Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehehe onlar bana zimmetli önce izin iste yerini söyliyim
:108::108:
:101::101::101::101::101::101::101::101::101:
yeni ol canım ne olacak yakınsan kaçırma derim buluşmayı
:128:inşallahhh
:92::92::92::92::92:
:118: ben varım
börek varsa bende gelemmm![]()
haha alıntıların ıcıne etmısız lenborek yaparım dıyen benım ıftara gıdelım dıyn serpıl
![]()
hehehe onlar bana zimmetli önce izin iste yerini söyliyim
:108::108:
:101::101::101::101::101::101::101::101::101:
yeni ol canım ne olacak yakınsan kaçırma derim buluşmayı
:128:inşallahhh
:92::92::92::92::92:
bana fark yapmaz böreğede varım iftar buluşmasınadaaaaaa:118: ben varım
haha alıntıların ıcıne etmısız lenborek yaparım dıyen benım ıftara gıdelım dıyn serpıl
![]()
zaman kendimi çok belli ettimhayatta yabancılık çekmem artık.d yaw ben izmitteyim
gelirim değişiklik olue.. çok bunaldım işteama sultan ahmete yetişemem.. işte olcam 12ekadar
oo çok zor izmitten sultanahmetteeeeee
bi ara izin kopar haber ver yapalım bir buluşma daha canım
oo çok zor izmitten sultanahmetteeeeee
bi ara izin kopar haber ver yapalım bir buluşma daha canım
Ama kanka ben zaten tramvayla gelcem sultanahmet durağındamı incem acaba neyse bulurum artıkın sora sorageldim hacı
kız yok orda olamam c.tesi benim evden tek vesait sultanahmet ya da seninle eminönünde buluşalım istersen ordan tramvayla çıkarız sultanahmete ne dersin :44:
Öyle yapcam artıkın:82:Sen geliyormusun?turist gibi sor birilerine![]()
merhaba kızlarr bende ılk defa okuyorum bu topıgı ama sahmetı ccoookk severım ctesılerı hep gıtmeye calısırım evımede oldukca yakın eger ızın verırsenız bende katılmak ısterım
Ama kanka ben zaten tramvayla gelcem sultanahmet durağındamı incem acaba neyse bulurum artıkın sora sora
Öyle yapcam artıkın:82:Sen geliyormusun?
Buyur gel şekerim bekleriz
Deryacığım nerde yaa görüşemiyoruz neyse cumartesi bol bol sohbet ederiz :87:![]()
Napıyorsun ne var ne yok?burdayımmmm![]()
iyilik canım ne olsun işteNapıyorsun ne var ne yok?
Canım ben dediğim gibi erken ayrılabilirm haberiniz olsun![]()
hee oldu karıştırıp duruyoruzsonlara dogru corba olmus alintilar...............:118:
deryacik hani zimmetliydi smiller :129: buldum iste bulduum:128::130::132::127::124: