İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

hee öyle diyenler oluyo ama birass taşıyınca hemen pes ediyorlarkaydirigubbakcemile2 ama gelmek çok istiyorumi inş.gelicem.Peki yer olarak ne düşündünüz kızlarr ben bilmem pek Bakırköyü o yüzden bi fkir veremiycem neresi derseniz gelirimm.

kızlar bakırkoy cok uzak kalıyor bana cokda ıstıyorum gelmeyı ama :KK43:((
ben umranıye tarafında oturuyorum ben

hee öyle diyenler oluyo ama birass taşıyınca hemen pes ediyorlarkaydirigubbakcemile2 ama gelmek çok istiyorumi inş.gelicem.Peki yer olarak ne düşündünüz kızlarr ben bilmem pek Bakırköyü o yüzden bi fkir veremiycem neresi derseniz gelirimm.
canım galleria nın yanında secret garden varmış bende bilmiyorum ya :) andina söyledi ,oraya gidelim dedik biraz avm gezeriz biraz sahil turu yaparız diye düşündük ,şimdilik plan bu ,bakalım değişmesse

kızlar bakırkoy cok uzak kalıyor bana cokda ıstıyorum gelmeyı ama :KK43:((
ben umranıye tarafında oturuyorum ben
canım anadolu yakası uzak düştüğü için orası ayrı buluşacak ..biz avrupalı olarak :))) bakırköy de karar kıldık ,bende çatalcadan gelicem..

elmalı mıı ?? o da bizim buralarda mı oturuyomuşş:)) olabilir aslında ama ben Buğra ile tek başıma hiç biyere gitmedim:))akannehir :bebek arabası olmadan da olmaz zaten hep kucağımda tutamamkii:KK43:( ben yine bizim beyden yardım istiycem o getiriverirse gelirim artıkınn:)

1 Levent'te oturuyorsan komşu olabiliriz Buğra ile :))
Eğer yakınsak buluşup da gelebiliriz diye düşünmüştüm. Bu arada ben de Bengiş'le daha tek başıma hiç bi yere gşitmedim. Eşlerden hayır gelmezse belki beraber gitmenin bi yolunu buluruz...

bende henüz tek başıma hiç toplu taşıma aracı falan kullanmadım ama bakırköy olursa en kötü ihtimalle babamız bizi kadıköye bırakır oradan denizotobusune bineriz diye düşünüyorum .

Lelal'cim, olur da bir aksilik olursa, Bakırköy'e gelemeyenler grubu kurup bizde de buluşabiliriz.
Senin bize gelmen daha olabilir...

Bende Anadolu yakasında oturuyorum, gelmek isterim ama neden hemen böyle bir ayrım olmuşki :KK43: Hepimiz ıstanbuldayız. Bi günü ayırmak bu kadar zormu?
Ben kartal da oturuyorum. Gruba çok fazla katılımım olmuyor ama gerçekten oğlumun yaşıtı bebeklerle görüşmesini çok isterim. Hatta bir oyun grubu bile kurabiliriz, onlar için...

Ayrım yok sadece avrupa yakasına gidemeyecek olanlar var ve onlar ayrı bir buluşma ayarladı.Ama sen gidebiliyorsan ikisinede katıl.

Bende Anadolu yakasında oturuyorum, gelmek isterim ama neden hemen böyle bir ayrım olmuşki :KK43: Hepimiz ıstanbuldayız. Bi günü ayırmak bu kadar zormu?
Ben kartal da oturuyorum. Gruba çok fazla katılımım olmuyor ama gerçekten oğlumun yaşıtı bebeklerle görüşmesini çok isterim. Hatta bir oyun grubu bile kurabiliriz, onlar için...

biz öncelikle daha önce buluşan 3 arkadaş buluşmaya karar verdik telefonda ,piraye ,seda ve ben ,daha sonra neden kızlarada söylemiyoruz ,juli de gelmek ister belki andina hepsi yakın dedik

gelirler bir haber verelim derken buraya açtık konuyu , daha sonra katılmak isteyen arkadaşlar oldu fakat ortak nokta yapalım dedik ,bakırköyü tercih ettik çünkü leventten gelecekte

var ,çatalcadanda ,herkese ortak olsun istedik ..

anadolu yakasından katılmak isteyen arkadaşlar bize uzak dediler bizde burda buluşalım diye karar verdiler..yani yapılan bir ayırım yok ,çoğumuz hatta hepimiz bebekle ve bebek arabası ile toplu

taşıma aracına hiç binmedik bu ilk olacak belkide

kolay değil kartal dan ,ümraniyeden ,bebekle bu tarafa gelmek ,trafiği de hesaba katarsak oldukça güç ..biz bu günün bir anı olarak hafızada kalmasını istiyoruz ,eziyet değil..

katılmak isteyene kapımız açık ,ben gelmek istiyorum demeniz yeterli..

Tamam ayrım kelimesinden galiba rahatsız oldunuz. Bende yanlış kullandım sanırım. Ama söylediğim iyi niyetli birşeydi yanlış anlamayın olurmu. Sizler tanışıyorsanız sorun değil tabii ki normal olarak arkadaşlarınızda bir araya gelme isteğiniz normal. Hepinize iyi eğlenceler :)

ee kızlar son durum nedir.
kesin c.tesi buluşuyomuyuz.
eylülcüm bi el atıverde son listeyi belirle canım.
bak bende kısmetse kesin geliyom hee:)
hatta bana yakın olanları alabilirim gelirken.

1- Eylül166
2- Seda1983
3- Piraye Hira
4- Andina222
5- julianne
6- Azo
7- mysever
8- remedios
9- lelal
10- derinxby

kızlar kesin gelen arkadaşların isimleri yukarıdaki gibidir..gelmesi kesinleşen arkadaşlar listeye eklesin kendini ..
bu arada havalar serinledi biraz ,dış mekan olmassa içerde biryerler ayarlıycaz artık ..

ee kızlar son durum nedir.
kesin c.tesi buluşuyomuyuz.
eylülcüm bi el atıverde son listeyi belirle canım.
bak bende kısmetse kesin geliyom hee:)
hatta bana yakın olanları alabilirim gelirken.

azocum araban varsa pirayeyi filanda alda gel..
bende araba ile gelicem ama burdan gelen kimse yok :)))

saat kaçta ve nerde buluşuyoruz ?? bence bi avm daha uygun olcak hepimiz için çünkü hava baya bi serin.Ben gece kalorifer yakıyorum valla:) zaten ben çok üşürüm oğlanıda üşütmiyim diyorum.andina sen gelebilcekmisin acaba geçmiş olsun bu arada ama Batuş hemen iyileşmez gibime geliyo hafta sonuna kadar:KK43:

seda aradı az önce son durumu sormak için buluşçaz dedim
azocum sen kendi arabanlamı gidiyosun eşinmi götürüyo seni
beni eşim bırakıcakta sen kendi arabanla gidiyosan takılırım belki peşine:))

X