İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

1- Eylül166
2- Seda1983
3- Piraye Hira
4- Andina222
5- julianne
6- mysever
7- remedios ( kesinleşmedi )
8- elmalı turta ( kesinleşmedi )
9- derinxby ( kesinleşmedi)
10-mmmf ( kesinleşmedi )
11- zeyna (kesinleşmedi )

kızlar son halimiz bu 6 kişi kesinleşti ..diğerleri de umarım halleder ve onlarda aramızda olur 15 gün var ,hadi bakalım 15 günde ayarlayın işleri toplanalım ..

aşk olsun eylül.kaç gündür bende bende diyom ama listeye eklememişsin..
istemiyosanız ben gelmem:çok üzgünüm:

1- Eylül166
2- Seda1983
3- Piraye Hira
4- Andina222
5- julianne
6- Azo
7- mysever
8- remedios ( kesinleşmedi )
9- elmalı turta ( kesinleşmedi )
10- derinxby ( kesinleşmedi)
11-mmmf ( kesinleşmedi )
12- zeyna (kesinleşmedi )

Azocum ekledim seni. Organizatörümüz Eylül şu sıralar çok yoğun. O yüzden böyle küçük işlere biz bakıyoruz hahahahahaa :))))

Ay Zeyna'yla Mmmf de gelse ne güzel olur. Ay hakketen gelebilir misin Zeynam ya. Derin'le Elmalıcım da buluşur gelirler. Geliş gidişi de biz de elimizden gelen yardımı yaparız. ınşallah hava güzel olur ama bu gidişle biraz zor gibi görünüyor. Bence ne kadar güzel gibi görünse de soğuk olur. Kapalı bir yer bulalım kızlar. Alışveriş merkezi en iyisi bence. Tabii evde olsak daha iyi ama sığamayız zannımca. CADIARZU

ee bende varım karsıdan gelebileceğim uygun bir yer olduktan sorna ben de gelirim kızlar
bu arada juli haklı havalar artık soğudu dış mekan artık zor olur bizler için kapalı yer çok daha ideal gözüküyor

aşk olsun eylül.kaç gündür bende bende diyom ama listeye eklememişsin..
istemiyosanız ben gelmem:çok üzgünüm:

ahhh canım yaa dalgınlığıma ver ,bak asistanım eklemiş seni sırnaşık şey

lelalcim senide ekliyorum tatlım hemen

açık hava mevzusuna gelince ise o zamana kadar havalar ısınacak ,ayrıca dumansız hava sahası denen bişey var hatırlatırım..:nazar:

1- Eylül166
2- Seda1983
3- Piraye Hira
4- Andina222
5- julianne
6- Azo
7- mysever
8- remedios ( kesinleşmedi )
11-mmmf ( kesinleşmedi )
13- lelal

1- Eylül166
2- Seda1983
3- Piraye Hira
4- Andina222
5- julianne
6- Azo
7- mysever
8- remedios :lepi:
11-mmmf ( kesinleşmedi )
13- lelal
yuppiiii remedios da kesin geliyor ..

bende ankaradan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ben ankaradan katılacam kesinleşmedi
kesinleşmeside zorrakannehir

ankara cızırtı yapma çık aradanopuyorumnanaktan şaka şaka
keşke herkes katılabilse ankara izmir giresun ....

hangi gün buluşacağız orayı atlamışım ben

kızlar bakıköye mi karar verdiniz şimdi en son ?? ben bu aralar çok yoğunum valla girip okumayı bırakın bakamıyom bile:KK43:( deli olcam zaten

yes derincim bakırköy herkese uydu orda toplanıyoruz ,seni aramızda görmekten mutluluk duyarız :))

elmalı ile görüş beraber geliverin hadi gari :eek:

elmalı mıı ?? o da bizim buralarda mı oturuyomuşş:)) olabilir aslında ama ben Buğra ile tek başıma hiç biyere gitmedim:))akannehir :bebek arabası olmadan da olmaz zaten hep kucağımda tutamamkii:KK43:( ben yine bizim beyden yardım istiycem o getiriverirse gelirim artıkınn:)

şaka değil 12 kilo buğrişim bi süre sonra adamın beline beline baskı yapmaya başlıyo taşıdıkçaa :nazar:

X