- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
sultanahmet dedi deryacık
hımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sultanahmet dedi deryacık
ay canımmm taze annesin hee hadi hayırlı olsun yawrun sağlıklı büysün inşlh
kıss bebebişle nasıl geliceksin
kıslar daha bellı olmadımı bulusma tarıhı?????????????
oy oy oy oy oy çarşamba olsa keşke süper olur eşim o gün izinli o getirir götürürdü beni =)
aa hafta iiçimi oluo buluşma.-tatlicadiarzu- hep hafta sonu yapılıyor die ben bakmıodm. peki nerde olucak kızlar buluşma ????
![]()
hımm( bende cevahirde olur diye heveslenmiştm sositososito sevincm kursağımda kaldı kötükedihüso ben anadolu yakasında otuorum ve martın ilk haftası şişlide işim var. hemde buluşmayada katılırım diodumm senağlama neysee siizi iyi buluşmalar canlarm :çok üzgünüm:
Canım Neslimiz yeni hamile :CüvCüv:yani haberi dün hep beraber aldıka.s.
nesli allah analı babalı büyütsün nazar değmesinbende istiyorum bu ara alah abna da verir inşallahh
:icecream:
nisan canım bi çarşamba yapılıcak ama sanırım mart ayında olucak daha kesinleşmedi
nur elanur niye kabul etmeyelim bacım ne güzel gelde hamiş görelim özledim hamileleiği yaaa
:)) çok öslediysen sana verim doğana kadar sen taşı olmazmı ağır gelmeye başladı zaten bana :))
mart ayında havalar daha bi güzel olur hem tabi inşallah mart kapıdan baktırmaz kazma kürek yaktırmazda ağız tadıyla buluşmak nasip olur
kızlar merhaba sultanahmet buluşması varmış.... gebeleri kabul ediyormusunuz :)) ne zaman bu buluşma havanın biraz güzel olduğu birgün yapsanız?? gelmeyi çok isterim ve saatler uygun olursa mutlakada gelirim nasipse tabi yinede
gordugum kadariyla hala tarih blirlenmemis benim donmemi mi bekliyosunuz ayol =)) 10 martta Turkiyedeyim =))
Benim güzel avım buradaaaaaakaydirigubbakcemile3a.s.
Gel tabiii ne demek kabul ediyor musunuz
Kaç tane hamiş var biliyor musun sendelikafadulden
Tek değilsin yaniiiiiiiia.s.
İnşallah güzel bir güne kısmet olur canım buluşmamız
merhaba
tarih ve yer hala belli olmadı mı kızlar ona göre gelmeye çalışacağım
kuşum tarihte belli olsun çatlıcam artık :))