• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullulaaarrr Sultanahmete gidelim mi?

hahahah hortum yetmeıd ıse bendekı hortumuda eklıyelım kız oraya :D hıc gulcegım yokdu dıger katlarda sumu bıtmıs bebem
yoh yawru site yönetimine gönderme benimki acayip gürültülü çalışıyor hortum
diyorum ki ben banyodan sallasam daha az rahatsız olurum:37::60::60::60::60::60::60:
pişt dua et mısafırlerım gelmesın o gun bende gelemez ısem ne orocez:D he bıd eben nasıl gelıcem ısstanbuld akaybolma ozurluyumde:D

yarın tarif edem mi şimdik kaçtım

hee misafir felan gelecek olursa ya tut sultanahmete getir ya da kabul etmeeeeeeeeeee
Yada toplanıp biz sana gelirizzz:40::60::60::60::60::60:

yoh yawru site yönetimine gönderme benimki acayip gürültülü çalışıyor hortum
diyorum ki ben banyodan sallasam daha az rahatsız olurum:37::60::60::60::60::60::60:

yarın tarif edem mi şimdik kaçtım

hee misafir felan gelecek olursa ya tut sultanahmete getir ya da kabul etmeeeeeeeeeee
Yada toplanıp biz sana gelirizzz:40::60::60::60::60::60:

aaaa ask olsun gel bebem ne zman gelıcme dedınde aa gelemzsın dedım ben mısafırı severım vallaha cok ısterım gelmenızı emme daha duvarları badana yapmadım duvarlar soba ısı sınrı ouyorum:D pıs pıs :D

aaaa ask olsun gel bebem ne zman gelıcme dedınde aa gelemzsın dedım ben mısafırı severım vallaha cok ısterım gelmenızı emme daha duvarları badana yapmadım duvarlar soba ısı sınrı ouyorum:D pıs pıs :D

Ramazan gelmeden yaptır zor olur çünkü
Temizliğe geleyim ben sana:40::81:

Ramazan gelmeden yaptır zor olur çünkü
Temizliğe geleyim ben sana:40::81:

oyyy gunaydın kuzum aslında cokdan yapıcakdık ama iş yerı gırınce araya kaldı :D olsun aşkım çalıssında ben ramazndada temzılık yapmaya razıyım:D bu hafta ıcınde yaparız temzılıgı daha ramazana hazırlık yapıcam cunku:D bıde evde cok ısım var ama ben rahat rahat gezınıorum:D tv arkası ve mutfak duvarını kaplatıcam dolapları degıstırımı kaplımı boyayımı kararszı kaldım :D da da ıste:D oyle pıtırcım

oyyy gunaydın kuzum aslında cokdan yapıcakdık ama iş yerı gırınce araya kaldı :D olsun aşkım çalıssında ben ramazndada temzılık yapmaya razıyım:D bu hafta ıcınde yaparız temzılıgı daha ramazana hazırlık yapıcam cunku:D bıde evde cok ısım var ama ben rahat rahat gezınıorum:D tv arkası ve mutfak duvarını kaplatıcam dolapları degıstırımı kaplımı boyayımı kararszı kaldım :D da da ıste:D oyle pıtırcım

Dolapları kaplattır bence sonuçta kiradasın dimi
Şuan ben temizlik yapıyorum meselaaaaaaa:8::30:

kızlarrrrr cok kötüsünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz en yoğun oldugum hafta sonu bulusma ayarlamıssınız offffffffffffffffffffffffffffffff küstüm size :19::19::19::19::19::19:

Dolapları kaplattır bence sonuçta kiradasın dimi
Şuan ben temizlik yapıyorum meselaaaaaaa:8::30:

ohhhh yap yap sonr abelım dıye gezınırsın sorarım sana:D ya bı kapagını kapladım ama mal gıbı devamını almadım oda yok bulamdım kenarlarını sıyah ortasını zebra desenı yapmsdım :D aynı desendne bırdaha bulamdım :D)

huhuu bizde geliyoruzzzz :3: burcuyla yani ( bolşekerli ) bizide yazın bizide yazınnn saat 1 gibi ordayızzz :74::74:

hoşgördüüükk :1: birte deryayı tanıyorum ben daha öncede buluşmuştuk neyse sizleride görücembu yüzden pek bi kıpır kıpırım :32:

ohhhh yap yap sonr abelım dıye gezınırsın sorarım sana:D ya bı kapagını kapladım ama mal gıbı devamını almadım oda yok bulamdım kenarlarını sıyah ortasını zebra desenı yapmsdım :D aynı desendne bırdaha bulamdım :D)
oofff zaten yapamadım bişey yavaş yavaş günlerdir çok yoğunum
Canım çıkmış
Kollum kalkmıyor valla yemehh yapıcım şimdi
huhuu bizde geliyoruzzzz :3: burcuyla yani ( bolşekerli ) bizide yazın bizide yazınnn saat 1 gibi ordayızzz :74::74:
:13:
kızlarrrrr cok kötüsünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz en yoğun oldugum hafta sonu bulusma ayarlamıssınız offffffffffffffffffffffffffffffff küstüm size :19::19::19::19::19::19:
ama ama amaaaaaaaaaa:92:
hoşgördüüükk :1: birte deryayı tanıyorum ben daha öncede buluşmuştuk neyse sizleride görücembu yüzden pek bi kıpır kıpırım :32:

:32::32:

deryacım mc'de oluyoruz dimiyani orda oturucaz dimi?? hamburgere aşeriyorumda bari azcık daha sıkim dişimi :60:

Eğer kocişimin işleri sarkarsa 1 gün daha(aksilikler çıkmış biraz belli olmaz ama 1 gün gecikme ihtimalim var dedi)
eğer gecikirse mutlaka gelirim kızlar zaten sultanahmet mc in bahçesini çok severim.

Back