Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen sayfaları okudum da şimdi, herkes kendini tanıtmış. Ben de tanıtayım dedim
Adım Gamze, 20 yaşımdayım, İstanbul Üniversitesi'nde maliye bölümünde okuyorum. Mecidiyeköyde oturuyorum. Evli değilim ama evliliğe çok istekliyim
Geçen sayfaları okudum da şimdi, herkes kendini tanıtmış. Ben de tanıtayım dedim
Adım Gamze, 20 yaşımdayım, İstanbul Üniversitesi'nde maliye bölümünde okuyorum. Mecidiyeköyde oturuyorum. Evli değilim ama evliliğe çok istekliyim
kızlar evlilerin hevesini kaçırmayın size taş çıkartırız valla
hahah deli kız bende 21 yaşındayım
Süpermiş
haha iyi bari 19,5 varsa gelirim Sen kaç yaşındasın canım?
o 19,5 ben oluyorum işte
:13::13::13::13::13:kızlar evlilerin hevesini kaçırmayın size taş çıkartırız valla
Herkese merhaba kızlar.. iyi haftasonları keyifler nasıl bakalım
sende haklısın kuzum dedığın gıbı insanın aklına direk klasikler gelıyor ama ben daha 26 yasında bir anne bir çıtır bir neşe topu bir sevecen iksiri bir gülücük topuyum e sen öyle deyınce insan burutuyor yahu yok şaka bir yana insanına göre deyısır büle seyler 5 martta inadına yanından ayrılmıcam
Kızlar inşallah hiç fire vermeden buluşuruz 5 martta herkes gelir kaynaşırız
biri falmı dedi gerçi ben en son 9 yıl önce gerçekleri söylediği için bidahada adım atmadımda gitmedimde ama tabularımı yıkabılırım
sende haklısın kuzum dedığın gıbı insanın aklına direk klasikler gelıyor ama ben daha 26 yasında bir anne bir çıtır bir neşe topu bir sevecen iksiri bir gülücük topuyum e sen öyle deyınce insan burutuyor yahu yok şaka bir yana insanına göre deyısır büle seyler 5 martta inadına yanından ayrılmıcam
burda fal bakan bi bayan vardı onu takip ediyimde yanından ayrılmıyım ogün
biri falmı dedi gerçi ben en son 9 yıl önce gerçekleri söylediği için bidahada adım atmadımda gitmedimde ama tabularımı yıkabılırım
Deryacıkkk ben geldimmmmm tarih aynı demi 5 mart cevahirrr
Deryacıkkk ben geldimmmmm tarih aynı demi 5 mart cevahirrr
ayyy dönmüşssüüüünnnnnnnn
evet tarih saat yer hepsi aynı değişen yok
ablam çıkmışsın mapıstan
allah bi daha düşürmesin