Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbullu Bayanlar Yakın Tarihlerde Bir Buluşma Düzenliyoruz , Gelir misiniz ? :)
orielle açtı kuaför üzerine boya yaptı ama boya tam tutmadı yarın akşam tekrar gideceğim 1 kat boya daha atacak 2 gün bekle saçın dinlensin dedi. rengimden memnundum aslında sarı meçlerden sıkılmıştım evet ders olsun canlarkaydirigubbakcemile5
ayyy cnm ne tesadüf bizimde ilk defa erken yatırmışlar dün çokk şaşırdık ama daha yol paraları varrr senin adına sevindim cnm bnm neyseki eline bi miktar para geçti
bende senın adına sevındım canım ya yol paralarınıda kestıler normalde ayın 1ınde yol parası alıyoduk en azından.epeydırde elımde para yokken yol parasınıda alamyınca dun ılac gıbı geldı walla
haklısın canımıniçi bende öyle olcam dimi of of senle gidelim o dediğim karadeniz kuyumcu varya pasajda bende yüzüğümü parlatıcam zaten gideriz beraber sende kısalttırırsın