• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullulaaarrr Sultanahmete gidelim mi?

kısır yapar gelirdim bende:56:

haha kısırmı :D gel ben sana 5 dakıkada yapım :) ıyı bende sadrazam lokumu yapardım :D olmadı kıslık yıcegımızı hazırlardık ıkı tekne hamur acrdık :D hıncımızı cıkarta cıkarta yoguruduk:D bak tavsıye edıorum evd eyanlızsınya al elıne unu suyu yogur hıncını al :D

haha kısırmı :D gel ben sana 5 dakıkada yapım :) ıyı bende sadrazam lokumu yapardım :D olmadı kıslık yıcegımızı hazırlardık ıkı tekne hamur acrdık :D hıncımızı cıkarta cıkarta yoguruduk:D bak tavsıye edıorum evd eyanlızsınya al elıne unu suyu yogur hıncını al :D

hee iyi olurdu turşu falan yaparmışız biz:60::60::60::60::60::60::60:
reçel tarhana:60::60::60::60::60:
el emeği kışın ne tatlı olur dimi
Anneciğim yapıyor saolsun
çiğköfte yaptım bende bugün :15: hıncımı aldı sayılır

Birde abime üzüldüm beli ağrıyormuş umarım fıtık olmaz uzun uzun konuştuk dr. gidecekmiş
inşallah kötü bişey çıkmaz

hee iyi olurdu turşu falan yaparmışız biz:60::60::60::60::60::60::60:
reçel tarhana:60::60::60::60::60:
el emeği kışın ne tatlı olur dimi
Anneciğim yapıyor saolsun
çiğköfte yaptım bende bugün :15: hıncımı aldı sayılır

Birde abime üzüldüm beli ağrıyormuş umarım fıtık olmaz uzun uzun konuştuk dr. gidecekmiş
inşallah kötü bişey çıkmaz

ohh ıyı yapmısın ya sorma o bendede var galıba ıkı gundur sol bacagım bı kasılıor damarmı cekılıor ne anlamıorum oldum yerde ıkı buklum kalıorum agrısı kalcama vuruyor orda kılıtlenıorum :D gıdıcımıyım nedır

ohh ıyı yapmısın ya sorma o bendede var galıba ıkı gundur sol bacagım bı kasılıor damarmı cekılıor ne anlamıorum oldum yerde ıkı buklum kalıorum agrısı kalcama vuruyor orda kılıtlenıorum :D gıdıcımıyım nedır

ağzını hayra aç derler çatlak:57:
Basit bi kas gevşetici al am asürekliliği varsa dr. git mutlaka

he dursuuuu durşuuuu :D bayılırım yapıcam bı yaz tursusu ramazanda ıyı oluyor :D patlıcan bıber kabak kurutcam kışa tarhanayı annem yapıor ondan alıorum :D erıste kesıcem ama kısın ramazdada ıyı oluyor hem kozlenmsı patlıcan falan yapıcam melemenlık:D

he dursuuuu durşuuuu :D bayılırım yapıcam bı yaz tursusu ramazanda ıyı oluyor :D patlıcan bıber kabak kurutcam kışa tarhanayı annem yapıor ondan alıorum :D erıste kesıcem ama kısın ramazdada ıyı oluyor hem kozlenmsı patlıcan falan yapıcam melemenlık:D

hee erişte keserken çağır güzel keserim ben
Taze taze yemeside güzel oluyor
bu sene bende mi kendim kessem acaba
Anneciğim yapıyor benimde

Bu arada bi dr. git mutlaka annene Rabbim yardım etsin ben bir tanesinin acısına dayanamıyorum bazen
Dr. git bişey yoksa senin ödülün olur:39:

Yettim bende geliyom tabikii:4::1:
Ama belki erken ayrılabilirim bavul hazırlıcam :49:Yine buluşup gidelim ben sarnıcın orayı bulamam heralde:30:

Back