Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbuldaki kreş ve fiyat aralıkları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ilqnur

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
56
5
286
38
İstanbul
arkadaşlar merhaba. çocuğunu kreşe gönderen anneler memnunmusunuz bu durumdan? eğitiminden? öğretiminden?
bununla ilgili olarak hangi kreşe gönderdiğinizi fiyat aralığını ve birde eğitimle ilgili görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum. Benim için çok erken ama en azından bir fikir sahibi olmak istiyorum. Şimdiden Teşekkürler..

ilqnur seni merak ediyodum bende bebeğin ne durumda artık uğramaz oldun temmuz topiğine .. umarım herşey yolundadır

sağol canım:) ben sürekli uğruyorum bebeklerinize bakıyorum konuştuklarınıza bakıyorum ama yazmıyorum:) yoksa hergün takipteyim. ben de 11 temmuzda doğurdum harika bi kızım oldu. sen nasılsın herşey yolundamı?

arkadaşlar, ben beykent - beylikdüzü tarafında kreş araştırmasına girmiş ve sonunda kızımı 2 hafta önce kreşe vermiş biriyim

kreş fiyat aralıkları 350-700 arası değişiyor
350 dedğim yer ise maalesef güvenilecek bir yer gibi değildi
şu an kızımı verdiğim yer 550 tl ve şu an için memnunum
bazı kreşler ilk ay kirtasiye masrafı alıyor buda 200-450 arası değişiyor
tabi uç noktalarda fiyat veren kreşlerde var.
ama beykent -beylikdüüz civarında en iyi yorum alanlardan brii pinokyo ve fiyatıda 700 liraydı
benim kızım minik yıldzlar çocuk evine gidiyor.
bahçeli bir villa, öğretmenleri çok şeker

faydalı olabildiysem ne ala
fatih tarafında ise umut fononun kreşleri öneriliriyor
eyüpte çağdaş aydede
gaziosmanpaşada canku anaokulu var ama 3-6 yaş

bilgilerinize kızlarrr

Merter Umut Fono ya bugün başladı oğlum :) Sabah götürdüm , öğretmenini görünce beni öpmeyi bile unuttu ayakkabısını değiştirip koşarak sınıfına gitti. ıçim burkuldu , kötü oldum :) Gözlerim doldu resmen :)

Neyse konu neydi ... 600 TL verdim ben , bir de kırtasiye ve geziler için bir defaya mahsus 500 TL ödedim. Burası daha çok eğitime yönelik bir kreş , oyalamaktan ziyade eğitim veriyorlar. Sınıfta aynı yıl doğumlu max. 20 öğrenci olacak ve biri sınıf sorumlusu olmak üzere 3 öğretmen var. Üçü de üniv. mezunu ve deneyimli. Ayrıca biri kolejden gelecek diğeri kreşin iki ıngilizce öğretmeni , resim ve bir de müzik öğretmeni olacak.

Daha bugün başladığı için iyi mi bilmiyorum ama ön verileri güzel. :)

kızlar nısanda kayıt baslıyor sanırım guzel uygun kres arıyomrum bakırkoy gungoren bayrampasa merter tarafları olursa cok sevınırım

Dilhan Merter uyarsa ben Fono Kolejinin kreşinden çok memnunum. Üstteki mesajıma baktım kreşin ilk günü yazmışım, oldukça zaman geçti ve ben doğru bir karar verdiğime kanaat getirdim. Sınıfı 28 kişi oldu , çok istek olunca sayıyı geçtiler , sonuç olarak ticari bir işletme. Ama sınıfları geniş ve çocukları iki gruba ayırdılar. Hiçbir çocuk ilgisiz kalmıyor. Sadece kreş katını temizleyen bir yardımcı var , her taraf tertemiz . Kolej olduğu için bütün bina okul ve bir hemşire sürekli orada bulunuyor. Dönem ortasında tüm velilerin olduğu bir toplantı yapıldı ve dönem sonunda da her öğrencinin velileri ayrı ayrı çağırılıp görüşme yapıldı. ıngilizce eğitimleri oldukça iyi. Yemek menüleri de aynı şekilde. Yemek menülerine fonokoleji.com dan bakabilirsin.

Valla reklam gibi oldu ama , varsın iyinin reklamı olsun. :)

Benimkiler sarıyer reşitpaşada elma çocukevine gidiyorlar. Ben özellikle çok kalabalık olmayan bir okul arıyordum. Bizimkilerin yaş grubu 5 yaş için 8 kişi 2 yaş için 6 kişi. her grupta 1 çocukgelişimi mezunu öğretmen var. 2 yaş grubu bile belli bir programa göre günü geçiriyor. 2 senedir aynı okuldayız.herhalde oğlum 5 yaşına gelene kadar da 3 sene daha gidecek, ilgi alaka eğitim bence 1 numara. fiyat olarak 900 tl ödüyorum.

arkadaşlar çocuklarınız kaç yaşında???oğlum eylül ayında 3 yaşını dolduracak..ben de 1-2 ay içinde işe başlıcam Allah tan bi mani çıkmazsa..ben kreşe vermek istiyorum ama eşim yaşından sebep kreşi uygun bulmuyor..ve klasik bir türk erkeği olarak annesinin bakmasını istiyor..ben de ikilem içerisindeyim..şu ana kadar hiç ayrılmadık duygusal anlamda da ondan ayrılma düşüncesi beni biraz hırpalıyor..sizler de bunu hissettiniz mi??yoksa ben mi abartıyorum???çocuğunuzu kaç yaşında kreşe verdiniz???

Bende araştırma içindeyim. Şu an çağdaş aydede, ıremnur, Tatlı Huzurum anaokulları listemde. Gidip baktığımda size bilgi veririm.

arkadaşlar çocuklarınız kaç yaşında???oğlum eylül ayında 3 yaşını dolduracak..ben de 1-2 ay içinde işe başlıcam Allah tan bi mani çıkmazsa..ben kreşe vermek istiyorum ama eşim yaşından sebep kreşi uygun bulmuyor..ve klasik bir türk erkeği olarak annesinin bakmasını istiyor..ben de ikilem içerisindeyim..şu ana kadar hiç ayrılmadık duygusal anlamda da ondan ayrılma düşüncesi beni biraz hırpalıyor..sizler de bunu hissettiniz mi??yoksa ben mi abartıyorum???çocuğunuzu kaç yaşında kreşe verdiniz???

canım bende 15 aylık oğlumu babaannesine bırakıp geçen hafta işe başladım ilk günüm çokzor geçti bide emzirdiğim için çok sütüm oldu sağdım ama fayda etmedi ama işimide özlemişim ayaklarım hiç gelmek istemedi oğlumu bırakamam diye daha işe başlamadan günler önce vicdan azabı duymaya başladım hatta ağlıyordum sürekli ama atlattım 1 haftada sonuçta ona daha güzel bihayat verebilmek için çalışıyoum ben babaannesine aslında bırakmak istemiyordum tam bi cadalozdur kayınvalidem oğlumu bana karşı hep anneyi dövelim falan diye dolduruyo ama çok küçük kreşe falanda veremem en azından içim rahat oğlumu işlesede bize karşı ona çok iyi bakıyor çocuk bakmak sabır işi herkese emanet edilmez bence 3-4 yaş iyi bi yaş kreşe verebilirsin.ama birazdaha büyüsün de dersen enazından babaanne bildiğin biri ona kötü davranmaz azarlamaz canını yakmaz isteklerine daha çabuk karşılık verir herşeyi düşünüp iyice tartıp karar vermelisin.

hiç tanımadığın biri yerine babaannenin bakması konusunda haklısın ve doğru yapmışsın canım..ama nedense ben babaannemiz konusunda çok endişeliyim..çünkü bizim ki ben evlendiğimden beri hayatımı zindan etti.. kaç kere boşanma noktasına geldik.oğluma anne lütfen yapma dememe rağmen gözümün içine baka baka küfür öğretmeye çalışıyor..her ortamda sürekli benim çocuğuma bakamadığıma dair imalı konuşmalar yapıyor..offf offff eşimde tüm bunlara rağmen annem baksın diye tutturuyor..içim hiç rahat değil..sevgili eşim kreşe gittiğinde en ufak bi yolunda gitmeyen şeyle karşılaşırsam senden hesap sorarım ben karışmıyorum ne halin varsa gör deyince çalışmaktan bile vazgeçtim önce..sonra o kadar kavgadan anneciğinin bakmasını kabul etmek zorunda kaldım ama kesinlikle bir kaç aylığına..sonra kreşe vermekte kararlıyım..bazen oğluma yazık edeceğimi düşünüp çalışmamayı bile düşünüyorum..ama bi yandan da çok sıkıldım kaç senedir evde..hiçbir sosyallik olmadan yaşamaktan..bu arada çok doluymuşum yazdıkça yazmışım..bilmiyorumkismile

hiç tanımadığın biri yerine babaannenin bakması konusunda haklısın ve doğru yapmışsın canım..ama nedense ben babaannemiz konusunda çok endişeliyim..çünkü bizim ki ben evlendiğimden beri hayatımı zindan etti.. kaç kere boşanma noktasına geldik.oğluma anne lütfen yapma dememe rağmen gözümün içine baka baka küfür öğretmeye çalışıyor..her ortamda sürekli benim çocuğuma bakamadığıma dair imalı konuşmalar yapıyor..offf offff eşimde tüm bunlara rağmen annem baksın diye tutturuyor..içim hiç rahat değil..sevgili eşim kreşe gittiğinde en ufak bi yolunda gitmeyen şeyle karşılaşırsam senden hesap sorarım ben karışmıyorum ne halin varsa gör deyince çalışmaktan bile vazgeçtim önce..sonra o kadar kavgadan anneciğinin bakmasını kabul etmek zorunda kaldım ama kesinlikle bir kaç aylığına..sonra kreşe vermekte kararlıyım..bazen oğluma yazık edeceğimi düşünüp çalışmamayı bile düşünüyorum..ama bi yandan da çok sıkıldım kaç senedir evde..hiçbir sosyallik olmadan yaşamaktan..bu arada çok doluymuşum yazdıkça yazmışım..bilmiyorumkismile

CANIM YAAAA ADETA BENİ ANLATMIŞSIN.... inan bizde kaynanam yüzünden çok boşanmaya kalktık artık oğluda bende bıktım onun tavırları tiriplerinden herşeye surat asmalar kavga çıkarmalar herşeye karışmalar daha oğlum 1-2 günlük düşün onun kulağına belki inanmayacaksın ama şakaymış bu güyya bebek gibi konuşarak anne senin geçmişini s......m a... k.... gibi ağıza alınmayacak küfürler söylüyordu güyya onun diliyle bana şaka yapıo yada ne yapmak istiyor anlamıyorum aynı seninki gibi davranıyor ama mecburum benim annem uzakta hemde rahatsız bakamaz bakıcıya da asla güvenemem sende gene en doğrusunu yapmışsın bence bakan kişi çok vicdanlı olmalı yada kan bağı çok yakın olmalı yemek yemek istemese babaannedr üzülür yedirmeye çabalar ağlasa belki bakıcı bağırır,vurur yada başka odada bırakır ben bile bazen sinirlenip yavuma bağırıyorum el ne yapmaz allah korusun boşver cnm takma kafana bende senin gibiyim ama ne yapayım kaynanam bana neler etti bazen ondan nefret ediyorum ama çokfazlada yapacağımız bişey yok allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

selam ben oğlumu beylikdüzü pinokyoya verdim öğretmenler gayet ilgili en ufak bişey olduğunda haber veriyorlar okulda bahsedildiği gibi üç katlı havuzlu ve en önemlisi hijyenik.fiyatta 650+50.50 servis parası.kesinlikle çok memnunum ve tavsiye ederim arkadaşlar:)

selam ben oğlumu beylikdüzü pinokyoya verdim öğretmenler gayet ilgili en ufak bişey olduğunda haber veriyorlar okulda bahsedildiği gibi üç katlı havuzlu ve en önemlisi hijyenik.fiyatta 650+50.50 servis parası.kesinlikle çok memnunum ve tavsiye ederim arkadaşlar:)

merhaba betty oğlunuz kaç yaşında? benim oğlum henüz 8.5 aylık. ben de pinokyoyu düşünmüştüm. internet sitesinde 0 yaş grubunu da aldıkları yazıyordu. ancak telefon ettiğimde en küçük 18 aylık bir çocuğun olduğunu söylediler. ben de bunun üzerine bakıcı arıyorum. oğlunuzu buraya verdiğiniz için bilginiz vardır belki die sormak istedim. telefonda görüştüğüm kişiye pek güvenemedim. o nedenle soruyorum.

Back