İstanbul'da...

eyüp diyorum ben. daha rahat edersin yalnız.
eyüp stadının önünden yukarı doğru gidersen siteler var oldukça eski yerleşim yeridir uygun fiyata bulabileceğini düşünüyorum.

1200 liralık evlere neden bakıyorsunuz ki? İlçe merkezinde çarşıda evim 3+1, kirası 1350.. Siz zaten çocuğunuzla berabersiniz sadece, 1+1 çok güzel daireler var. Bence maaş+nafaka ile birikim bile yaparsınız.

Konunuzdan o kadar etkilenmiştim ki kaç arkadaşıma bile anlatmıştım hala ürperiyorum. Ama insan olanın başına iş gelir. Bu da senin imtihanınmış. Babası olacak kişiye söyleyin kreş parasının tamamını ödesin. Baba olmak arabalarda güzelliğinden etkilendiği kızlarla öpüşmeye benzemez. Çeksin biraz tek başına ne galt edecek o kadar parayı. Askeri personel idi yanlış hatırlamıyosam. Mecbur ödemeye. Sizde stüdyo tipi bir daire kiralayın yakın olsun iş yerinize kreş de yakın olsun. Ne kadar az masraf o kadar iyi. O civarları bilmediğim için bişey diyemem ama aklıma yatkın fikir bu yönde.sen çok güçlü bir kadınsın kardeşim gözünü hiçbir şey korkutmasın. Mazlumun yegane savunucusu Allahtır. Allah intikam alanların en hayırlısıdır. Senin ahını koymaz kimsede. Göreceksin bugünlerde geçecek. Dilerim kolay geçer. Tüm dualarım seninle ve meleğinle...

Semt konusunda tavsiye veremem ama işinize yakın olsun. Hem yol masrafı hem zaman açısından. Büyük şehir olunca ulaşımda vakit kaybetmeyin derim.

En uygun kiralik ev 1200 kresler de en az 1500 2000 istiyorlar... Yemesi icmesi yol masrafi derken...
umarim guzel olur her sey... Guzel dilekleriniz icin tsk ederim.
Nasıl 1500 kreş ya.yeme içme içinde burda ve ankarada 900 hep kreşler tam gün.istanbuldada vardir illaki bu fiyata.yol parasi niye veresin kreşe yakin ev tut.benim evimin tam karşisi kreş mesela ve en pahali kreş bu 900

Nasıl 1500 kreş ya.yeme içme içinde burda ve ankarada 900 hep kreşler tam gün.istanbuldada vardir illaki bu fiyata.yol parasi niye veresin kreşe yakin ev tut.benim evimin tam karşisi kreş mesela ve en pahali kreş bu 900
İstanbul burası ha diyince bulunmuyor her şey dünyanın parası Ankara gibi asla değil, en kötü evler ortalama 1200 civarı merkezi yerlerde ev bulmak çok zor kreşinde hemen dibinden ev bulunmuyor malesef

İstanbul burası ha diyince bulunmuyor her şey dünyanın parası Ankara gibi asla değil, en kötü evler ortalama 1200 civarı merkezi yerlerde ev bulmak çok zor kreşinde hemen dibinden ev bulunmuyor malesef

Konu sahibi nerde calısacagınızı keşke semt olarak şöylesenizde ona göre çözümler bulsak

Yapacaginiz en mantikli sey isinize yurume mesafesinde bir ev tutmak, hem yol masrafi olmaz hemde zaman kazanrsinz, onun disinda maas ve nafakayla istanbulda rahat gecinirsinz ilk basta biraz zor ve korkutucu gelir ama alisirsinz merak etmeyin, ayrica o babasi olacak adamdan da keske tazminat falan alsaydiniz serefsiz hem seni o kadar yipratacak hem de rahat rahat hayatina devam edecek

Önceki konuyu biliyorum. İnşallah bundan sonra daha güzel bir hayatınız olur. 700 tl nafaka çok az değil mi? Bana düşük geldi çocuk için ve böyle durum varken.

Evden bahsetmedim kreşten bahsettim.ev fiyati heryerde öyle

Eyüpte oturuyorum. 5 senedir burdayım 700 lira kira ödüyorum, işim evime 15 dk mesafede. Evet evim eski, arada tavanları akıyor ama evlenene kadar idare edeceğim. Komşularım genelde suriyeli, hiç kimseden bir zarar görmedim 5 senedir. Huzurluyum. Yani kirası uygun evler de var. Eski eş bir zahmet sadece 700 lira göndermesin, İstanbulda yaşadığınızı da göz önünde bulundursun, gerekirse kendinden kıssın size göndersin, bu konuda hiç gurur yapmayın. Kendiniz tek başına yapmadınız o çocuğu, kaldı ki yuvanın yıkılmasının nedeni de kendisi. Nurtepe, güzeltepe,alibeyköy iyidir, iyice araştırın. Allah yardımcınız olsun, utandırmasın inşallah.

En uygun kiralik ev 1200 kresler de en az 1500 2000 istiyorlar... Yemesi icmesi yol masrafi derken...
umarim guzel olur her sey... Guzel dilekleriniz icin tsk ederim.
Belediyelerin kreşleri var sizin o tarafta varmı bilmiyorum. Araştırın çok uygun oluyor. Emin olun yeter o para size bu yazda bezden kurtulursunuz iyice hafiflersiniz. Allah yolunuzu açık etsin.

Konunuz beni de çok etkilemişti. Boşanma çok hızlı gerçekleşmiş. Bundan sonra her şey güzel olsun inşallah sizin için . Bu arada eski eşinizden haber var mı ? Pişman mı diye merak ediyorum .

Konunuz beni de çok etkilemişti. Boşanma çok hızlı gerçekleşmiş. Bundan sonra her şey güzel olsun inşallah sizin için . Bu arada eski eşinizden haber var mı ? Pişman mı diye merak ediyorum .

Tskler ilcelerde mahke yukuhafif olunca bir ayda halloldu. Anlasmali oldu oyle rekti. Tazminat fln istemedim. Pisman mi bilmiyorum gorusmuyorum.

Tskler ilcelerde mahke yukuhafif olunca bir ayda halloldu. Anlasmali oldu oyle rekti. Tazminat fln istemedim. Pisman mi bilmiyorum gorusmuyorum.
Allah yaptıklarını dünyada da ahirette de karşısına çıkarsın inşallah. Size ve masum çocuğunuza yazık etti. Çok pişman olsun inşallah .

Sislide bu para ile zor ama kağıthanede 800 900 2+1 1+1 küçük kiralık evler dolu var.
Gayette rahat gecinirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…