kızlarrr ben de bugün öğrendim, bebik geliyoo :)
yaniciğime diyeceğim şudur ki ben de uzaktan gelicem, kimseyi tanımıyorum, bebiko da var artık... Ben geliyosam herkse gelir o kadar!!hadi bakim havalar soğuk da olsa mevzuyu soğutmayalım daha, yapalım gariii..
Not: yoklama kaçağı olmasın hepünüzü canım çekiyyi :icecream:a.s.
öhh sen almanyada değilmiydinkafamçokkarıştı
:dance::teytey::sm_cool::lepi:
Kızlar bu arda duymayan arkadaşlarınız varsa haberdar edin
Annenizi kardeşinizi bebelerrinizi alıp alıp gelin antrenörüm bakacak hepisine tek tek ilgilenecek söz verdiiiiiiiidelikafadulden:roflol::roflol:
geçmiş olsun arkadaşım k.validenlemi oturuyorsun öyleyse kolay gelsin
deryam beni biliyosun ben kendimi iyi hissetmek adına sizlerin yanında olmak adına toparlanmak adına psikolojim düzelsin ve babama daha verimli daha iyi yanında olabilmek adına sizlerle buluşucaktım fakat sultanahmet inan banaa uzak..zeytinburnunda ikamet ediyorum fakat şu sıralaar beni biliyosunuz ani bir telefonla hemen kalkabilirim ve yakın olması şart bu yüzden hemen bi minübüsle evde olmaml azım zatten minübüs kapımın önünden geçiyor zeytinburnu bozkurtta oturuyorum.. bakırköy olsa inan çok güzel olurdu deryamm
bebikom minnacık daha :) doktora yarın gidicem ilk yerimsenibencanım bebeikon ne kadarlık ne taraftan geliceksin
valla ben cesaret edemiyorum iki vesayit oyüzden annnemin izinlli olduğu güne denk gelirse gelicem inşlh
çok oldu canım yaaa ne zaman senin afacanların doğum günü
önümüzdeki haftasonu yapıcaz doğumgününü kısmet olursa. bu hafta çok ateşlendi önümüzdeki haftada kızımdan fırsat buldukça hazırlık yapıcam. 6 mart kulağa uzun mu geldi 10 gün var yoksam sen buluşmayı haftayamı düşünüyosun :)
bebikom minnacık daha :) doktora yarın gidicem ilk yerimseniben
ben kadıköy den gelicem, haftaiçi okula denk gelirse nişantaşı'ndan gelirima.s
kıslar daha bellı olmadımı bulusma tarıhı?????????????
yaw banada çarşamba ve cumartesi uyuyo inşlh biri oluroy oy oy oy oy çarşamba olsa keşke süper olur eşim o gün izinli o getirir götürürdü beni =)
evet şubat bittihmm oke ama martta olacak sanırımm oyle gorunuyor zaten subatı bıtırdık bılem:)))
aa hafta iiçimi oluo buluşma.-tatlicadiarzu- hep hafta sonu yapılıyor die ben bakmıodm. peki nerde olucak kızlar buluşma ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?