hade bakalım hos geldın aramızaılk kez gelene suprızmız var
hade bakalım hos geldın aramızaılk kez gelene suprızmız var
bızım koyde koye ılk kez gelene suprız var derler bastan asagıya suya sokarlar ıslatırlar haha suprız bu calısanlarla anlasdık arkadasın sandalyesıne fıske takcaklar
ohooo süprizim böle olacaksa yandık
haha olmadı benım kızcemı sararım basına kokos ısen zaten dırek kendısı sararda cekınmez ıse
pek sayılmam ama :128:olsun alıp alıp takıştırırım bende uyarım yani hiçç möhümm değil
ablaaaammmmm okudum mesajınıDeryacım mesajını aldım canım kızım pazar günü dönüyor kıbrısa maalesef ben gelemiyorum,çok isterdim orada olmayı ama bu seferlik böyle oldu inşallah bir başka sefere artık gelirim .Haber verdiğin içinde teşekkürler fıstığım
tabikiiiiYaa bende istiyorum nerde buluşcaksınız tarih ve saati alabiliriyim kii:))
ne demek canım sana mesaj atmıştım ben galiba hoşgeldinTamam hanımlar gördüm bende orda olmaya çalışıcam ilk kez buluşcam sizinle kabulmüdür hııı??
bende ilk kez geliyoruuuummmmmmmhade bakalım hos geldın aramızaılk kez gelene suprızmız var
Ama bu süprizi kabul etmiyoruuuummmmmmbızım koyde koye ılk kez gelene suprız var derler bastan asagıya suya sokarlar ıslatırlar haha suprız bu calısanlarla anlasdık arkadasın sandalyesıne fıske takcaklar
sen neredesin canım kısa zamanda yapıcaz bi buluşma daha ama nerede olur bilememselam yeni geldim bende ya üsküdar çok uzak bize eşimin de çalıştığı güne denk geliyo çok isterdim gelmek.Ama takipteyim eğer avrupa yakası bayrampaşa civarı falan olursa hiç kaçırmam.ama kendi kendimi davet etmiş gibi oldum
deryacık senınle ılk kez bulusmuoruz ama senınle daha oncekı bulusmadada vardımama fazla sohbet edemedık orası ayrı
Biliyorum canım süprüss var diye ilk kez buluşuyoruz işteeee
Çaktırmasana
deryacık evet banada mesaj atmısısn teşekkür ederim inşallah orada olacagım hepinizi çok merak ediyorum ve heycanalnıyorum acıksası çok güzel olacak hadi bakalım :)) birbirimize o günün adına hediyemi alsak ???
deryacık evet banada mesaj atmısısn teşekkür ederim inşallah orada olacagım hepinizi çok merak ediyorum ve heycanalnıyorum acıksası çok güzel olacak hadi bakalım :)) birbirimize o günün adına hediyemi alsak ???
kızlar bu arada işteyim şimdi cıkıyorum eve gidiyorum işlerim var şimdi siz fikrinizi yazın ben yarın okluyayım herkez eş belirlesin yani çift halinde birbirimize hediye alalım değişik hoş olur daha önce yapıldımı bilmiyorum ama fikrim geldi işteöpüyorum hepinizi şimdilik iyi gecelerrrrrrr
listede 27 kişi var hatırlatırım ama güzel fikie belki hediye çekilişi yapar bir buluşma düzenlerizzz:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?