- 10 Ağustos 2008
- 4.312
- 9
- 38
secret garden bencede güzel bi yer biz eşimle çok sık gideriz ama kapalı yerinde hiç oturmadık bilmiyorum ykm nin içindeki mekan nasıl bi yer buyuk bi yer olsunki ses kaldırsın o kadar çocuk baya bi ses olur ya bide bizim kızın arabası eşimin halasında kaldı onlarda bayrak tatiline gitmişler istanbul dışına nası yapcam araba işini kara kara onu düşünüyorum duruyu anneme bıraksamda ben gelsemde tanışmaya diorum ama kızımda o kadar çocugu bi arada görünce ne tepki vercek merak ediyorum ya bide buluşma saati 1 olsa olurmu eşim anca o saatte gelir beni bırakır yda ben 1 saat gec katılırım aranıza
biz 12 .00 diyelimde zaten trafikten filan geç gelen olabilir ,mazereti olanlarda geç gelirler olur biter..
heeeeeeyyyyyyyyyyyyttttttt bana bak kaynana noluyo siz benim kızımı oyalıyomusunuz bakim hee,beni sinirlendirmeyin söyle o batu paşaya da bakmasın başkalrına sonra vermem kızımı çok gezersiniz peşinde söyliyim::)))
ya kızlar o zaman bende kocişi getiriyim fazladan araba olsun gittiğimiz yeri beğenmezsek başka yere gideriz
gerçi biz arabayı sattık şimdiki kayınpederin eski araba zor sığarız ama:) isterseniz getirir arabayla
ooo şekercim beraber demleniriz merak etme sen ben ayak uydururum sana
e tamam o zaman bırak kızlar buluşsun biz senle kumkapıya ,yada çiçek pasajına gidelim ,ohhh şöyle fasıl ,rakı ,balık :içelim:
brunch olurdu ama havalar kötü artık içerde de rahatsızlık veririz millete gibime geliyo ama deneyip görcez bakalım.Bence bizi avm paklar o kadar bebekle:)
andinacım gelmiycem demedim zaten duruyu bıraksamda ben tekmi gelsem dedim ama araba işini hallettik halasının evinin anahtarını oplundan alıp arabamızı aldık dün akşam zaten bu buluşmaya gelmezsem çatlarım hepinizi çok merak ediyorum sizlerle buluşmak çok keyifli olcak.benim eşimde sedanın kocasıyla galeriada takılcak bizi beklerken bi yere gitme durumu olursa onuda cagırırırm
andinacım sağol canım ,hem mekan hem hava durumu hemde listenin son hali için teşekkür ederim ..
arkadaşım da gelmek istiyor scsayse ,daha öncede bizim topikte yazmıştı kabul ederseniz onuda ekliyorum listeye ok..
azocum bekleriz canım biz seni ..herkes gitse bile ben beklerim a.s.