İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

nazlıcım valla zor senin işin ben tek çocukla hazırlanıp çıkana kadar ter içinde kalıyorum valla gönlün bizle oda yeter cnm bnm

eskiden beykozdan ido vardı bakırköye
bi hışımla girdim kaldırılmış sanırsam neyse başka bahara

şu an kocişin kafasının etini yiyorum saçlarını tek tek yoldurdum etlerde yani sıra
bende istiyorum gelmek hemde çok istiyorum bunu asla tahmin edemezsiniz bakalım kocam belki diyo çok işim olmazsa diyo seni götürürüm yalnız hayatta yollamam istanbula diyo 1-2 saat takılırsın diyo ama çok heveslenmede diyoo

zeyna da gelirse gelirim hatta arabasıynan bizi kavacıktan alırsa süper olur
ulen çok üçkağatçı gördümkendümü
ne üçkağıdı be tabiki önünden geçecem seni almadan gitmemmm

canımmmmmmmmmmmmmsınnnnnnnn
keşke kocam anlaşılabilecek tipte bi insan olsaydı beraber takılırlardı sıkılmazlardı ama maalefes benimkiyle daha çok sıkılırseninki puhahhahha bi görse varya yazdıklarımı hihiiiii

puhahahaha sana bişi diyim unuttun sanırım konuştuğumuzu benimkide asosyal olduğu için emin ol daha iyi anlaşırlar çifte kavrulmuş asosyal delikafadulden

puhahahaha sana bişi diyim unuttun sanırım konuştuğumuzu benimkide asosyal olduğu için emin ol daha iyi anlaşırlar çifte kavrulmuş asosyal delikafadulden

unuturmuyum şekerim
hangi ark kocasıyla tanıştırsam arkamızdan mehtap nasıl anlaşıyo bununla diyo

noluya nan burda ,bir derdim varmı la bura ,gidin gocalarınızı orda çekiştirin ,burası masum bir buluşma topici..
neyse geliyomusunuz onu söyleyin ..CADIARZU

evet kızlar yaaa..
zeyna mmf su koyvermeyin,kocalardan şikayetide bırakın gelin sizde..
hadi ben öbür tarafa geçiyom.
orda konuşuruz..
(sanki bir evde oturuyoz hee..içerki odaya gelin der gibi..)
ay ben hepinizi çok seviyomopuyorumnanaktan

oohh toplanın bakalım.

Ya ben napcam 3G m bilene yok D

Eşim almak istiyo ama ben pek istemiyorum.Zırt nerdesin bakayım pırt nerdesin bakayım.Bozar bizi 3G

Ben de gelmek isterim ama lakin Bakırköy bana çok uzak. Araba kullanmıyorum toplu taşıma aracına da Bengişle daha hiç binmedim cesaret edemem.
Bu arada Derinxby ben de Levent'teyim. Beraber buluşup da mı gitsek acaba?

aa beraber gelin valla süper olur ,bi metrobüslük işiniz var ,hem iki kişi olursanız daha rahat gelirsiniz ..

merhaba kızlar
bakırköy'de olursa ben de gelmeye çalışacağım

ah canım ne iyi olur ..
:lepi:

o zaman sayı artıyo , süper ya hadei buluşalım kıslar ben çok heyecanlandım delikafadulden

benide yazın kızlar b.köy banada uygun hatta banada gelebilirsiniz bende floryadayım hava güzel olursa sonra tesislerede inebiliriz. hava güzel olursa dışarıda buluşalım olmazsa bizede gelin canlarım sizi evimde agırlamaktan çok çok mutlu olurum.neyse her halukarda listeye benide ekleyin

1- Eylül166
2- Seda1983
3- Piraye Hira
4- Andina222
5- julianne
6- mysever
7- remedios ( kesinleşmedi )
8- elmalı turta ( kesinleşmedi )
9- derinxby ( kesinleşmedi)
10-mmmf ( kesinleşmedi )
11- zeyna (kesinleşmedi )

kızlar son halimiz bu 6 kişi kesinleşti ..diğerleri de umarım halleder ve onlarda aramızda olur 15 gün var ,hadi bakalım 15 günde ayarlayın işleri toplanalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…