E
EU2
Ziyaretçi
fundacım yapma be güzelim deme öylee, derya kırmak istemediki bizlerii, inan çok istiyordu topluca buluşup herkesle tanışmak ve muhabbet kurmayıı neden üstüne alınıyorsunki bitanem yapma lütfen kırma deryaayı inan o anki moarl bozukluğuyla yazdı bu mesajı derya çünkü çok hevesliydi çok istiyordu herkesleri görmeyi ama hepimizteker teker vazgeçip işimiz çıkıp gelemeyince çok üzüldü bu mesajı o anki ruh haliyle yazdı fundacım inan bana..
kızlar bu arada yarın annemi ortapediye götürücem randevu aldım saat 16:03'e sağ ayağı fena şişti basamıyo birde benim annemde iltihaplı romatizma var ve kemik erimesi var ayağı olduğu yerde çatır çatır dönyüo
dün gece uyuyamadı ağrıdann bende bugün randevu aldım bakıköy osmaniye sskk'ya yarın için , öğleden sonrayaaldımki 1 gibi misafirlerimiz gelcek 4 gibide biz evden çıkıcaz annemle
kızlar bu arada yarın annemi ortapediye götürücem randevu aldım saat 16:03'e sağ ayağı fena şişti basamıyo birde benim annemde iltihaplı romatizma var ve kemik erimesi var ayağı olduğu yerde çatır çatır dönyüo