İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

ya kızlar o zaman bende kocişi getiriyim fazladan araba olsun gittiğimiz yeri beğenmezsek başka yere gideriz
gerçi biz arabayı sattık şimdiki kayınpederin eski araba zor sığarız ama:) isterseniz getirir arabayla

canım duruyu mama sandalyesine oturturuz , hem sensiz olmaz yani insanlar o kadar uzaktan geliyo sen yakın yerden mi gelmicen yok öyle lmaz:
olmadı masaya kurulur duru hanım :hulya:
dodici fazla büyük bir mekan değil , haklısın o kadar çocukla gidilmez oraya , neyse biz gardenda buluşalım da orda karar veririz yapacağımıza bu arada adı Doğa Garden mış secreti neremden uydurduysam artık lülülülülülü bugün arayıp konuşucam ben..

biz 12 .00 diyelimde zaten trafikten filan geç gelen olabilir ,mazereti olanlarda geç gelirler olur biter..

katılıyorum organizatörümüze buluşma saati 12 olsun geciken olabilir..

kız dünür oğlum baktı demedim ben , kızlar oğluma bakıyo dedim.. gelinimin anası alcaz kızını ayollllll Şeniz

yazık ayol kocana , bırak bi cumartesi keyif yapsın adam siz olmadan şakkıdı

valla andicim ben balıklı meyhaneyi beğendim :içelim:
siz kahvaltı yaparsınız ben demlenirim köşemde

brunch olurdu ama havalar kötü artık içerde de rahatsızlık veririz millete gibime geliyo ama deneyip görcez bakalım.Bence bizi avm paklar o kadar bebekle:)

andinacım gelmiycem demedim zaten duruyu bıraksamda ben tekmi gelsem dedim ama araba işini hallettik halasının evinin anahtarını oplundan alıp arabamızı aldık dün akşam zaten bu buluşmaya gelmezsem çatlarım hepinizi çok merak ediyorum sizlerle buluşmak çok keyifli olcak.benim eşimde sedanın kocasıyla galeriada takılcak bizi beklerken bi yere gitme durumu olursa onuda cagırırırm

e tamam o zaman bırak kızlar buluşsun biz senle kumkapıya ,yada çiçek pasajına gidelim ,ohhh şöyle fasıl ,rakı ,balık :içelim:

Yavrum çok özledim kumkapı muhabetini , bana uyar valla kocan gönderirse bir akşam çıkarız im için no problem , cumhuriyeti tercih ederim gerçi , istiklale de çıkmayalı ömür oldu valla

brunch olurdu ama havalar kötü artık içerde de rahatsızlık veririz millete gibime geliyo ama deneyip görcez bakalım.Bence bizi avm paklar o kadar bebekle:)

Anam senin de için donmuş beeee , soğuk diye diye kışı getirdiniz , canım hava gayet güzel bu havada üşümez çocuklar ki bunu ben bronşiti olan bir çocuğun anası olarak söylüyorum ha baktık üşüdük yada hava soğuk gireriz içeri.. avm diyosun ama avm daha da hastalık yuvası , bizim doktor ekim sonuna kadar avm’lere bebek sokmayın hastalık kaynıyo diyo çığırıp duruyo , dur ben bide hava durumuna bakim

sevindim canım problemi çözmene , 4 gözle bekliyorum seni süprizzzzz

valla dediğin gibi ben donuyorum andinacım.Kalorifer yakıyorum bazen.Ben hep üşürüm zaten de sorun değil ama bebeler üşümesin.Neyse üşürlerse bakarız çaresine dediğin gibi.Demek avmler mikrop yuvası diyo toktur bey CADIARZU gitmeyiz o zaman bizdeee

Derincim bu aralar mevsim değişikliği nedeniyle soğuk algınlığı ve grip çok yaygın , en kolay da insandan insana bulaşıyor biliyorsun , eee insanlar da avm’lerde olduğu için avm ler kapalı mekan olduğu için hastalıklar en kolay orda yayılıyor.. ben ekim sonuna kadar avm’ye sokmayı düşünmüyorum batuyu , sonra azalıyomuş zaten hastalıklar..

Sen bu kadar üşüyosan bi tahlil yaptır canım demir eksikliği olabilir sende , ben hamile kaldığımdan beri yanıyorum acaip ateşli bir hatun oldum fışkırıyo ateş içimden resmen

O zaman eylülcüm izin verirsen son kez teyit etmek istiyorum,

Mekan : GARDEN H&Y BISTROT, BAR-CAFE ( Galleria ile Dünya Göz hastanesinin tam ortasında , deniz otobüsü iskelesine yürüyerek 7-8 dakika mesafede )

Saat : 12.00

Katılımcı listesi :
1- Eylül166
2- Seda1983
3- Piraye Hira
4- Andina222
5- julianne
6- Azo
7- mysever
8- remedios
9- lelal
10- derinxby

bende ezelden beri demir eksikliği var .Kırk kere tedavi gördüm.olduğum iğnelerin yeri yıllarca geçmedi berbat bişey.bir sürü solüsyon içtim şurp içtim ama maalesef bi süre idare ediyo sonra yine aynı yine aynı. doktor da yapacak bişey yok arada sen tedeavi olcan hep böyle dedi( adet falan da oluyoruz ya ben kendime gelemiyom.o bakımdan şu anda meselea donuyorum.

kızlar ama ben c.tesi öğlene kadar çalışıyoruuuuuuuummm
biraz daha geç bi saat olsa..???
yani 2 mesela..
ben anca 2 de evde oluyorum.
3 gibi yanınızda olurum.

andinacım sağol canım ,hem mekan hem hava durumu hemde listenin son hali için teşekkür ederim ..
arkadaşım da gelmek istiyor scsayse ,daha öncede bizim topikte yazmıştı kabul ederseniz onuda ekliyorum listeye ok..
azocum bekleriz canım biz seni ..herkes gitse bile ben beklerim a.s.

ne demek eylülüm maksat sana yardımcı olmak.. arkadaşını da ekle tabiki , saat konusunda sana katılıyorum bence 12 olsun isteyen 2'de gelsin , isteyen 3'de , erken kaçmak isteyen de kaçar erkenden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…