İstanbuldaki evi satmak

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.583
3.395
1 senedir İzmir de yaşıyoruz ve dönmeyi de düşünmüyoruz.Kocam evi satalım buradan başka ev alalım diyor .Ben tereddütlüyüm .İstanbul ile İzmir emlak konusunda kıyaslanamaz .İstanbul 'deki evimiz 30 yıllık bina ama yeri merkezi kira geliri iyi .Satıp buradan alıp yine kiraya verelim ya da sıfır ev alıp oturup şimdiki evi kiraya veririz diyor .Günlerdir düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum.Pişman olur muyum satarsam diye korkuyorum.Siz olsanız ne yapardınız bir fikir verin kardeşler .

evet oralara yen evler yapılıyor.satmayın degerlensin.eski ev diye ucuza gider.bir süre sonra o eski evler yıkılıp yenileri yapılıyor 3 katına çıkar değeri bekleyin.kirasını alın kiranızı ödeyin.sabredin.

Satmayın hazır malınız var yazık günah. Yarın öbür gün müteahhit gelir yıkılır yenisi yapılır
300 bin olan ev 500 bin olur. Hem kirasıda artar.
Bence kira almak daha mantıklı

Satiyorum ve pismanim arkadasim iyi dusun ben musterileri bekletiyorum..
sizin ev ne tarafta .
Benim ev Kocamustafapaşa 'da .30 yılı aşmış köhne binalar bile çok pahalı .Beni düşündüren kentsel dönüşüm olursa ev yenilenir değerlenir vs vs.

sizin ev ne tarafta .
Benim ev Kocamustafapaşa 'da .30 yılı aşmış köhne binalar bile çok pahalı .Beni düşündüren kentsel dönüşüm olursa ev yenilenir değerlenir vs vs.

Aynen düşündüğün gibi, İstanbul'da mülkün varsa hiç dokunmayacaksın, çok da sürmez değerlenmesi

sizin ev ne tarafta .

Beylerbeyi canim 5 yillik bogaz manzarali.
Bende onu diycektim kentsel donusum olursa 2 3 kati artar fiyati bence zamana birakin..

kira getirisi varsa satmayın bence ki zaten anladığım kadarıyla şu an oturduğunuz ev de sizinmiş, bence satılmasın oturduğunuz eve de kira vermek gibi bir derdiniz yoksa..

eğer ki izmirden dönmeyecekseniz,bence satıp oradan alabilirsiniz.istanbul da emlak durumu deprem söylentileri ile sıkıntılı,özellikle eski binalarda.kentsel dönüşüm çalışmaları falan var.o bölgelere giriyorsa,araştırıp bekletebilirsiniz.ben de 30 yıllık binada oturuyorum.istanbulun göbeğinde fatihte,ama buradan kaçıyor millet.bizim sokakta neredeyse türk aile kalmadı.
şuanda yeni yapılan yerler,beylikdüzü,başakşehir,karşıda tuzla, kartal revaçta
.ilk seçenek merkezi yerde olan eski evinizi satıp, buralardan ev hatta evler alabilirsiniz.
2.bir seçenekte,evinizin kira geliri iyiyse,kirasıyla kredi ödeyip,izmirden bir ev daha alabilirsiniz.ve istanbuldaki eviniz elinizde kalır.unutmayın istanbulda ev,hiçbir zaman kaybettirmeyen bir yatırımdır.

evet .Şu an oturduğum bina 27 yıllık ve 170 m2 .Tek kat üzerine .İçini de adam ettik.Planı çok güzel .Karşıyaka evlerinin çoğunda karanlık oda var .O da yok .İki tane eşek kadar balkonum var .Yeni ev alsak orayı kiraya vermeye kıyamam buradan da çıkmak istemem.Yok böyle bir plan çünkü Karşıyaka'da .Kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…