İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

Yaa neden moralinizi bozuyorsunuz cicim eylülüm.

.Bu kadar kişi içinde mutlaka bir kaç fire olur.bu normaldir yanii.Yarın buluşun keyifle,tadını çıkartın ne güzel..Resimlerinizi bekliyoruz heyecanla..

kızlar benim de isviçre'de yaşayan ve 5,5 aylık bir bebeği olan arkadaşım istanbul'a geldi
cumartesi onunla da buluşacaktım evleri de bakırköy'de ve neredeyse doğa garden'ın karşısında onu da çağırmak istiyorum saat 2 gibi mümkünse
buluşuyoruz değil mi

kızlar az önce azo aradı evdeymiş bugün ömer kaan hasta diye, ateşi yokmuş ama burnu akıyomuş gripmiş, yarın gelebilir oda çok istiyo gelmekte diğer bebişlere bulaşırsa diye tedirgin

remedioscum gelsin tabi arkadaşın ,benimde arkadaşımın bebeği 5.5 aylık o da geliyo ,tanışmak istiyo sizlerle ..
azocum bence gelme canım hem senin hem bizim bebekler açısından sağlıksız olur ..bakma sen benim yazdıklarıma ,sen ve juli gelmeyince canım sıkıldı,daha öncede böyle olmuştu çünkü ,şimdi bir pürüz çıksın istemiyordum ama olsun ,yapacak bişey yok..

1- Eylül166
2- Seda1983
3- Piraye Hira
4- Andina222
5- mysever
6- remedios
7- lelal
8- derinxby
9- scsayse
son liste bu piraye

son anda bişey çıkarsa ben göremezsem orda tek başıma ağaç olurum:))) evde pc yok bizim.işten 6 da çıkıyorum piroşa telimi yazayım o beni arar dimi canım.Bişey olursa arayın bari de gelmeyelim yaw boşu boşuna.Kardeşiim hamile alışverişe gitcek bak onu bile ektim heee.

yok yok derincim kesin buluşuyoruz ,allah kısmet ederse diyelimde bi aksilik çıkmasın ..

evet canım saat aynı ,biz andina ile önden gidip teftiş yapıcaz ,ortamı size hazırlıycaz :)))

12 buçuk 1 gibi ordayım kızlar bekleyin piroşla beniiiiiiiiiiiiii::))
ay ben seda ya haber vercektim unuttum mysever söylemiştir ama....

bekliyorum pirayecim dört gözle ...biz buluşmadan sonra aleme akıcaz arkadaşla :)) alışveriş filan yapıcaz yani ,2-3 ay oldu bakırköye gelmeyeli .

ayy bende keşke yakın olsaydım da gelebilseydim..çok kıskandım sizi..umarım ilerleyen zamanlarda ben de sizlerle tanışabilirim..allah o günleri gösterirse tabi...yarınbir de ben de size gönülden katılaağım...şimdiden hepinize iyi eğlanceler fıstıklarr

fotoğraf makinalarınızı hazırlayın şimdiden, resim koymazsanız bende hepinizi fururummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…