Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbuldaki kreş ve fiyat aralıkları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhaba arkadaşlar bende maltepe fındıklı mahallesi veya kadıköy göztepe civarında anaokulu araştırıyorum. Maltepede oturuyorum ancak kadıköy göztepe de çalışıyorum acaba eve mi okula mı yakın bir kreşe versem karar veremedim ayrıca maltepeye göre kadıköydeki kreş fiyatları biraz uçuk ne önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar acil kres arıyorum bir buçuk yaşında oğlum istanbul ataşehir civarında onerebileceginiz bi kres varmı?

Selamlar,
Ben de aranıza yeni katıldım. 29 aylık bir oğlum var ve seneye kreşe vermek istiyorum. Alibeyköy'de oturuyorum. Bu civarda önerebileceğiniz bir kreş-anaokulu var mı? Eyüp, Gaziosmanpaşa, kağıthane civarı da olabilir.

merhabalar, uskudar cıvarında kosuyolu altunızade acıbadem vb kres arıyorum. kızım 9 aylık .
bakıcıya pek bırakmak ıstemıyorum. bıldıgınız kres vs var mı arkafaslar ?
kampus krese baktım ama o dudulludaymıs bana bayag ters yoksa guzel bır kuruma benzıyor ama

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum

Bende zeytinburnunda anaokulu tavsiye etmek istiyorum renkli eller anaokulu olivuma yakın ve güvenilir bir anaokulu ihtiyacı olanlar için tavsiye edebilirim. Öğretmenleri çok iyi ve eğitimleri sayesinde oğlum çok şey öğrendi. Uzun araştırmalarım sonunda burayı buldum ve çok mutluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…