İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

ya aslında hani çocuklar içinde oyun alanı olan cafeler filan oluyo yokmu bildiğiniz öyle biyer
andinacım sen biliyosundur belki o tarz biyer bakırköy florya tarafında

Piroşum öyle bi yer bulunur mutlaka ama bizimkileri oraya bırakamayız ki büyük çocuklar yer valla onları ..
Ya aslında bişey diyim mi en güzeli ev ortamında buluşmak , çocuklar için en ideali o tabi , acaba evde mi buluşsak ne dersin eylül gacısı? Organizatörümüz olarak sen yorum yapver

bende tam piroş gibi diycektim.:)) içinde oyun parkı olan yerlerde benimki duruyo ama tabi çok kalabaık olursa olmazzz.

canım şu anda zaten 5 kişyiz galiba hadi olsa olsa 8-9 kişi olsun benim eve sığarız gibime geliyo , biraz tıkış tıkış olur ama en azından çocuklar yerde rahat rahat oyuncakları ile oynarlar bence , aman ne bilim aklıma geldi attım ortaya , uygun bir yer olursa dışarsı olsun canım bişey demedim ben , eylülll nerdesinnnn

hah burdayım geldim ,valla kimse bana gelmez malum istanbul dışı sayılır kaydirigubbakcemile3
benim için farketmez ben ev ortamını daha çok severim ,o zaman herkes bişey yapar götürür öyle olur ,8-9 kişiye hazırlanmaz bişeyler..yada dışarısı olacaksa açık hava olur çimen filan ,ne bileyim işte düşünün taşının karar verin ,bana her yer paris..

benide büyük ihtimal kocam getirir ,madem herkes gelsin diye ortak nokta yaptık ,ben tek gelemem otobüs filan uğraşamam ,kocam müsade etmez zaten otıbüsle oralara ,derin kıs kocalarda beraber takılır olmazmı??

maşaallah kızlar dotluğunuzu imrenerek ve taktir ederek izliyorum.aralık 2008 annesiyim ben de ama kasım annelerimiz tam faaliyet gidiyor.kasım anneleri formu sürekli aktif halde.:nazar:

eylülüm bi kesin gelecekler belirlensin ona göre ev dışarısı ayrımını yaparız , benim ev olur hayatım neden olmasın , dediğin gibi herkes bişey yapar getirir ..

dandini saol canımcım , evet biz kocaman bir aileyiz burda

sevgili dandinicim ,aynen dediğin gibi tam gaz gidiyoruz ,arada duraksamalar oluyo ama yine toparlanıyoruz ..hediyeler alıyoruz ,paylaşımlar yapıyoruz ,dertleşiyoruz ,buluşuyoruz kopmuyoruz böylelikle birbirimizden..allah bozmasın :nazar::nazar::nazar:

eylülüm bi kesin gelecekler belirlensin ona göre ev dışarısı ayrımını yaparız , benim ev olur hayatım neden olmasın , dediğin gibi herkes bişey yapar getirir ..

dandini saol canımcım , evet biz kocaman bir aileyiz burda

tamam canım ,bayrama kadar yolu var işte ,katılacaklar yazarlar ,bizde en son hafta listeyi düzenler ve yeri kararlaştırırız olurmu ?

eveeeeeeeet durum ne burda şimdi..:) inş.bende gelebilirim bakalım çok istiyom ama:)

andinacım sağol cicim atlayayım ilk uçağa geleyim oğlumu da takayım sırtıma kociş kalsın bir-iki gün baksın başının çaresine kaydirigubbakcemile3

dandinicim biz böleyiz cicim valla süper dostluklar ve süper ortamlar oluştu 2008 kasım annelerinde meşhuruz sanırsam zemuszemus

Aslında ben hepinize ortak bir yerdeyim hatta karşıdan gelenler bile rahatca gelebilir. Evim tam haliç köprüsünün bittiği yerde e 5 üzeri yani. Halıcıoğlunda ne dersiniz? Hepimiz de sığarız. Bebeleri yukarı atarız biz aşağıda otururuz :)) Hazırlık kısmını dert etmiyorum. 8 - 9 gönül bir olduktan sonra :)))

valla bakın ben açıkca söylüyorum
gelebileceğimiz güzel bir ayarlayın allah bir mani bir keder vermedikçe söz ben varım..

valla juli ben çok uzağım be canım ,kocam yollamaz ,orayada getirmez ,valla galiba ben gelemicem öle olursa..

kızlar istanbul çok büyük ortak nokta bulamzasınız ortak nokta olarak gelin bursaya burda buluşalım bi güzel gezdireyim ben sizi:)

janlarım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm ya eylülcüm sende uzaksın biliom ama b.köy galiba herkesin ortak noktası gibi bilindik ne dersin cnm bnm

X