Bence sen bi şansını dene
Hatta izini koparana kadar yakaını bırakma kaydirigubbakcemile:lepi:
Ayyy kizlar, bende gelmeyi cok istiyorum ama malesef dügün hazirliklarinda oldugum icin imkanim yok..! InsALLAH bir kac ay sonra tekrarlarsiniz..bende katilirim..! kaydirigubbakcemile5
evet şansımı denicem ama şu günlerde biraz sinirleri tepesinde iyi bir anını yakalamam lazım...:mymeka:
birde mekanın resimlerini ne zaman ekliceksin canım...
eveeeeeetttt sizin için neler yapıyrum bakınnnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileaa mekanın resimlerinimi koyuucaksın???
canım birkaç ay sonra değil o kadar ara vermiceeeeezzzz sık sık buluşucazzz:dance:
sen peşini bırakma canım sengözlerimebaksanab:jeyyar:kaydirigubbakcemile5resimleri eklemeye çalışıcam en kısa zamanda
eveeeeeetttt sizin için neler yapıyrum bakınnnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hele bir gelmeyiiiinnnnkaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-klava:
inşlh gelicem
çok çok çok istiyorum
yanlız önümüzdeki çarşamba işim var
haftaya çarşamba müsaitim
artık ayarlamaya calışıcam havalar ısınsın tarihi belirleyelim
annecim yusufuma bakıcak bende gönlüm rahat gelicem inşlh:Saruboceq:
merak ettim bahh koy resimleri saa zahmet kıss
ey olur alıştırma yapmış oluruz kaydirigubbakcemile3
Ayyy kizlar, bende gelmeyi cok istiyorum ama malesef dügün hazirliklarinda oldugum icin imkanim yok..! InsALLAH bir kac ay sonra tekrarlarsiniz..bende katilirim..! kaydirigubbakcemile5
kız üzülme bende tanımıyom kine gel gel
Canım bizde bi buluşmada tanışıp arkadaş olduk bir bölümümüzŞenizŞenizŞeniz
Bazı arkadaşlarla ilk defa görüşücezzz:1hug:
Gelebilirsen çok seviniriz tabiiihihoyyyt
Seninlede tanışmış oluruza.s.
ben de tatlım, ben dee :)
tubikim nerlerdesin yaa bende seni gördüğüme çok ama çok sevindim hoşgeldin iyisin dimi bi sorun yok inş.
valla canım bizim pc de sorun vardı ondan ortalrda yoktum ama geldim :):) kayınvalidemde rahatsız bugulerde gelen giden pek sık giremiyorum topiğe az kaldı canım görüşeceğiz işallah:dance::dance:
tatlım bende varım ama bi kaç zaman sonra katılırım aranıza..hamişim 30. haftadayım.. bazen zorlanıyorum ... ama sizlerle olmakda çok istiyorum..
deryacım bende gelmek ısterdım ama sultanahmet bana uzak esım hayatta tek yollamaz zaten bebış var
keske pazar günü olsaydı ozaman esım getırırdı gelmeyı cok ısterdımsenağlama
Deryacık haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım.aranızda olmayı sizlerle tanışmayı çok isterdim ama haftaiçi çalşıyorum imkansız:1no2:İnşallah başka sefere bi haftasonu buluşmasında tanışırız.hepinizi öpüyorumŞeniz
gün belli olmadı daha dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?