canım galleria nın yanında secret garden varmış bende bilmiyorum ya :) andina söyledi ,oraya gidelim dedik biraz avm gezeriz biraz sahil turu yaparız diye düşündük ,şimdilik plan bu ,bakalım değişmessehee öyle diyenler oluyo ama birass taşıyınca hemen pes ediyorlarkaydirigubbakcemile2 ama gelmek çok istiyorumi inş.gelicem.Peki yer olarak ne düşündünüz kızlarr ben bilmem pek Bakırköyü o yüzden bi fkir veremiycem neresi derseniz gelirimm.
canım anadolu yakası uzak düştüğü için orası ayrı buluşacak ..biz avrupalı olarak :))) bakırköy de karar kıldık ,bende çatalcadan gelicem..kızlar bakırkoy cok uzak kalıyor bana cokda ıstıyorum gelmeyı ama((
ben umranıye tarafında oturuyorum ben
elmalı mıı ?? o da bizim buralarda mı oturuyomuşş:)) olabilir aslında ama ben Buğra ile tek başıma hiç biyere gitmedim:))akannehir :bebek arabası olmadan da olmaz zaten hep kucağımda tutamamkii( ben yine bizim beyden yardım istiycem o getiriverirse gelirim artıkınn:)
Aynı gün yapmayın ben hem Avrupa hem Anadolu grubuna katılırım :))))
Bende Anadolu yakasında oturuyorum, gelmek isterim ama neden hemen böyle bir ayrım olmuşkiHepimiz ıstanbuldayız. Bi günü ayırmak bu kadar zormu?
Ben kartal da oturuyorum. Gruba çok fazla katılımım olmuyor ama gerçekten oğlumun yaşıtı bebeklerle görüşmesini çok isterim. Hatta bir oyun grubu bile kurabiliriz, onlar için...
ee kızlar son durum nedir.
kesin c.tesi buluşuyomuyuz.
eylülcüm bi el atıverde son listeyi belirle canım.
bak bende kısmetse kesin geliyom hee:)
hatta bana yakın olanları alabilirim gelirken.