İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

ya denizanacım sizde gelin bir iki kişi toplanın binin taksiye ortak verin parasını ,mesela lelal ,mmmf ve sen olmazmı ???

eylülcüm biraz daha yakın biryer olsa olurduda beylikdüzü çokkkk uzak canım yaa:)

Tamamdır o zaman Eylülcüm.
Denizanası iyi fikir aslında aynı saatlerde siz de karşıda buluşun 3G yapalım :)))

bu düşünülebilir bak:)

ne der bakalım anadolulu anneler

karsıda daha makul bir yerde olsa ben de varım ama beylikdüzü gerçekten çok uzak :KK43:(( tek başıma olsam hiç düşünmem ama Duru ile o yolculuk asla çekilmez :))

o zaman daha yakın bi yer yapalım madem herkes gelsin ,ortak nokta bakırköy olsun mu ,yada başka bi yer ,florya belediye tesisleri gibi mesela ,yada farklı bir öneri ..

bakırköy karsıdan gelmek için bir denizotobüsü mesafesinde olma sebebiyle olabülür :))

bakırköyü aslında hiç istemiyorum ,gençkene en yakın yer olduğundan buluşmak için orası tercih edilirdi,arkadaşla ,sevgiliyle genelde orda buluşulur ,krolar laf atar falan filan ,gayet sıkılmışımdır ordan bize daha nezih bi yer lazım ,orda buluşup başka bi yere de gidebiliriz..

bakırköyü aslında hiç istemiyorum ,gençkene en yakın yer olduğundan buluşmak için orası tercih edilirdi,arkadaşla ,sevgiliyle genelde orda buluşulur ,krolar laf atar falan filan ,gayet sıkılmışımdır ordan bize daha nezih bi yer lazım ,orda buluşup başka bi yere de gidebiliriz..

ulen delü koca koca çocuklu kadınlar olmuşuz bize laf atmazlar herhalde yoksa sana hala laf mı atıyolar kafamçokkarıştı anam çok yaşlandım herhalde..

şaka bi yana bakırköy ulaşım açısından çok rahat ancak eylülün dediği gibi kalabalık ve sakin bir şekilde oturacak yer olmaması açısından rahatsız.. ancak deniz otobüsü iskelesiyle galleria'nın tam ortasında şu anda ismini hatırlayamadığım yeşillik hoş bir alan var secret garden dı sanırım , çooook eskiden gideridm oraya , hoş nezih bir mekandı hem de açık hava olması çocuklar için de iyi olur , oraya gidebiliriz , kesin katılacakların sayısı belirlenirse ben oraya bi bakabilirim , ne dersiniz ?

gülüm sensiz olur mu ? gelsene sen de ben seni havaalanından alırım olmaz mı :lepi:

istanbul ne büyük dimi bi ucunda bi ucuna şehirlerarası gibi mesefe var valla:)) bende tam ortadayımm Levent :)) anadolu ve avrupa burda buluşunn tam ortadakaydirigubbakcemile3 bende geliim hemm:)) şaka bi yana bende araba yok otobüse yada başka bişeye hiç binmedim buğra ile siz nasıl yapıyosunuz zor olmuyomu kii.

istanbul ne büyük dimi bi ucunda bi ucuna şehirlerarası gibi mesefe var valla:)) bende tam ortadayımm Levent :)) anadolu ve avrupa burda buluşunn tam ortadakaydirigubbakcemile3 bende geliim hemm:)) şaka bi yana bende araba yok otobüse yada başka bişeye hiç binmedim buğra ile siz nasıl yapıyosunuz zor olmuyomu kii.

Canım acıkcası ben de hiç toplu taşımaya binmedim batu ile , ben buluşma gününde araba ayarlayacağım mutlaka ya kardeşim bırakır bizi yada ben ondan arabayı alırım yoksa batu , koca bavulu ve 12 kiloluk bebek arabasını tek başıma taşıyıp da otobüse binemem gibime geliyor.. seni eşin falan getiremez arabayla ?

getirir aslında istersem de sonra o ne yapcak oralarda.sıkılırım der şimdi o:KK43: ondan çekiniyomm

hele bi belli olsunda gelebilirizz belkimm.zaten benim paşa rahat bi yerde durmaz.arada babasına veririm gezdirip getirir.kurtlu yaa yürüsede kurtulsamm.:))

Aman ne sıkılacak gezer o da , oturur bi yerde , 2 saat bile kalsan kardır , zaten biz de saatlerce oturamayız çocuklarla hayatım , max 3-4 sattir oturacağımız vakit

bakırköy beylikdüzünden daha yakın bana süper olur:)
kızlar herkes gelsin yaa istanbuldaki hatunlar ayarlayın sizde yaa çocuk durmaz filan demeyin bizimkilerde put gibi oturmuyo heralde dimi ama:)) birlikte kudururlar işte:)

X