- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
Tamamdır o zaman Eylülcüm.
Denizanası iyi fikir aslında aynı saatlerde siz de karşıda buluşun 3G yapalım :)))
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis çok zekice :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denizanası iyi fikir aslında aynı saatlerde siz de karşıda buluşun 3G yapalım :)))
ya denizanacım sizde gelin bir iki kişi toplanın binin taksiye ortak verin parasını ,mesela lelal ,mmmf ve sen olmazmı ???
bakırköyü aslında hiç istemiyorum ,gençkene en yakın yer olduğundan buluşmak için orası tercih edilirdi,arkadaşla ,sevgiliyle genelde orda buluşulur ,krolar laf atar falan filan ,gayet sıkılmışımdır ordan bize daha nezih bi yer lazım ,orda buluşup başka bi yere de gidebiliriz..
kalimerocum deniz otobüsüyle de gelemez misin canım ?
istanbul ne büyük dimi bi ucunda bi ucuna şehirlerarası gibi mesefe var valla:)) bende tam ortadayımm Levent :)) anadolu ve avrupa burda buluşunn tam ortadakaydirigubbakcemile3 bende geliim hemm:)) şaka bi yana bende araba yok otobüse yada başka bişeye hiç binmedim buğra ile siz nasıl yapıyosunuz zor olmuyomu kii.
aslında gelmeyı cok ısterım ama benım ıcın sorun olabılır cocukla
yerı ve zamanı bellı olunca sansımı denerım ama soz veremıyorum