Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hatun gızlar napiysiniz
iyiz bea sen napisin
bugün misafirim vardı canım, onları uğurladım, evi topladım buraya geldim yorgunum ve regl olmuşum heç farkında değildim yeni farkettim şimci belim ve karnım ağrıyor
kuzum sorması ayıp sen nerelisin, ''bea'' yazmışın da ondan şeyettim, ben Trakyalıyım da
eee bende trakyalıyım kuzum nabüysün bea
iyi bea kızanım biz senle hemşoymuşuz bak sen hele.
bizim anne tarafı bulgaristan göçmeni tekirdağ baba tarafıda aynı şekilde sen nere bakem süle:90:
Ben doğma büyüme istanbul' luyum kuzum ama aslen Kırklareli Babaeski 'liyim. Babamın dedeleri falan BUlgaristan Varna' dan, annemin dedelerinin babaları falan da Yunanistan' da göçmüşler :82:
slm kızlar.. nasılsınız bakalım..
bız bugun dr gıttık kızımla.. çok yorulmuşum.. şukur sorun çıkmadı ama kzımda egzama varmış.. üzüldüm bıraz
anladum kuzum hemşoyuz sonuçta kalk gidelim varnaya varnnayaoturalım yan yana
slm kızlar.. nasılsınız bakalım..
bız bugun dr gıttık kızımla.. çok yorulmuşum.. şukur sorun çıkmadı ama kzımda egzama varmış.. üzüldüm bıraz
üzüldüm canm allah baska hastalık vermesın ne dedi doktor nasıl bir süreç uygulicak
geçmiş olsun tatlım, inş. bir an önce iyileşir kuzun
alerjık bır şey canım.. zamanla geçer dedi. krem verdı.. cildinin kuru olmasından kaynaklanıyormuş.. yanagın bır tarafı kızarık şu an.
yavrumun başı bır de konak olmuş.. egzamada olunca başını kaşıyor... :canım konak benım kızımdada oldu 4 5 aya kadar kendımle alakalkı sanıyorum hijyenınemı dıkkat etmıyorum dıye doktor bu konağın geçmesi ıcın bir şampuan verdi allaha şükür bişy kalmadı konak önleyıcı
ben ayarladım ne gıyıceğımı yoksa o gün karar vermem 4 5 bulur ben geldığımdede siz olmassınızyaaaa ne gıecegımı bilemedım ben.. off off. eşortmanla gelıcem artık.. pasaklı pasaklı...
1-Deryacık
2-Pehli5884
3-A m o n r a
4-Ank06
5-Kılıçbalığı
6-Başak1984
7-niltt
8-seray8686
9-MeleGiM_BeNİM (ve annesiii)
10-nissan
11-Lyre
12-Philemon
13-fenuerna
14-talyacan
15-derinss
16-Tethys
17-atessizprenses
18-yaseminnn1987
19-prensesi
20-pasaklitanrice
21-mutsuz82
22-cadikazani23
23-f.yigit
24-yesim.a
25-gamze_20
26-medaa
27-neslihang
28-ca_cansu
29-incim34
30-fulya1234
31-speedy_gonzales
32-yagmurgozlu
33-cyd86
34-alici_bjk
35-SEHERSPS
36-tugbanur2008
37-gündüzün karanlığı
38-hoscakal
39-Pasakliminiktanrica
40-pamukprensesim_
41-minikdepresif
42-babyboys
43-Katre_g
44-nese123
45-mervehayati
46-efsunefe
47-MELTEMEMRE
[/COLOR][/B]Kızlar sizden ricam herkese haber verin daha önce tanıdığınız İstanbullu KK lılara
Arkadaş grubunuza listenizdekilere
Yardımcı olursanız sevinirim.....
Buluşma saatimizde bir değişiklik yoktur....
Gecikecekler benden telefon numarası alsınlar
14:30--15:00 gibi gelecekler.....
Saat 15:00 dan sonra yemek katına inmiş oluruz.