- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
Kağıthane ve Küçükçekmece ne alaka? İkisi arasında o kadar uzaklık var ki kadının işi nerdeyse oraya yakın ev tutmak zorunda.Kâğıthane diğer yerlere göre çok uygun bende tasıncam Kâğıthane ya da kğçğk çekmece taraflarına bakıyorum,
Neden herkes işinin dibinde ev tutmuyor ki uygun evler var oralardaKağıthane ve Küçükçekmece ne alaka? İkisi arasında o kadar uzaklık var ki kadının işi nerdeyse oraya yakın ev tutmak zorunda.
Nasıl 1500 kreş ya.yeme içme içinde burda ve ankarada 900 hep kreşler tam gün.istanbuldada vardir illaki bu fiyata.yol parasi niye veresin kreşe yakin ev tut.benim evimin tam karşisi kreş mesela ve en pahali kreş bu 900En uygun kiralik ev 1200kresler de en az 1500 2000 istiyorlar... Yemesi icmesi yol masrafi derken...
umarim guzel olur her sey... Guzel dilekleriniz icin tsk ederim.
İstanbul burası ha diyince bulunmuyor her şey dünyanın parası Ankara gibi asla değil, en kötü evler ortalama 1200 civarı merkezi yerlerde ev bulmak çok zor kreşinde hemen dibinden ev bulunmuyor malesefNasıl 1500 kreş ya.yeme içme içinde burda ve ankarada 900 hep kreşler tam gün.istanbuldada vardir illaki bu fiyata.yol parasi niye veresin kreşe yakin ev tut.benim evimin tam karşisi kreş mesela ve en pahali kreş bu 900
İstanbul burası ha diyince bulunmuyor her şey dünyanın parası Ankara gibi asla değil, en kötü evler ortalama 1200 civarı merkezi yerlerde ev bulmak çok zor kreşinde hemen dibinden ev bulunmuyor malesefNasıl 1500 kreş ya.yeme içme içinde burda ve ankarada 900 hep kreşler tam gün.istanbuldada vardir illaki bu fiyata.yol parasi niye veresin kreşe yakin ev tut.benim evimin tam karşisi kreş mesela ve en pahali kreş bu 900
Evden bahsetmedim kreşten bahsettim.ev fiyati heryerde öyleİstanbul burası ha diyince bulunmuyor her şey dünyanın parası Ankara gibi asla değil, en kötü evler ortalama 1200 civarı merkezi yerlerde ev bulmak çok zor kreşinde hemen dibinden ev bulunmuyor malesef
Belediyelerin kreşleri var sizin o tarafta varmı bilmiyorum. Araştırın çok uygun oluyor. Emin olun yeter o para size bu yazda bezden kurtulursunuz iyice hafiflersiniz. Allah yolunuzu açık etsin.En uygun kiralik ev 1200kresler de en az 1500 2000 istiyorlar... Yemesi icmesi yol masrafi derken...
umarim guzel olur her sey... Guzel dilekleriniz icin tsk ederim.
Konunuz beni de çok etkilemişti. Boşanma çok hızlı gerçekleşmiş. Bundan sonra her şey güzel olsun inşallah sizin için . Bu arada eski eşinizden haber var mı ? Pişman mı diye merak ediyorum .
Allah yaptıklarını dünyada da ahirette de karşısına çıkarsın inşallah. Size ve masum çocuğunuza yazık etti. Çok pişman olsun inşallah .Tskler ilcelerde mahke yukuhafif olunca bir ayda halloldu. Anlasmali oldu oyle rekti. Tazminat fln istemedim. Pisman mi bilmiyorum gorusmuyorum.