- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne üçkağıdı be tabiki önünden geçecem seni almadan gitmemmmzeyna da gelirse gelirim hatta arabasıynan bizi kavacıktan alırsa süper olur
ulen çok üçkağatçı gördümkendümü
şu an kocişin kafasının etini yiyorum saçlarını tek tek yoldurdum etlerde yani sıra
bende istiyorum gelmek hemde çok istiyorum bunu asla tahmin edemezsiniz bakalım kocam belki diyo çok işim olmazsa diyo seni götürürüm yalnız hayatta yollamam istanbula diyo 1-2 saat takılırsın diyo ama çok heveslenmede diyoo
ne üçkağıdı be tabiki önünden geçecem seni almadan gitmemmm
puhahahaha sana bişi diyim unuttun sanırım konuştuğumuzu benimkide asosyal olduğu için emin ol daha iyi anlaşırlar çifte kavrulmuş asosyal delikafadulden
ana bizimde ne yapıyon bunla evde dyorlar
hiççç evcilik oynuyoz olmadı doktorculuk
Azocummm seni kendime sakladım. Seninle başbaşa buluşucam ondan söylemedim delikafadulden
aa beraber gelin valla süper olur ,bi metrobüslük işiniz var ,hem iki kişi olursanız daha rahat gelirsiniz ..Ben de gelmek isterim ama lakin Bakırköy bana çok uzak. Araba kullanmıyorum toplu taşıma aracına da Bengişle daha hiç binmedim cesaret edemem.
Bu arada Derinxby ben de Levent'teyim. Beraber buluşup da mı gitsek acaba?
merhaba kızlar
bakırköy'de olursa ben de gelmeye çalışacağım