İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

ayy sağol eylülcüm.
gerçekten saati birazcık daha erteleseniz???
hem bak ben piroşla gelicem:)
2 kişiyiz yani..
hatta 4 :))

ben azoyla gelicem andişim bi aksilik olmazsa
ya evet bakın 4 kişi geliyoruz biz yapın bi güzellik:)) biraz daha geç buluşalım sonra siz erken geldik diye kalkarsınız hem çocukla 12 de gelmek zor olur uyancak kahvaltısı giyinmesi kendi kahvaltımız ooo 12 çok erken dimi ama ::)))

1- Eylül166
2- Seda1983
3- Piraye Hira
4- Andina222
5- julianne
6- Azo
7- mysever
8- remedios
9- lelal
10- derinxby
11-scsayse

tembel karılar ,ben birde tee istanbul dışından gelicem 12 diyorum ,siz şuracıktan kalkıp gelemiyceksiniz tüüü size :))) tamam madem 13.00 bari olsun o zaman ..

of ya eşim aradı bizim oğlanın burnu akıyomuş..
anlamıyomki bu çocuk hastamı değilmi?
inş. değildir.
c.tesi için..

harbiden ya vakit yaklaştıkça liste azalmaya başladı , gerçi juli zor durumda kızlar malum bakıcı ayrılınca bugün izin alıp o bakmış çocuğa , ona anlayış göstermek lazım , bugün yerine cumartesi çalışcakmış..

eylülüm biz 12'de buluşsak olur mu senle? hem mekanı teftiş eder hazırlarız assolistlere olur mu ?

heh saati 1 yaptıgınız ii oldu duru 12 sıraları uyuyo çünkü kalktığı gibi meyvesini veririrm giydiririm o arada eşim gelir çıkarız bizim bebelerin tepkisini merak ediyorum o kadar çocuk biarada görünce napcaklar:)) hatta biz bunu sık sık yapalım çocuklarımıza oyun grubu olur ne güzel

aa julinin durumunu bilmiyordum ,olsun onla da sonra buluşuruz artık ..
andicim cebini ver bana canım sen özelden gelince haberleşelim oki.ben erken gelirim

canım gönderdim özele cebimi , ben bugün öğleden sonra yokum biliyorsunuz ki süt iznim nedeniyle.. bir değişiklik olursa beni ararsın eylülüm olmadı mesaj atarsın cebime..

kızlaarrrr bugun cumaa hee dın-dın dın-dın dın-dın heycan yaptım çok az kaldı buluşmaya:) ama juli gelmeyince olmadı yaa :banusuyu görcektik bizzz izin alsana canım ya olmazmııı

kızlar diğer tarafada yazdım.
oğlum çok kötü grip oldu ve ben yarın buluşmaya gelemicem.
ya her seferinde bi sorun çıkıyo.
okadarda heveslenmiştim.

1- Eylül166
2- Seda1983
3- Piraye Hira
4- Andina222
5- mysever
6- remedios
7- lelal
8- derinxby
9- scsayse

herkese ortak nokta olsun diye bakırköy dedik ,olan yine bana oldu ,herkes çekildi ,taaa çatalcadan ben gelicem bakırköye ..sanırım bende gelemiycem ,kendimi kötü hissettim nedense ..

azocum geçmiş olsun canım ..

ay buluşmanız yarın mı çok az kalmış ama hep bir sorun çıkıyor dimi hep oluyor böle şeyler inşallah güzel geçer biz de en son 29 ekim dedik ama inşallah bir sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…