- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
-
- Konu Sahibi imagemaker
sizin ev ne tarafta .Satiyorum ve pismanim arkadasim iyi dusun ben musterileri bekletiyorum..
sizin ev ne tarafta .
Benim ev Kocamustafapaşa 'da .30 yılı aşmış köhne binalar bile çok pahalı .Beni düşündüren kentsel dönüşüm olursa ev yenilenir değerlenir vs vs.
sizin ev ne tarafta .
Benim ev Kocamustafapaşa 'da .30 yılı aşmış köhne binalar bile çok pahalı .Beni düşündüren kentsel dönüşüm olursa ev yenilenir değerlenir vs vs.
lütfen satmayın orası çok hoşBeylerbeyi canim 5 yillik bogaz manzarali.
Bende onu diycektim kentsel donusum olursa 2 3 kati artar fiyati bence zamana birakin..
Ahhh ahhh %90 saticam ama icim yaniyolütfen satmayın orası çok hoş
Ahhh ahhh %90 saticam ama icim yaniyo
Yazmistim onceki sayfada beylerbeyinde.nerede ki evinizi satıyorsunuz ben ev arıyorum.oğlum evlenecek.istanbulda ev arıyorum....
İstanbul Kocamustafapaşa'danerede ki evinizi satıyorsunuz ben ev arıyorum.oğlum evlenecek.istanbulda ev arıyorum....
ooooooooooo fourlex.Şato mübarek .SatmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYazmistim onceki sayfada beylerbeyinde.
Ama buyuk gelebilir size fourlex zaten musteriler hazir ben depresyondayim
sizin ev ne tarafta .
Benim ev Kocamustafapaşa 'da .30 yılı aşmış köhne binalar bile çok pahalı .Beni düşündüren kentsel dönüşüm olursa ev yenilenir de
vallahi kocamustafa paşaya bakıyorum ben de oğlum için,ben fatih merkezdeyim.30 yıllık binalarda evler 80-90 m2,250 000 tl,yeni bina pek yok ama olanlarında yanına yaklaşılmıyor.400 000-500 000 civarı.
Yazmistim onceki sayfada beylerbeyinde.
Ama buyuk gelebilir size fourlex zaten musteriler hazir ben depresyondayim