İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

evet pirayecim kendim gelmeyi düşünüyorum.
alırım senide ne demek..
sen nisa hastanesinin oradan taşınmıştın dimi?
telefonlaşalım,
alırım tabi..
dönüştede beraber döneriz, iyi olur.

tamam azocum ozaman birlikte gidelim kocişte evde b.sayar başında felekten bir gün çalsın sayemizde yollara düşmesin:))
özeline yazarım cnm tel.imi yeni adresimi

Biz Cumartesi saat 11’de doktora gideceğiz kontrol için , ordan çıkıp geleceğim inşallah bir aksilik çıkmazsa..

Kızlar avm olmasın kapalı mekana ok im ama avm’ler mikrop yuvası biliyorsunuz , batu daha yeni yeni iyileşiyor çok kalabalık bir mekana sokmak bana mantıklı gelmiyor , yine de siz bilirsiniz çoğunluk ne derse o olur , olmadı biz yarım saatliğine uğrarız artıkın

avm yerine kapalı bir cafe v.b olabilir ..bazılarımızda araba var zaten ,olmadı doluşuruz hepimiz akarız başka mekana ..:eek:

Canım yaa arabaya bizler sığarız da bebek arabalarını napıcaz , hele bizimki hayatta sığmaz o kocaman tekerlekleriyle valla

valla doğru dedin andinacım ben hiç bunu düşünmemiştim ,neyse olmadı orda karar veririz artık ,şimdi kesin olarak neresi mevzusuna gelince ise sen oraları daha iyi biliyorsun ,gerçi bende bahçelievler liyim ama bi düşünelim o zaman ..

canım bence o secret garden mı ne orası çok güzel bir yer , kapalı kısmı da var , mesela brunch tarzı bişey olabilir orda hemde istediğimiz kadar saat otururuz rahat rahat , ben orayı bi arıyım isterseniz hem fiyatları öğreniyim hemde kapalı yerini falan soruyum olur mu eylülcüm? olmadı beğenmedik derseniz de galleria yürüyerek 5 dakika oraya geçeriz YKM içindeki cafe dodicide oturabiliriz.. hiç olmadı bakırköyün iç kısımlarına yürürüz

valla çocukları zaptederiz diyorsanız bana uyar.Ben zaten eşimle gelicem Buğra çünkü çok fazla oyalanamıyo öyle bi yerde.arabasında da uzun süre durmaz.Ona yer olcak yuvarlancak karıştırcak sağı solu o zaman iyiyiz:)) o yüzden ben babasına atarım çok bunaltırsa diye bekleticem benimkini orda.Fazla da duramayız belki belli olmaz maksat tanışmak zaten.

Derincim dediğin gibi maksat tanışmak , ben de saatlerce vakit geçiremiycem büyük bir ihtimalle yanlız batu da normalde durmaz hiçbi yerde ancak bebek olunca duruyo , onları seyretmekten ne olduğunu şaşırıyor , saatin nasıl geçtiğini anlamıyor

Bu arada piroşum oğluma talip var haberin olsun , bugüne kadar hep senin kızına göz koyardı analar , benim oğlana da pınar altuğun kızı göz koydu haberin olsun canımmmmm opuyorumnanaktan

biz asortikle hafta sonu buluştuk bilem hem de hiç ayarlama yapmadan:))kalplerimiz birmiş, avm de karşılaştık:)))

bence de mümkünse sabit ve kapalı bir yerde kalmakta fayda var
secret garden'ın bahçesi çok ağaçlı ve gölgeli bir yer galiba serin olabilir diye düşünüyorum çünkü dünya göz'e gittiğimizde arabayla yanından geçtik birkaç kere
galeria içinde bir yer olabilir mi ben de koçiş'le geleceğim o bizi bırakınca sıkılmasın gezsin

oo nerde buldunuz Pınar altuğun kızını ayoll

Bodrum dönüşü uçakta önümüzde oturuyolardı , dünyalar tatlısı bir kızı var maşallah , habire bizim oğlana döndü baktı gülücükler attı , annesi bile ilk aşkı dedi bilmiyorum artık piroş düşünsün , bide bizimki hasta hasta pek bi çirkindi ama beğendiler valla

bence de mümkünse sabit ve kapalı bir yerde kalmakta fayda var
secret garden'ın bahçesi çok ağaçlı ve gölgeli bir yer galiba serin olabilir diye düşünüyorum çünkü dünya göz'e gittiğimizde arabayla yanından geçtik birkaç kere
galeria içinde bir yer olabilir mi ben de koçiş'le geleceğim o bizi bırakınca sıkılmasın gezsin

Canım garden dediğimiz mekanın kapalı yeri de var , ben bi konuşuyum telefonda detayları yazıcam dediğim gibi olmadı galleri’nın içinde dodici cafe var orda otururuz , kocalar da rahat rahat gezerler hatta sinemaya bilem girerler

andi cim bana uyar tatlım ,secret garden veya galleria olur ,hem galleria diğer avm lere göre daha tenha ..öğlen 12 de buluşuruz ,kahvaltı yaparız ,gezeriz falan filan ,yani buluşma noktamız secret garden olsun ,saat öğlen 12.00 ok ..

ok..biz geliyoruz hayatım , ben yine de yarın bi arim brunch fiyatlarını öğreniyim pazarlık mazarlık yapim ne de yaparım ya neyse bi konuşuyum

secret garden bencede güzel bi yer biz eşimle çok sık gideriz ama kapalı yerinde hiç oturmadık bilmiyorum ykm nin içindeki mekan nasıl bi yer buyuk bi yer olsunki ses kaldırsın o kadar çocuk baya bi ses olur ya bide bizim kızın arabası eşimin halasında kaldı onlarda bayrak tatiline gitmişler istanbul dışına nası yapcam araba işini kara kara onu düşünüyorum duruyu anneme bıraksamda ben gelsemde tanışmaya diorum ama kızımda o kadar çocugu bi arada görünce ne tepki vercek merak ediyorum ya bide buluşma saati 1 olsa olurmu eşim anca o saatte gelir beni bırakır yda ben 1 saat gec katılırım aranıza

biz 12 .00 diyelimde zaten trafikten filan geç gelen olabilir ,mazereti olanlarda geç gelirler olur biter..

Derincim dediğin gibi maksat tanışmak , ben de saatlerce vakit geçiremiycem büyük bir ihtimalle yanlız batu da normalde durmaz hiçbi yerde ancak bebek olunca duruyo , onları seyretmekten ne olduğunu şaşırıyor , saatin nasıl geçtiğini anlamıyor

Bu arada piroşum oğluma talip var haberin olsun , bugüne kadar hep senin kızına göz koyardı analar , benim oğlana da pınar altuğun kızı göz koydu haberin olsun canımmmmm opuyorumnanaktan

heeeeeeyyyyyyyyyyyyttttttt bana bak kaynana noluyo siz benim kızımı oyalıyomusunuz bakim hee,beni sinirlendirmeyin söyle o batu paşaya da bakmasın başkalrına sonra vermem kızımı çok gezersiniz peşinde söyliyim::)))

X