• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullulaaarrr Sultanahmete gidelim mi?

Benim Yarın Evde Son Günüm..:59:
Pazartesi İş Başı Yapıyorum..:59:
Ayın 25'ine Kadar Full Çekiyorum..:59:
Sizi de Sevmiyorumm Uyuzzlarrr...:27:

yaaaaa
haaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyıııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrr
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

neler yaptın pratıkerde ben bütün gün evdeydim

vallaha bısye yapmaıdm kusum ıs yerı ıcın bıseyler bakındık stor falan camlara:d onları aldık geldık sımdıkde evdekı uzun konsolum vardı kullanmıyorum onu sokuyouz can sıkıntısından:D dedım alın ıs yerıne goturun hahah

vallaha bısye yapmaıdm kusum ıs yerı ıcın bıseyler bakındık stor falan camlara:d onları aldık geldık sımdıkde evdekı uzun konsolum vardı kullanmıyorum onu sokuyouz can sıkıntısından:D dedım alın ıs yerıne goturun hahah

hayırlı olsun aldıklarınız canım
keşke can sıkıntısından böyle şeyler yapabilecek zamanım olsa yahuu
fazla eşyayı bende sevmiyorum bu arada:40:

hayırlı olsun aldıklarınız canım
keşke can sıkıntısından böyle şeyler yapabilecek zamanım olsa yahuu
fazla eşyayı bende sevmiyorum bu arada:40:

aynen bebem ıste ozman heves etık aldık kosolu vıtrın tarzı gumuslunu ıste zava zıngorsunu sıyah bıde toz al hemen yıne olı kız :D toz hehe odayı bosaltmak sart oldu azrosa oda yapıcam kuzumun daha odası yok

aynen bebem ıste ozman heves etık aldık kosolu vıtrın tarzı gumuslunu ıste zava zıngorsunu sıyah bıde toz al hemen yıne olı kız :D toz hehe odayı bosaltmak sart oldu azrosa oda yapıcam kuzumun daha odası yok

farkındaysa azra sevinçden dört köşedir tahminim
ben evlenirken heç almadım onları biliyor musun bir masa 4 sandalye bütün yemek odam:40::60:
Mutfağımın dolapları büyüktü evimin
Buraya taşındık ve fıtık olunca misafir takımlarını indir bindirr ayy ne zorr
Gittim bi tane vitrin gibi bişey aldım ve hala konsol falan yok
Almam öyle şey yahu çok yer kaplıyor birde toz almayı hiç sevmiyorum alerjiden dolayı

farkındaysa azra sevinçden dört köşedir tahminim
ben evlenirken heç almadım onları biliyor musun bir masa 4 sandalye bütün yemek odam:40::60:
Mutfağımın dolapları büyüktü evimin
Buraya taşındık ve fıtık olunca misafir takımlarını indir bindirr ayy ne zorr
Gittim bi tane vitrin gibi bişey aldım ve hala konsol falan yok
Almam öyle şey yahu çok yer kaplıyor birde toz almayı hiç sevmiyorum alerjiden dolayı

:d he azrayı sorma uc katlı bes katlı yatak alalım dıyor:D kım bulmuskı bızde alalım be cocugum D: evet ben bekarken ıstemıordum lzuumsuz dıordum ama luzumluda yemek takımım ıcınde duuyor :D dıger uzun aynalı konsolu zaten kullanmıyorum ıcınde azranın kucukluk ayakabılrı duryordu okadar aynalı kısmında:D sımdıkd ebosaltıoruz

amanınnn hayal dünyasına bak ne yapacak katlı yatağı

ne bılım bugunde odası pembe olucakmıs duvarlarda wınks karakterleır olucak yatak ortusu hem kayulu hem wınkslı olucak ıyı deıdm baban bankacı galıba senın :D

vay maşallah bizim zamanımızda nerde kayu wınksler
Şanslı çocuklar işte odasının rengini bile seçiyor şimdiden

Back