arkadaşlar çocuklarınız kaç yaşında???oğlum eylül ayında 3 yaşını dolduracak..ben de 1-2 ay içinde işe başlıcam Allah tan bi mani çıkmazsa..ben kreşe vermek istiyorum ama eşim yaşından sebep kreşi uygun bulmuyor..ve klasik bir türk erkeği olarak annesinin bakmasını istiyor..ben de ikilem içerisindeyim..şu ana kadar hiç ayrılmadık duygusal anlamda da ondan ayrılma düşüncesi beni biraz hırpalıyor..sizler de bunu hissettiniz mi??yoksa ben mi abartıyorum???çocuğunuzu kaç yaşında kreşe verdiniz???
hiç tanımadığın biri yerine babaannenin bakması konusunda haklısın ve doğru yapmışsın canım..ama nedense ben babaannemiz konusunda çok endişeliyim..çünkü bizim ki ben evlendiğimden beri hayatımı zindan etti.. kaç kere boşanma noktasına geldik.oğluma anne lütfen yapma dememe rağmen gözümün içine baka baka küfür öğretmeye çalışıyor..her ortamda sürekli benim çocuğuma bakamadığıma dair imalı konuşmalar yapıyor..offf offff eşimde tüm bunlara rağmen annem baksın diye tutturuyor..içim hiç rahat değil..sevgili eşim kreşe gittiğinde en ufak bi yolunda gitmeyen şeyle karşılaşırsam senden hesap sorarım ben karışmıyorum ne halin varsa gör deyince çalışmaktan bile vazgeçtim önce..sonra o kadar kavgadan anneciğinin bakmasını kabul etmek zorunda kaldım ama kesinlikle bir kaç aylığına..sonra kreşe vermekte kararlıyım..bazen oğluma yazık edeceğimi düşünüp çalışmamayı bile düşünüyorum..ama bi yandan da çok sıkıldım kaç senedir evde..hiçbir sosyallik olmadan yaşamaktan..bu arada çok doluymuşum yazdıkça yazmışım..bilmiyorumkismile
selam ben oğlumu beylikdüzü pinokyoya verdim öğretmenler gayet ilgili en ufak bişey olduğunda haber veriyorlar okulda bahsedildiği gibi üç katlı havuzlu ve en önemlisi hijyenik.fiyatta 650+50.50 servis parası.kesinlikle çok memnunum ve tavsiye ederim arkadaşlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?