Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deryamm birgün benlede c.tesi pazarına gel olurmu bakırköyee ama önce evime geliceksin unutmaaaaa sana kısır yapcemmm börek yapcemm :)))
antrenörümmm sağolsun canım arkadaşımmmmm allah razı olsunnnn
DERYAAAMMM SENİ BİLEN BİLİYOOOO BİDENEMMM BUNU SAKIN UNUTMAA CİCİM BENİMMM
deryoşum yaza yapacğımız buluşma da hafata içide gelebilrim cumarteside
ama pazar kocişimi bırakamam
yaza kadar tabi siz gene buluşursunuz
ben yazı beklicem çünküm oğluşumlada gelmk istiyroum
bende diyorun bu sırıtan kimmmm :))))))))))))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Benüm benüm benüüüüüüümmmmmmmm
Kocişim azıcık oynadı resim üzerinde alımasın çalışmasın diyeeeeee
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Yoksam güzel sırıtıyorum dimiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
antrenörrrr çocuk sayısı azaldı madem sen bana bakar mısındelikafadulden
bulanıyom, bunalıyom arıza çıkarıp duruyomm kaydirigubbakcemile3
Deryacım eline koluna ayaklarına sağlık. topluca emeğine sağlık. bu arada en son yazdığımdan bu yana yazılanları okudum da ;
Gelemeyenleri anlıyorum demişsin ve demişler bu anlaşılır bir dille yazılmış, yani gelicem deyipte gelmeyenlere sitemin,
Emek verdiğini defalarca tekrarlamanın nedeni bence emeğe saygı duyularak davranılmalı :1closedeyes:,
Ayrıca birde uykusuz kafayla yazdıklarımı okudum ,arkadaş olarak eklemem sorun yaratmaz sanırım. sonuçta evet özel birşey bu ama buradaki pekçok kişiyi kendime karakterime çok yakın gördüm ondan bunu istedim. :enbuyukkk: Şeniz
Gelip gelmeme gelince, valla durumlar fena kızlar :1no2: önceki yazdığımdada söylemiştim. eşim akşam gelsin birşeyler ayarlayabilirse gelicem valla. ama ayarlayamazsak (gerçekten çok çok üzülerek ve bütün gün üzülüp senağlama acaba şimdi napıyolar diyerek) gelemicem. birdahakine inşallah demek zorunda kalırım o zaman. gece kesin durumu yazarım.
( ah ben bir çalışmaya başlayabilsem bu sorunların hiç biri olmıcak ama,neyse perşembeden sonra zenginim kızlar, bir sonraki buluşmayı ceylan hotel roof'unda yaparız. :içelim: :roflol:
olur emineciğim hesaplar sendense neden olmasın hepimiz gelirizzz kaydirigubbakcemile3 biz durumlarımız uygun değil die gidemiyoruz çoğumuz ( deryam biliyor benim mazeretimi annem hasta yarın hastaaneye götürücem , babannem yeni vefaat ettiği için gelen gidenler var die gelemiyorum) sen birdaki buluşmayı otael roof'unda yaparız diiyorsunn yaparız kuzum yaparız sendense yaparızz en baş listeyede beni deryayı b&m'yi ve antrenörü yaz hattaa:lepi::roflol:
ay bana heycan basmaya başladııı
oyşşş bi tuhaf oldümmm
yarının heyanııı vışşş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3