de nişanlımın ailesini ziyarete gitmeyi düşünüyorlarmış ama onlar da düğüne gidecekleri için evde olmayacaklar.gidemeyiz dedim ben de:20: bakalım cumartesi gelebilecek miyim:31:

kız cadı supurgen ıle gel busefer :D yada sen bıze kazanını getır derya ıle bana lazım :D ıcınde bıseyler kaynatıcazda:D

süpürgeme atlayıp geliom ben ama saklıom nazar olur die kazanımdada iksir fln kaynatıom ben :1::1: olurda iksire ihtiyaç olursa getiririm fotolar nerde ya bana link atarmısın bitli bacı:1::1:

pasaklitanrica nazi kampından bildiriyor:42:

kızlar ikinci emir gelmedi ama yasak kalktı galiba:46: gerçi cumartesi için de nişanlımın ailesini ziyarete gitmeyi düşünüyorlarmış ama onlar da düğüne gidecekleri için evde olmayacaklar.gidemeyiz dedim ben de:20: bakalım cumartesi gelebilecek miyim:31:
ayyy inaşallllaaaahhhhh gelebilirsin :66::66::66:
bende geliorum tabikide inş. allahtan başka mani çıkmazsa ordayım:1::1:
:13::29::64::64:
kız cadı supurgen ıle gel busefer :D yada sen bıze kazanını getır derya ıle bana lazım :D ıcınde bıseyler kaynatıcazda:D

hee kazan lazum
birilerini atıp kaynatmak lazım
abooowww ben gibi birisinin eline düşen vayy halineeeee
Kimse benimle düşman olmak istemez sanırım:47::47::47::47::47:

ayyy inaşallllaaaahhhhh gelebilirsin :66::66::66:

:13::29::64::64:

hee kazan lazum
birilerini atıp kaynatmak lazım
abooowww ben gibi birisinin eline düşen vayy halineeeee
Kimse benimle düşman olmak istemez sanırım:47::47::47::47::47:

kuzumm günaydınnn nasılsın bakimm bir görüşemedik yaaa telde neka konuşsakta tatilim sırasında fırsat bulmadık bee herkeze allah senin gibi düşman versin yaaa süpersin sennn:70::70:

deryos haklısın ıkımzın elıne dusen yandı kız :D hahah kaynat kaynat etlerını kemıklerındne ayırırız :Daaaa benı kurbaya cevırme cevrıyorsan sule seksu guzle fızıklı bı hatuna cevrı

deryos haklısın ıkımzın elıne dusen yandı kız :D hahah kaynat kaynat etlerını kemıklerındne ayırırız :Daaaa benı kurbaya cevırme cevrıyorsan sule seksu guzle fızıklı bı hatuna cevrı

:60::60: yok olmas ayna ayna benden daha güzel varmı bu dünyada moduna girdim bugün çevirsem kendimi çevirirm öle sexu gacıya:1::1:

kuzumm günaydınnn nasılsın bakimm bir görüşemedik yaaa telde neka konuşsakta tatilim sırasında fırsat bulmadık bee herkeze allah senin gibi düşman versin yaaa süpersin sennn:70::70:

hehehee dua ya bak
İyi sayılırım canım ne oslun
Valla bi buluşup fink fink gezemedik yaa
Tatilde bitti neyse bakalım cumartesilerini değerlendiririz artık çılgın partiler yaparız:66::64::32::62:
:60::60::60::60::60::60:

hehehee dua ya bak
İyi sayılırım canım ne oslun
Valla bi buluşup fink fink gezemedik yaa
Tatilde bitti neyse bakalım cumartesilerini değerlendiririz artık çılgın partiler yaparız:66::64::32::62:
:60::60::60::60::60::60:

evet kuzum hafta sonlarını değerlendirirz artıkın daha çok planlarımız varr yaa ağustosta falan anladın sen onu beraber elbise falanda bakarık yada başka bişey onuda anladın umarımm:1::1:

evet kuzum hafta sonlarını değerlendirirz artıkın daha çok planlarımız varr yaa ağustosta falan anladın sen onu beraber elbise falanda bakarık yada başka bişey onuda anladın umarımm:1::1:
hee anladım çılgın partide var dimiiii:62:
ayy heycan yaptım bak şimdi:79:
Hemen gel ağustoss:66::66::66::66:
ben anlamadım bıraz daha acık konus kız cadı:D hehehehe bende gelcem banane :D

seninle alış-verişe çıkmakkkk mıııı
Hmm bi düşüneyimmmm:44::44:
tamam varım kabul ettim rezil olmayı göze aldım:78:
eğlence kısmına yorum yok gülmekden çatlama garantisi var dimi:60:

Back